Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6697077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kaanzor

METİN ALBAYRAK: "İç saha maçlarımıza gereken ilgi gösterilmediği için, bundan sonraki maçlarımızı İstanbul dışında oynamayı düşünüyoruz."  :sevinc :sevinc

:sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Tolga

METİN ALBAYRAK: "İç saha maçlarımıza gereken ilgi gösterilmediği için, bundan sonraki maçlarımızı İstanbul dışında oynamayı düşünüyoruz."  :sevinc :sevinc
Ankara'da oynayalım daha mantıklı hiç yoktan 20.000 kişilik statta 15.000 kişi olduğunda daha iyi atmosfer oluyor sivas maçı bunun en güzel örneği :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AdemG

Nasıl abi anlamadım  :alala:

birlesimdeki en alt basamaklar arasinda kot farkini diyorum..

Çevrimdışı FARUK

o degilde kot farki var son basamaklar arasinda, nasil olacak ben de merak ettim..

abi balkon kısmı için bu sarkan tribün kısmın arka-yanında çıkıntı var yandaki balkon testeresi ile orası prekastla bağlanacak kırmızı ile işartledim

sağ üstteki üst tribün sarkan kısmıda yeşille işaretlenen yerde birleşecek prekast ile

Çevrimdışı AdemG

abi balkon kısmı için bu sarkan tribün kısmın arka-yanında çıkıntı var yandaki balkon testeresi ile orası prekastla bağlanacak kırmızı ile işartledim

sağ üstteki üst tribün sarkan kısmıda yeşille işaretlenen yerde birleşecek prekast ile

bir basamak daha asagida olsaydi kapali daha estetik gorunmez miydi?

Çevrimdışı ahmetx

yeni açığa ne zaman deplasman seyircisi almışlar yahu  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yldrmaydn

işaretlediğin yerler kapalının loca katları. zaten görüntü olarak da soldakilerle farklılar. orası sarkan kısmın bitişi olacak sanırım. prekastla değil belli yükseklikte bir duvarla bitirecekler demek ki. yeşil kısımlar aynı hizada ama işçilerin çalıştığı kırmızı birkaç metre önde diğer kırmızıya göre.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serkan7738

Bu avatarların altındaki durumu nasıl değiştiriyoz yav

cvp vermediler kanka ben kendi kendime buldum sonra kendimi alıntıladım

Çevrimdışı TØLGA

@Mehmet adamı bir rahat bırakta işini yapsın sonra neden obitaş yavaş  :bandit:  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2014, 16:09:05 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

işaretlediğin yerler kapalının loca katları. zaten görüntü olarak da soldakilerle farklılar. orası sarkan kısmın bitişi olacak sanırım. prekastla değil belli yükseklikte bir duvarla bitirecekler demek ki. yeşil kısımlar aynı hizada ama işçilerin çalıştığı kırmızı birkaç metre önde diğer kırmızıya göre.

hocam soldaki kırmızı yuvarlak o testerenin ucu değil dikkatli bakarsanız
arkada kalıyor orası

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 16:08:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Mehmet adamı bir rahat bırakta işini yapsın sonra neden obita yavaş  :bandit:  :evillol: :evillol:
valla sağolsun bayağı fotoğraf atıyo ben geç keşfettim gökhan reisi  :D :lol: :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

:kar:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 16:09:15
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu arada gökhan türkmen 1 fotoğraf daha attı beyler bişey ettirin onu

Çevrimdışı FARUK

hocam soldaki kırmızı yuvarlak o testerenin ucu değil dikkatli bakarsanız
arkada kalıyor orası

bakılması gereken açı bu foto aslında burada kırmızı işaretli yere kadar balkondan prekast gelecek ve o duvar ile bitecek localar

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı yldrmaydn

kolonlara dikkat edersen sağdaki kısımdaki kolon soldakinde oldukça içeride kalıyor. ve soldaki basamaklı inerken sağdaki ayrı. iki tarafın birleşmesi pek mümkün gözükmüyor.

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Abdullah

bakılması gereken açı bu foto aslında burada kırmızı işaretli yere kadar balkondan prekast gelecek ve o duvar ile bitecek localar

:claps: Mükemmel anlatım abi  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Hiç itiraz etme abi.  :boxin: Ankara'ya gelirsin sen de.  :icool:
Beşiktaşım başarılı olacaksa oynasınlar :) biz VodafoneArena Ya saklıyoruz kendimizi  :friendship: :naughty: @Abdullah

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ONUR KOLCU

115TL'de AtlasJet git-gel yapiyor Adana'ya... Fena degil aslinda he...

BORAJET YENİ SEFERLER CIKARTTI 90 GİDİP GELNİR KARDEŞİM :)

Çevrimdışı efecell

faruk sol taraf yeni acık üst tribün, sağ taraf kapalı loca katı. orası birleşmeyecek. maketten de bakabilirsin.