Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694797 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yakup

Konu Dışı:

Tff gsye kıyağın babasını yapmış. yeni başkan yd yi bir yalama yıkama çekerek yayın gelirlerini erken istemiş. 3 milyon tl alacağı olan gsye 10 milyon tl verilmiş. bu 10 milyon tl dortmund maçında alacakları olan senetli oyunculara dağıtılmış. Ve senetler imha edilmiş. şimdi de kalan parayla sneijdere sözleşme teklif edecekler.

Resme 2 taraflı bakmamız lazım.

1. Gs batıyor. artık son demlerini kullanmaya çalışıyor.

2. tff rakibimize yardımcı oluyor. onlarda en değerli oyuncularıyla sözleşme uzatıp devre arasında belki de satarak biraz nefes almak istiyor.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

Haydaaa Abi @ALI RIZA görmesin bu mesajları birazdan gelir :D

hemen mentions da kullanıyorsun gelsin diye değil mi  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

hemen mentions da kullanıyorsun gelsin diye değil mi  :lol: :lol: :lol:
  Evet abi :D @keremfrat1 iyi yırttık valla  :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Konu Dışı:

Tff gsye kıyağın babasını yapmış. yeni başkan yd yi bir yalama yıkama çekerek yayın gelirlerini erken istemiş. 3 milyon tl alacağı olan gsye 10 milyon tl verilmiş. bu 10 milyon tl dortmund maçında alacakları olan senetli oyunculara dağıtılmış. Ve senetler imha edilmiş. şimdi de kalan parayla sneijdere sözleşme teklif edecekler.

Resme 2 taraflı bakmamız lazım.

1. Gs batıyor. artık son demlerini kullanmaya çalışıyor.

2. tff rakibimize yardımcı oluyor. onlarda en değerli oyuncularıyla sözleşme uzatıp devre arasında belki de satarak biraz nefes almak istiyor.
yakup şimdi buraya bunu yazdın birazdan ortalık karışır,bunları konuşacağımız yer neredeydi yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

ohh şükür.çayı demleyebilirsin diyosun @Samet yani .. :ok:
aynen abi yoksa sen hala demlemedin mi ?  :D :evillol: @quentine83

Çevrimdışı ahmetx

Bizde Beyaz Kartal dışında ünvan istiyoruz @ALI RIZA
Alttan kalıcı  siyah tüylerin daha gelmedi sabret yolu yarılamışsın.:lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

Alttan kalıcı  siyah tüylerin daha gelmedi sabret yolu yarılamışsın.:lol:

Abi ta Kayseri den okadar mesajı nası yazayım ben yazsam anca boş konuşmuş olurum o sayıya ulaşana kadar da stad biter :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Bizde Beyaz Kartal dışında ünvan istiyoruz @ALI RIZA
yorumlarınızla artacaktır tabi silmeseler  :evillol: @Serkan7738

Çevrimdışı Yakup

@ALI RIZA ben kurumdan bağlanıyorum. başka bir arkadaşta bağlanmak istiyor ama bağlanamıyor. ıp çakışması falan ne bilim başka bir şey olabilir mi? :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmetx

Abi ta Kayseri den okadar mesajı nası yazayım ben yazsam anca boş konuşmuş olurum o sayıya ulaşana kadar da stad biter :D
Hıncal Uluç gibi her konuda bir görüş bildirirsin olur biter. :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA ben kurumdan bağlanıyorum. başka bir arkadaşta bağlanmak istiyor ama bağlanamıyor. ıp çakışması falan ne bilim başka bir şey olabilir mi? :alala: :alala:
olamaz...! aynı ip ile sende giremezsin internete :)

Çevrimdışı Yakup

olamaz...! aynı ip ile sende giremezsin internete :)

o zaman o arkadaş server hatası alıyor. bende sık kullanılanlarda var sayfa direk açtı başka pclerde denedik onlarda 404 hatası veriyor  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Serkan7738

sevgili yolu gözler gibi mustafanın yolunu gözlüyorum

Çevrimdışı ahmetx

@ALI RIZA otomobil ve stadyumlar başlıkları düzene girmiş,teşekkürler. :ok:

Çevrimdışı Altuğ

Server hatası alması normal DNS'ler henüz tam oturmadı. Cookie'lerini temizlesin geçmiş temp dosyaları vs. bir süre sonra zaten sorunsuz erişecektir @Yakup

Çevrimdışı SDemirsoy

Konu Dışı :
Arkadaşlar Kan Guruplarımızı Profilimize Eklersek İyi Olur Belki Vesile Oluruz.. Kan Vermek Hayat Kurtarır.. 

Çevrimdışı e.keles

herkese gunaydin renktaslarim. ben de artik bir selamla sohbete gireyim istedim.
her aksammm SIYAHHH ULANNNN her sabah BEYAZZZZ ULANNN.. ALAYINA GIDER ULANNNN...
hos sohbetiniz hep boyle gider umarim.. selamlar / sevgiler

Çevrimdışı MUSTAFA_

herkese gunaydin renktaslarim. ben de artik bir selamla sohbete gireyim istedim.
her aksammm SIYAHHH ULANNNN her sabah BEYAZZZZ ULANNN.. ALAYINA GIDER ULANNNN...
:hosgeldin iz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yakup

:hosgeldin iz renktaş olmamış  ama :alala: :alala: