Stat açılmadan destek olmayan kombine almayanlar stat açıldıktan sonra kombine alacaklar mı acaba. Seneye en az 10.000 tane daha kombine satmamız gerekiyor, bu rakamın altındaki her satış kötü sonuçlar doğurur mali açıdan.
Bu sene 10000 civarı kombine satıldı sanırım. Seneye en fazla 5000 eklenir, çünkü bu sene alanlar zaten seneye de kullanacak kombineleri. Konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor (dile getirmek istemiyorum, yazmadan da duramıyorum) ama durum çok açık: Taraftarımız her ne sebepten olursa olsun PASSOLIG'e tepkili. Zaten genelde çok kombine satan bir kulüp değildik, maç günü satılan biletlerle stadı doldururduk. Seneye o da olmayacak yeni stada rağmen. Fenerbahçe maçında tüm camia kendini parçaladı maça gelsin taraftar diye. Sonuç: 30000 kişi yoktu. Gelecek sene de farklı olmayacak. Çarşı (ne kadar sevmeyeni veya tepkili olanı çok olsa da) bu işte başı almadığı müddetçe olmaz.
Kaldıki, passo kart alanlar, almayanlara demediğini bırakmıyor. Bunu da düzeltmek gerek. Biz burada 1000 kişiyiz, gördüğüm kadarı ile çoğumuzun kombinesi, neredeyse hepimizin passo kartı var. Dışarıda kalanlardan ise çok umutlu değilim. Bizim dükkanda toplam 3 Beşiktaşlıyız, ben yılda 10 maç giderim en az. Diğerleri de benle gelirdi 3-5 maça. adamlara yalvardım gelsinler diye Fener maçına, birisi zaten kaybedeceğiz dedi (zaten bu da ayrı bir sinir konusu), diğer passoligle falan uğraşamam dedi. Çevremde benim dışımda alan yok. Kimisi siyasi sebeplerden, kimisi para meselesinden, kimisi uğraşmak istemiyor.
Açıkçası, ben umutsuzum arkadaşlar :(