Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687968 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
@MURAT abi eski açık inşaatı bu stadın en yavaş ve en kalitesiz bölümüdür,  illa yazalım mı orada yapılan hataları. Hem bu kadar yavaş yapacaksın hem kalite yerlerde sürünecek,  kaliteyi geçtim yapılmaması gereken hatalar yapıldı,  sen benden daha iyi biliyorsun.  Ben bunları kabullenemiyorum Mustafa da kabullenemiyor.  Bu gibi durumlar varken bir firmayı kral ilan edip diğerini sürekli elestirmek hatta kaçıp gideceğini bile söylemek abesle iştigaldir. 

Çevrimdışı murat

[/quote
:alala: :alala:  :D
Samet eski açık ile yeni açık hemen hemen aynı zamanda başlamasına rağmen numaralı en az 3 ay sonra başlamasına rağmen ve yapılan işte toplamda hemen hemen aynıyken ve tribün kısmı sadece aynı zamanda bitecek gibi duruyor.arka kısım en az iki ay daha sürecek ve genel olarak çiçeklerin alanı obitaşa göre daha sonra teslim edildi :icool:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@MURAT abi eski açık inşaatı bu stadın en yavaş ve en kalitesiz bölümüdür,  illa yazalım mı orada yapılan hataları. Hem bu kadar yavaş yapacaksın hem kalite yerlerde sürünecek,  kaliteyi geçtim yapılmaması gereken hatalar yapıldı,  sen benden daha iyi biliyorsun.  Ben bunları kabullenemiyorum Mustafa da kabullenemiyor.  Bu gibi durumlar varken bir firmayı kral ilan edip diğerini sürekli elestirmek hatta kaçıp gideceğini bile söylemek abesle iştigaldir. 

Aynen öyle altına imzamı atarım.

Çevrimdışı Oktay

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-05.11.2014-09.jpg[/img]

Bizim Alt katlar çok ufak oldu sanki  :s20: :s20:
telekoma göre ufak elbette

Çevrimdışı SDemirsoy

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/11/vodafone-arena-05.11.2014-09.jpg[/img]

ara kat yok bizde Mustafa o yüzden

Çevrimdışı murat

Bu stadın en yavaş giden bölümü kesinlikle yeni açıktır.7 ay oldu başlayalı.eski açık köşe daha bir ay oldu teslim edileli

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@SDemirsoy @Oktay tamam ufak Telekom'a göre de alt kat çok kısa duruyor bizde böylece localar çok ön plana çıkıyor bu da üst katla alt kat arası büyük boşluk oluşturuyor gibi.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

[/quoteSamet eski açık ile yeni açık hemen hemen aynı zamanda başlamasına rağmen numaralı en az 3 ay sonra başlamasına rağmen ve yapılan işte toplamda hemen hemen aynıyken ve tribün kısmı sadece aynı zamanda bitecek gibi duruyor.arka kısım en az iki ay daha sürecek ve genel olarak çiçeklerin alanı obitaşa göre daha sonra teslim edildi :icool:
tamam da abi Numaralı ile yeni açığın alanını nasıl bir tutuyorsun ki :)

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy @Oktay tamam ufak Telekom'a göre de alt kat çok kısa duruyor bizde böylece bizde localar ön plana çıkıyor bu da üst katla alt kat arası büyük boşluk oluşturuyor gibi.
localar ön plana çıkıyor evet ama nasıl yapılabilirdi ki başka  :alala: elimizdeki arsa şartları ile en iyisi bu bence :) @mustafa_(87)

Çevrimdışı Oktay

Bu stadın en yavaş giden bölümü kesinlikle yeni açıktır.7 ay oldu başlayalı.eski açık köşe daha bir ay oldu teslim edileli
bu stadın en sorunlu yeri yeni açıktır sahayı zamanında teslim etmediler adamlar napsın :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

@SDemirsoy @Oktay tamam ufak Telekom'a göre de alt kat çok kısa duruyor bizde böylece localar çok ön plana çıkıyor bu da üst katla alt kat arası büyük boşluk oluşturuyor gibi.

başka şansımız yok ki mustafa
alt katı 7 sıra artırsak üst kat testereye kapalı ve numaralıda 15 basamak kalıyor
eski açık üste ise 8 sıra  :)

Çevrimdışı murat

tamam da abi Numaralı ile yeni açığın alanını nasıl bir tutuyorsun ki :)
Bir tutmadım zaten. Ama eski açık+ numaralı=yeni açık diyorum.eski açık köşe yeni teslim edildi ,numaralı ise temmuz ayında başlanabildi.onunda son bölümü yeni teslim edildi.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@FARUK @SDemirsoy  Maketteki resimde hoş duruyor inşallah tam olarak böyle bişey çıkar bittiğinde.

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-27.06.2014-014.jpg[/img]

Çevrimdışı harunmustak

asıl saha içi baskı üst katlardan olacak.
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı murat

başka şansımız yok ki mustafa
alt katı 7 sıra artırsak üst kat testereye kapalı ve numaralıda 15 basamak kalıyor
eski açık üste ise 8 sıra  :)
bu stadın en sorunlu yeri yeni açıktır sahayı zamanında teslim etmediler adamlar napsın :alala: :alala:
Eski açık numaralı  köşe yeni açık köşeden 3 ay sonra teslim edildi :akuma: :iscrewy: :alala: :ok:

Tribünler bence en ideal uzaklıkta yapıldı.7 sıra uzasa localarda haliyle daha uzak olacaktı.üst kat ve locaların dolaşım alanları da daha dar olacaktı
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 17:08:07 MURAT ]

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK @SDemirsoy  Maketteki resimde hoş duruyor inşallah tam olarak böyle bişey çıkar bittiğinde.

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-27.06.2014-014.jpg[/img]
inşallah :) ama keşke çatıda maketteki gibi çıksaydı :D

Çevrimdışı Efe

@Efe abi çok fena lobi yapıyorum tablalar için göreceksin dediğim tarihte teslim edicez orayı hatta benim plan tutarsa bir kaç gün erken bile teslim edebiliriz  :bandit: :evillol:
insallah damak cikolata bendeb sana
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@MURAT işin aslı ne biliyomusun ; çiçekler yeni stat yapıyo tecrübe ve kalite  açığnı hızlı imalat yapıyomuş gibi göstererek kapatıyor obitaş ise teknik ve tecrübeyi birşeltirerek çalıştığı için ortaya kaliteli bi,r iş çıkarıyo   baksana obitaştaki öz güvene  yedi tane üst kat tesytere kirişini tek kalemde kalıplayıp betonlayacak bunu çiçekler yapması için 40 fırın ekmek yemesi lazım:D :D :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@MURAT işin aslı ne biliyomusun ; çiçekler yeni stat yapıyo tecrübe ve kalite  açığnı hızlı imalat yapıyomuş gibi göstererek kapatıyor obitaş ise teknik ve tecrübeyi birşeltirerek çalıştığı için ortaya kaliteli bi,r iş çıkarıyo   baksana obitaştaki öz güvene  yedi tane üst kat tesytere kirişini tek kalemde kalıplayıp betonlayacak bunu çiçekler yapması için 40 fırın ekmek yemesi lazım:D :D :D

süper özetledin  :ok:

Çevrimdışı Geovani

@mustafa_(87) Telekomda üst katlar arkaya çok yayvan ışıklandırma Vs yok gibi duruyor bizim üst katlar sahanın içinde iyi bi baskı olacak...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı attila_metu

Yeni açıkda orta kısmın arka kolonları için iskele hazırlıkları yapmışlar.
Yakında seri bi şekilde takacaklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

haydaaaaaa :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Serjo

localar ön plana çıkıyor evet ama nasıl yapılabilirdi ki başka  :alala: elimizdeki arsa şartları ile en iyisi bu bence :) @mustafa_(87)

bence 1903 tribüne koltuklar yerleşince okadar göze batmaz sanki
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.