Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688339 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

bu maç berabere biter. :lol:  :lol:
:ok: aynen o sekilde abi berabere biter ve olay kapanır stad biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi o bahsettiğin köşe olmasaydı numaralı daha ilk katı yeni bitmişti çiçeklerin rahat çalışacağı ortam herzaman şantiyede onlara sağlandı  :biggrinking:
eminmisin bu konuda ne biliyorsun bu iş fotolara bakılarak olmuyor birde çalışan firmaları dinle istersen obitaş sahaya girmeden ön ödeme yapıldı sahada parasını almış iş yapmazken çiçekler beş kuruş almadan kendi finanse ederek çalışıyordu resimlere bakarakmı çiçeklere iltimas geçildiğini söylüyorsun bende tam tersini biliyorum hemde resimlere bakmadan bazı şeyler var burda konuşmak doğru değil bazı şeylerde var direk bildiğiniz halde görmezden geliyorsunuz iş esnasında hata yapılır sonuçta çalışan insan ama önemli olan hatanın doğru şekilde telafisidir bu işi kalitesiz kılmaz çiçeklerin bu güne kadar bir testeresi birde kolonu hatalı beton yüzünden bozuk çıktı onlarıda kırıp yeniden yaptılar birde üstüne ceremesini çektiler bu işi kalitesiz yapmaz obitaş anlaşmasında kalıplar firma tarafından karşılanıyor çiçekler anlaşmasında Beşiktaş AŞ tarafından karşılanıyor Beşiktaşta anladığım kadarıyla son noktaya kadar kullandırıyor burda yüzeyler bozuk çıkıyorsa bunda firmanın yapacağı bir şey yok kapalı üst teterelerde aylarca kalıp beklettiler o yetmedi kalıp geldi bu sefer gıdım gıdım  iskele getirdiler buda para yokluğunda Beşiktaşın sineğin yağını çıkartmaya çalışması demek oluyor kapalıda herkesin çiçekler yavaş yapıyor derken biz burda bir gün bile malzemeleri yok yapamıyorlar demedik şartlar buydu iki firmanında daha fazla işçi çalıştırması gerekiyor ama ödemeler sağlıklı olmadığı için bunu yapamıyorlar ben bir kaç aydır iki firmayıda hız konusunda eleştirmiyorum çünkü şartlar değişti ve bu konuda firmalar suçlu değil iltimas konusuna tekrar gelelim bir şantiyede işlerin yürümesi için ilk giriş çıkış yapacak araçların yolunun açılması gerekir ama bizde hala yapılamadı yeni açıktaki rampa inmeden eski açık rampanın indirilmesi lazımdı doğrusu buydu ama tersini yaptılar şimdi orası sürekli engel ben bunu şirket bazında bakmıyorum stadın yapımına sürekli köstek oluyor buda Beşiktaş inşaat AŞ nin başındaki insanın iş bilmezliği yada obitaşın önünü açmak için işin bütününü baltalaması o yol şimdi iki tribünün yapımınıda kitliyor parça parça iş yapmak zorunda kalıyor çiçeklerin hızınıda acayip yavaşlattı obitaşın hızının artmasıda alanının açılması değil bunun nedenini gayet iyi biliyorsun 9 aylık sürecin 6 ayı yattı son 3 ayı hızlandı bu son 3 ay ne değişti bir düşün derim adam sayısı artmadı neyse bunlar geçmişte kaldı olan oldu bu günü düşünürsek iki firmada ancak bu şartlar altında gösterdikleri özveri için teşekkürü hak ediyor

Çevrimdışı sallapati

eminmisin bu konuda ne biliyorsun bu iş fotolara bakılarak olmuyor birde çalışan firmaları dinle istersen obitaş sahaya girmeden ön ödeme yapıldı sahada parasını almış iş yapmazken çiçekler beş kuruş almadan kendi finanse ederek çalışıyordu resimlere bakarakmı çiçeklere iltimas geçildiğini söylüyorsun bende tam tersini biliyorum hemde resimlere bakmadan bazı şeyler var burda konuşmak doğru değil bazı şeylerde var direk bildiğiniz halde görmezden geliyorsunuz iş esnasında hata yapılır sonuçta çalışan insan ama önemli olan hatanın doğru şekilde telafisidir bu işi kalitesiz kılmaz çiçeklerin bu güne kadar bir testeresi birde kolonu hatalı beton yüzünden bozuk çıktı onlarıda kırıp yeniden yaptılar birde üstüne ceremesini çektiler bu işi kalitesiz yapmaz obitaş anlaşmasında kalıplar firma tarafından karşılanıyor çiçekler anlaşmasında Beşiktaş AŞ tarafından karşılanıyor Beşiktaşta anladığım kadarıyla son noktaya kadar kullandırıyor burda yüzeyler bozuk çıkıyorsa bunda firmanın yapacağı bir şey yok kapalı üst teterelerde aylarca kalıp beklettiler o yetmedi kalıp geldi bu sefer gıdım gıdım  iskele getirdiler buda para yokluğunda Beşiktaşın sineğin yağını çıkartmaya çalışması demek oluyor kapalıda herkesin çiçekler yavaş yapıyor derken biz burda bir gün bile malzemeleri yok yapamıyorlar demedik şartlar buydu iki firmanında daha fazla işçi çalıştırması gerekiyor ama ödemeler sağlıklı olmadığı için bunu yapamıyorlar ben bir kaç aydır iki firmayıda hız konusunda eleştirmiyorum çünkü şartlar değişti ve bu konuda firmalar suçlu değil iltimas konusuna tekrar gelelim bir şantiyede işlerin yürümesi için ilk giriş çıkış yapacak araçların yolunun açılması gerekir ama bizde hala yapılamadı yeni açıktaki rampa inmeden eski açık rampanın indirilmesi lazımdı doğrusu buydu ama tersini yaptılar şimdi orası sürekli engel ben bunu şirket bazında bakmıyorum stadın yapımına sürekli köstek oluyor buda Beşiktaş inşaat AŞ nin başındaki insanın iş bilmezliği yada obitaşın önünü açmak için işin bütününü baltalaması o yol şimdi iki tribünün yapımınıda kitliyor parça parça iş yapmak zorunda kalıyor çiçeklerin hızınıda acayip yavaşlattı obitaşın hızının artmasıda alanının açılması değil bunun nedenini gayet iyi biliyorsun 9 aylık sürecin 6 ayı yattı son 3 ayı hızlandı bu son 3 ay ne değişti bir düşün derim adam sayısı artmadı neyse bunlar geçmişte kaldı olan oldu bu günü düşünürsek iki firmada ancak bu şartlar altında gösterdikleri özveri için teşekkürü hak ediyor

hay ağzına sağlık Necmi abi

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar ben Obitaş düşmanı falan değilim. Sadece yavaş çalışmalarını sevmiyorum. Onlara saygım var. Yaptığı işler iyi. Necmi abi açıkladı işte ; sıfır malzemeyi kullanıyorlar. Çiçeklere eski kalıplar veriliyor.
Çiçekler bu yoklukta çok iyi iş çıkardı. Adamlar özveriyle çalıştı. Lütfen saygı duyalım biraz.

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 19:54:11 sallapati ]

Çevrimdışı Karabay

Aktar yetiştirebilir miyiz.benim gelmek 18.30 civarını bulur.erken gidebilecek misin.yapacaksak ona göre hazırlanalım.
Yapalım derseniz ben 5 gibi orda olurum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cillop gibi yapmış işte Çiçekler .. Nesi kalitesiz çiçek gibi   :kop:

Şu fotoyu gördükçe kendimden geçiyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi esprili şekilde atışıyoruz. ciddi birşey yok :D Kalitesiz diye konuyu açan Aktar oldu. bence bu söylem yanlıştı
:ok:

Çevrimdışı ahmet türker

İki firma da Beşiktaşın işini yapıyor
Şakalaşırken bazen sarpa sarıyor olay
İkisine de Allah kolaylık versin bir an önce işlerini bitirsinler hayırlısıyla
Geçmişi çok kurcalamak kaybolan zamanı geri getirmeyecek sonuçta
Neden kimden kaynaklandıysa yaşandı kapandı
:ok:

Çevrimdışı sallapati

Stad yapılır , Çimler serilir , Obitaş ve Çiçekler 11 adamdan maç yapar. o zaman iş hallolur :D

Çevrimdışı Efe

Stad yapılır , Çimler serilir , Obitaş ve Çiçekler 11 adamdan maç yapar. o zaman iş hallolur :D
obitas teknik direktörü aktar abi çicekler teknik diroktoru necmi abi hakem de mabet olur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Evt yarın oglen stadtayım macta istedigimiz gibi olur insallah cok ihtiyacimiz var bu galibiyete
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

özledik
bak statta maç izlemediğim yer kalmış. Hiç misafir tribününden izlememişim. Ağ falan bi acayip geldi bana.

Halı saha maçı yapalım  :tabe:
Hodri meydan @Necmi abi  :evillol:

obitas teknik direktörü aktar abi çicekler teknik diroktoru necmi abi hakem de mabet olur :evillol:
Sen de gözlemci olursun @Efe  :lol:

Çevrimdışı serti67

yenı acık numaralı bırlesımınde cok ısık olmasının sebebı nedendırr calısmamı varr aksam ıcın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

yanlız kucuk enısteyle abısı ıı calısmıs prekasta bugun masallhh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı quentine83

çiçeklerin sol açığında oynarım  :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi okadar uzun cvp yazmışsınki Alıntı yapıp Sayfanın yarısını kaplamak istemiyorum yalnız obitaşa gelince öyle yapmalıydı böyle yapmalıydı diyosun çiçeklere gelince o eksik geldı bu geç veridi şunu aşamadı diyosun  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Oktay

Herkese iyi akşamlar abiler :D
Necati ateş kardeşi falan değilsin demi çok benziyosunda  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı frkndgnr

Necati ateş kardeşi falan değilsin demi çok benziyosunda  :evillol: :evillol:

Değilim abi allaha şükür :D

Çevrimdışı If Else

28 Ekim - 05 Kasım | 8 Günlük Genel Değişim (via @yeniinonustadi)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı sallapati

@If Else eline sağlık.. 1 haftalık değişim inanılmaz.. 3 büyük yer betonlanmış. 4. tabla da bu gece betonlanıyor  :sevinc