Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cisco ilgilenecektir diye düşünüyorum bununla  :)
Cisco onuda yapmazsa neyi yapacak zaten :) Elektronik ve görsel kısımla ilgili yapılacak olan açıklamayı bir an önce bekliyorum, beni en çok heyecanlandıran bölüm burası sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı CrossBoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ESPANYOLUN STADA BENZİYOR AMA BİZİMKİSİ SAHANE :) EN İYİSİ BİZİMKİ DÜNYANIN EN İYİSİ..

Çevrimdışı Salih A.

Cisco onuda yapmazsa neyi yapacak zaten :) Elektronik ve görsel kısımla ilgili yapılacak olan açıklamayı bir an önce bekliyorum, beni en çok heyecanlandıran bölüm burası sanırım.
cisco sadece iletişim alt yapısını hazırlıyor görsel işine bulaşmaz ancak paramız olsada koridorlara şöyle bir sistem yapabilsek ne kadar güzel olurdu yürüdüğün yoldan kartalların uçarak sana eşlik etmesi :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

Omrumuzu okuyarak mi gecirecez :D
laflara bak 21 yaşındasın gören diyecek kaç yaşında  :iscrewy:

Çevrimdışı ALI RIZA

bakımdan dolayı tolerans -+ tanıyorum 00.00 dan sonraki tüm muhabbetler delete  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 07 Kasım 2014, 14:39:36
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler forum olmadan önce biz napıyoduk yahu ???  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Volkan

[quote Yasaklı Link link=topic=878.msg92688#msg92688 date=1415360879]
[img width=300 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-07.11.2014-012.jpg[/img]

Bizim stat bu stada göre hayli dik görünüyor.
[/quote]
Espanyolun stadına YouTube'dan canlı baktım buradakine göre ciddi şekilde dik görünüyor.Buradan şu çıkıyor bizim tribünler muazzam dik olacak :ok:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Mehmet Volkan

İki loca katı arasındaki yere stad boyunca boydan boya elektronik tabela konsa harika olabilir, bazı statlarda ve özellikle nba'de çok yoğun kullanılan bir sistem. Çok etkileyici bir görüntü oluşturabilir.
Tebrikler kardeşim mükemmel fikir gerçekten.Özellikle İngiltere'deki stadlarda çok görürdüm onu.

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı ALI RIZA

Adana Olursa Gelebilirim :) Gelirim Gelmek isterim Gelmeye çalışırım Geleceğim Geliyorum   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi bizi adanaya götür:kop: :kop: :kop: :kop:
@ZEKI hocam bizde şans yok gideriz adanaya bi bakmışız adanaya kar yağmış :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beyler ucakla gelin adanaya :)

ADANAYA BORAJET 48 TL YE UCUYOR :) ŞU AN YENİ KESTİM BİLETİ :)

Çevrimdışı yldrmaydn

demirspor maçı 31 aralıkta. yılbaşını adanada kutlamak isteyenler için iyi bir fırsat :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Oktay

Beyler ucakla gelin adanaya :)
ben ankaradayken söyledim burdan bide adana yapalım diye kimse oralı olmadı :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy