Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686353 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

aralık ayına girdiğimizde obitaşın ön tarafta sadece testere kirişleri kalmış olacak.zaten o arada da ortaya kadar gelmiş olacaklar.aralık ayınıda testere kirişlere ayırsalar ki fazladan eleman açığa çıkmış ta olacak.ocak başı gibi kaba insaat bitecek diyebiliriz rahatlıkla...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

aralık ayına girdiğimizde obitaşın ön tarafta sadece testere kirişleri kalmış olacak.zaten o arada da ortaya kadar gelmiş olacaklar.aralık ayınıda testere kirişlere ayırsalar ki fazladan eleman açığa çıkmış ta olacak.ocak başı gibi kaba insaat bitecek diyebiliriz rahatlıkla...

Bu en iyi senaryo bana gore 15 gun gibi bi gecikme olabilir hava sartlari ve gunlerin kissalmasindan dolayi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

köşeler de sıra sayıları azalıyor
eski açıkta sadece kule seviyesine kadar izin verildiğinden 15 basamağa kadar indi
yeni açıkta ise 18 e indikten sonra tekrar yükseliyor 19-20-... şeklinde yükselecek

olsun olsun iyidir sonra 30 35 kada çıksın  :kop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

eski açıkta sadece kule seviyesine kadar izin verildiğinden 15 basamağa kadar indi
yeni açıkta ise 18 e indikten sonra tekrar yükseliyor 19-20-... şeklinde yükselecek

bir düzeltme yapayım 19 dan sonra 24 basamağa çıkıyor ve 29 de zirve yapıyor.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 13:43:05 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Stat açılmadan destek olmayan kombine almayanlar stat açıldıktan sonra kombine alacaklar mı acaba. Seneye en az 10.000 tane daha kombine satmamız gerekiyor, bu rakamın altındaki her satış kötü sonuçlar doğurur mali açıdan.

Bu sene 10000 civarı kombine satıldı sanırım. Seneye en fazla 5000 eklenir, çünkü bu sene alanlar zaten seneye de kullanacak kombineleri. Konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor (dile getirmek istemiyorum, yazmadan da duramıyorum) ama durum çok açık: Taraftarımız her ne sebepten olursa olsun PASSOLIG'e tepkili. Zaten genelde çok kombine satan bir kulüp değildik, maç günü satılan biletlerle stadı doldururduk. Seneye o da olmayacak yeni stada rağmen. Fenerbahçe maçında tüm camia kendini parçaladı maça gelsin taraftar diye. Sonuç: 30000 kişi yoktu. Gelecek sene de farklı olmayacak. Çarşı (ne kadar sevmeyeni veya tepkili olanı çok olsa da) bu işte başı almadığı müddetçe olmaz.

Kaldıki, passo kart alanlar, almayanlara demediğini bırakmıyor. Bunu da düzeltmek gerek. Biz burada 1000 kişiyiz, gördüğüm kadarı ile çoğumuzun kombinesi, neredeyse hepimizin passo kartı var. Dışarıda kalanlardan ise çok umutlu değilim. Bizim dükkanda toplam 3 Beşiktaşlıyız, ben yılda 10 maç giderim en az. Diğerleri de benle gelirdi 3-5 maça. adamlara yalvardım gelsinler diye Fener maçına, birisi zaten kaybedeceğiz dedi (zaten bu da ayrı bir sinir konusu), diğer passoligle falan uğraşamam dedi. Çevremde benim dışımda alan yok. Kimisi siyasi sebeplerden, kimisi para meselesinden, kimisi uğraşmak istemiyor.

Açıkçası, ben umutsuzum arkadaşlar :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı SDemirsoy

Günaydınlar @mustafa_(87) eline sağlık
Günaydın Abi

'Adam Pisliğin Teki Çıktı @ALI RIZA BABA ' abi seni görünce bu replik aklıma geliyor :) senin lakabın Rıza baba Olsun mu :D

Çevrimdışı yavvuzz

Bu sene 10000 civarı kombine satıldı sanırım. Seneye en fazla 5000 eklenir, çünkü bu sene alanlar zaten seneye de kullanacak kombineleri. Konu dönüp dolaşıp aynı yere geliyor (dile getirmek istemiyorum, yazmadan da duramıyorum) ama durum çok açık: Taraftarımız her ne sebepten olursa olsun PASSOLIG'e tepkili. Zaten genelde çok kombine satan bir kulüp değildik, maç günü satılan biletlerle stadı doldururduk. Seneye o da olmayacak yeni stada rağmen. Fenerbahçe maçında tüm camia kendini parçaladı maça gelsin taraftar diye. Sonuç: 30000 kişi yoktu. Gelecek sene de farklı olmayacak. Çarşı (ne kadar sevmeyeni veya tepkili olanı çok olsa da) bu işte başı almadığı müddetçe olmaz.

Kaldıki, passo kart alanlar, almayanlara demediğini bırakmıyor. Bunu da düzeltmek gerek. Biz burada 1000 kişiyiz, gördüğüm kadarı ile çoğumuzun kombinesi, neredeyse hepimizin passo kartı var. Dışarıda kalanlardan ise çok umutlu değilim. Bizim dükkanda toplam 3 Beşiktaşlıyız, ben yılda 10 maç giderim en az. Diğerleri de benle gelirdi 3-5 maça. adamlara yalvardım gelsinler diye Fener maçına, birisi zaten kaybedeceğiz dedi (zaten bu da ayrı bir sinir konusu), diğer passoligle falan uğraşamam dedi. Çevremde benim dışımda alan yok. Kimisi siyasi sebeplerden, kimisi para meselesinden, kimisi uğraşmak istemiyor.

Açıkçası, ben umutsuzum arkadaşlar :(

Çoğu tespitlerin doğru katılıyorum , fakat taraftar gruplarına çok giydirmeden bir şey söylemek istiyorum . Bu maça geliyoruz diye bir yerlerini yırtanlar demek ki beleş biletle geliyordu . Yoksa passoymuş massoymuş bunlar hikaye. Affedersin amelesinin elinde bile i phone ler oyunlar internetler dolaşırken bu tarz basit şeyleri bahane etmek anca beleşçilere yakışır.

Çevrimdışı ahmett.67

Eski açığı anladık, üst tribün yüksekliği sınırlandırılmasını da , yeni açık üst tribünü neden kapalı ile aynı hizada gelmiyor, onu ben atlamışım, bilgilendirirseniz sevinirim.

Çevrimdışı FARUK

bir düzeltme yapayım 19 dan sonra 24 basamağa çıkıyor ve 29 de zirve yapıyor.

yeni açık orta kısımla ilgili kesit elimizde olmadığından ucunu açık bıraktım :)
necmi abinin eskiden paylaştığı kesit var mesela onda daha fazla görünüyor 28 den
bekleyip görelim

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski açığı anladık, üst tribün yüksekliği sınırlandırılmasını da , yeni açık üst tribünü neden kapalı ile aynı hizada gelmiyor, onu ben atlamışım, bilgilendirirseniz sevinirim.
Ahmet Abi Proje itibari ile köşede alçalması gerekiyor yani estetik bakımından  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Kombine sayısı çok rahat artar
Yalnız taraftarın çoğunluğu açılışa yakın alır
Evet gazla çalışıyoruz

Çevrimdışı siyah-1903

anlatayım. geliyor  :D
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı FARUK

hocam yükseliyor zaten en az kapalı orta kısım kadar  basamak olacak  yeni açığın en yüksek yerinde

Çevrimdışı SDemirsoy

Kombine sayısı çok rahat artar
Yalnız taraftarın çoğunluğu açılışa yakın alır
Evet gazla çalışıyoruz

Gazla çalışıyoruz ama bir kıvılcıma bakar işimiz  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydın Abi

'Adam Pisliğin Teki Çıktı @ALI RIZA BABA ' abi seni görünce bu replik aklıma geliyor :) senin lakabın Rıza baba Olsun mu :D
@SDemirsoy  :evillol: :evillol: :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Gazla çalışıyoruz ama bir kıvılcıma bakar işimiz  :D
İşte ya ligde iyi gitmemiz lazım ya avrupada bi çeyrek final en azından
O dönemlerde parlama olabilir satışlarda ama sürekli olmaz
Esas artış stadın görkeminin iyiden iyiye ortaya çıkmasıyla olacak
Ama bu sayılarda kalacağımızı düşünmüyorum
Hele bu kadar hasret kalmışken
Passo falan yalan olur o dönemde

Çevrimdışı ahmetx

şu gruptan lider çıkalım kaliteli bir sağbek alırsak çok rahat ilk 8 e gireriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar konu dışı olacak ama kusura bakmayın.
Bu ankara kartal yuvasının online satış sitesi kapatıldı mı bilgisi olan varmı...
Merkez kartal yuvası insanı krize sokuyor da  :s20:
TURSAN

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 13:53:57
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yeni acikta 1.tabla bu gece betonlanacak kaldı 5 tane 2.tablanin kaliplamasida basladi
Damak fıstikli olsun @Efe abi  :D

Çevrimdışı Yakup

ben nedense inanamıyorum. Şampiyonlar ligi eleme maçı rakip arsenal stat full değil passo mu etkiledi. passo geçerli değil saat mi etkiledi. önceden hatırlarım yönetim organize falan ederdi bir istek mi oldu da yönetim yapmadı. ben 22.000 den fazla kombine satacağımızı sanmıyorum şu örnekle de bitireyim.

2004 sezonu eski açık kombine 90 tl yeni açık 220 olması lazım. ben öğrenciliğimin ilk yılındayım eski açık kombinesi aldım. hala o kombineler bile bitmemişti. demek ki passo değilde beleşçi çok demeden bu sistem çıktığından beri kendimi alıkoyamıyorum. inönüde ki son gençler maçını herkes hatırlar. kapalının kapıları kırılması , stadda en az 40.000 taraftar olması falan bunların bir izahını bilen varsa beri gelsin.... o gün elinde kapalı bileti olupta maçı izleyemeyenlerden bahsetmiyorum bile.  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

bu hafta biraz efkarlıyız  :bandit:

şerefi’nle, hakkı’nla,
tarih yazdın burada,
süleyman başkanınla,
şampiyonluk yolunda,
metin-ali-feyyaz’la,
kanat açtık göklere,
gurur onur asalet,
şeref bey stadın’da…
bu asla veda değil,
biz yine geleceğiz,
halaylarla, türkülerle,
yer gök inleteceğiz,
kalbim kurusun benim,
unutursam ben seni,
seviyorum beşiktaş’ım,
evvel ezelden beri…

ne zaferler kahırlar,
yaşadık biz burada,
yağmur çamur demeden,
dolmabahçe yolunda,
ayrılık vakti geldi,
sen üzülme kartal’ım,
gurur onur asalet,
şeref bey stadın’da…

bu asla veda değil,
biz yine geleceğiz,
halaylarla, türkülerle,
yer gök inleteceğiz,
kalbim kurusun benim,
unutursam ben seni,
seviyorum beşiktaş’ım,
evvel ezelden beri…

Çevrimdışı ahmett.67

Ahmet Abi Proje itibari ile köşede alçalması gerekiyor yani estetik bakımından  :)
:ok: