Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694462 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı umit

Arkadaslar basketbol salonu icin dusunulen projenin (stadin arkasindaki vadideki proje) bazi resimleri burada gormustum. Simdi bulamadim link verebilecek var mi?

Çevrimiçi Necmi

Bizim stad aşağı yukarı böyle bişey olacak büyüklük açısından.
üst kat 5 sıra daha büyük olacak alt kat bu büyüklükte olacak

Çevrimdışı Oktay

@mustafa_(87) valla kutu gibi ve kompak bi stat  bu şekilde olacalsa bile ben şahsen razıyım  :D

Çevrimdışı Atakan Uzun

son günlerde işçi sayısında azalma gözüme batıyor. para sıkıntısı iyice baş gösterdi sanıyorum. dikkat ederseniz obitaşın kalıpçı sayısında çiçeklerin de demirci sayılarında baya bir azalma var. obitaş kaç gündür tabla kalıbında sağlam ilerleme sağlayamadı resimlerde de 7-8 kişi çalışıyomuş gibi gözüküyor. zira çiçeklerin eski açık demirci sayısıda oldukça az. numaralı burda bahane olamaz orda da çok kalabalık bir ekip yok zaten.

Çevrimdışı Deniz

Forum tasinmis emegi gecenlerin eline saglik.yalniz server error veriyor surekli basliklara girerken duzeltilebilir mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bir de tapatalk aktif mi forum uyari veriyor ama calismiyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

son günlerde işçi sayısında azalma gözüme batıyor. para sıkıntısı iyice baş gösterdi sanıyorum. dikkat ederseniz obitaşın kalıpçı sayısında çiçeklerin de demirci sayılarında baya bir azalma var. obitaş kaç gündür tabla kalıbında sağlam ilerleme sağlayamadı resimlerde de 7-8 kişi çalışıyomuş gibi gözüküyor. zira çiçeklerin eski açık demirci sayısıda oldukça az. numaralı burda bahane olamaz orda da çok kalabalık bir ekip yok zaten.
Daha yeni hisse sattık sağlam canlı para geldi bence parasal yönden bir sıkıntı kalmayacak

Çevrimdışı Kutay K.

Dün yapılan hisse satışıyla kulüp 28,660,600 TL para elde etti. Bu sıcak para ile bir süre yeniden para döngüsü sağlanacaktır.

Mustafa kardeşimin gönderdiği stad daNecmi abinin dediği gibi üst katlar 5 sıra eksik. Yani başka bir deyişle yeni açığın üst kat halini bu stada bakarak görebiliriz ki bana kalırsa gayet yeterli görünmekte. ;)

Benim merak ettiğim Yeni Açık Numaralı dönüşteki eksik kolon. Yeni Açığın Kapalı köşesinde de böyle olduğu söyleniyordu fakat fotolarda öyle değil gibi duruyor. Bu konuyla alakalı Mabet kardeşimiz bir bilgi verdimi acaba @Necmi abi ?

Çevrimiçi Necmi

ekip sayısında bir azalma yok sabah iştimalarında ekip görünüyor kalabalık gün içinde dağıldıklarından farkedilmiyor para yoksa ekip hiç olmaz bu iş oyuncak değilki bu gün 10 kişi çıkart yarın 20 kişi çıkart sahada ekibin varsa hepsini çalıştırırsın yada hiç biri çalışmaz çiçekler maaş ödüyor adamı koğuştada tutsa maaşını ödeyecek neden çalıştırmasın

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA otomobil ve stadyumlar başlıkları düzene girmiş,teşekkürler. :ok:
Teşekkürler @Altuğ ve @erdinc e ediniz  :tabe:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

üst kat 5 sıra daha büyük olacak alt kat bu büyüklükte olacak

Bitsinde bir görelim artık Necmi abi :)

Çevrimdışı Deniz

Bitsinde bir görelim artık Necmi abi :)
Mustafa su nickini degistirsen sana zahmet.mention atamiyoruz mobilden :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Bir de tapatalk aktif mi forum uyari veriyor ama calismiyor

@Deniz java ADT wirtual simülatör gelmiyor  :s20: test edemiyor google sitesinden indiriyorum yok güncelledim 2 gb bişe yaptı...! sildim  :kop:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz java ADT wirtual simülatör gelmiyor  :s20: test edemiyor google sitesinden indiriyorum yok güncelledim 2 gb bişe yaptı...! sildim  :kop:
İlginc.bende cok guzel dalisiyordu formattan once..sınavlar bitsin birlikte ugrasiriz gelecek hafta

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa su nickini degistirsen sana zahmet.mention atamiyoruz mobilden :)

Oldu mu :)

Çevrimdışı Deniz

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg92682#msg92682 date=1415360216]
Oldu mu :)
[/quote]
Guzel oldu Yasaklı Link[/member] fotolar icin eline saglik :)

Çevrimdışı Atakan Uzun

ekip sayısında bir azalma yok sabah iştimalarında ekip görünüyor kalabalık gün içinde dağıldıklarından farkedilmiyor para yoksa ekip hiç olmaz bu iş oyuncak değilki bu gün 10 kişi çıkart yarın 20 kişi çıkart sahada ekibin varsa hepsini çalıştırırsın yada hiç biri çalışmaz çiçekler maaş ödüyor adamı koğuştada tutsa maaşını ödeyecek neden çalıştırmasın
peki abi şuan eski açıkta demir örümü varmı yok. eski açık testerede demirci varmı yok. numaralı tablada yaklaşık 10-15 kişi var. aşağıdaki demir bükme işin de de 20 kişi var diyelim kalıp işide sadece numaralı eski açık kısmında var ordada 20 kişi olsa hadi kalıp sökende 15-20 kişi olsa diyelim en fazla 60-70 kişi çiçeklerden sahada çalışıyor. sabah iştimaların da da en fazla okadar kişi gözüküyor zaten. geçen ay hatırlarsan bjk_mabet 130-150 kişiden bahsediyordu çiçekler için bu geri kalan işçiler nerde ozaman yapma lütfen:) 

Çevrimdışı Atakan Uzun

peki abi şuan eski açıkta demir örümü varmı yok. eski açık testerede demirci varmı yok. numaralı tablada yaklaşık 10-15 kişi var. aşağıdaki demir bükme işin de de 20 kişi var diyelim kalıp işide sadece numaralı eski açık kısmında var ordada 20 kişi olsa hadi kalıp sökende 15-20 kişi olsa diyelim en fazla 60-70 kişi çiçeklerden sahada çalışıyor. sabah iştimaların da da en fazla okadar kişi gözüküyor zaten. geçen ay hatırlarsan bjk_mabet 130-150 kişiden bahsediyordu çiçekler için bu geri kalan işçiler nerde ozaman yapma lütfen:) 
eski açık üst testere için kalıpçılar ve kolonda çalışan demircilerde var onlarıda katarsam 85-90 kişi falan yapar en fazla benim gördüğüm

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-07.11.2014-012.jpg[/img]

Bizim stat bu stada göre hayli dik görünüyor.

Çevrimiçi Necmi

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg92688#msg92688 date=1415360879]
[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-07.11.2014-012.jpg[/img]

Bizim stat bu stada göre hayli dik görünüyor.
[/quote]açıyı aynı yerden yakalamışsın :)

Çevrimdışı ALI RIZA

İlginc.bende cok guzel dalisiyordu formattan once..sınavlar bitsin birlikte ugrasiriz gelecek hafta
boş ver sınavı seneye tekrar okursun  :evillol: @Deniz

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İki loca katı arasındaki yere stad boyunca boydan boya elektronik tabela konsa harika olabilir, bazı statlarda ve özellikle nba'de çok yoğun kullanılan bir sistem. Çok etkileyici bir görüntü oluşturabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

İki loca katı arasındaki yere stad boyunca boydan boya elektronik tabela konsa harika olabilir, bazı statlarda ve özellikle nba'de çok yoğun kullanılan bir sistem. Çok etkileyici bir görüntü oluşturabilir.
Cisco ilgilenecektir diye düşünüyorum bununla  :)