Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

herkese günaydın

@mustafa_(87)   fotolar için teşekkürler    :claps:

cansın ...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Deniz

Gunaydin.kaba insaatin bitmesine son 86 gun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kapa yapılan açıklama "SPK Özel Durumlar Tebliği(II-15.1) 11. Maddesi Kapsamında ve Şirketimiz hakim ortağı BJK Derneği Yönetim Kurulu'nun 2014-53 sayılı kararı uyarınca Şirketimiz pay senetlerinin Borsada satılmasına karar verilmiştir."
açıklaması nedir?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Obitaş tarafında bence ekstradan en az 20 kişiye daha ihtiyaç var, buradan bol keseden sallamak gibi oluyor ama bariz ekstra adama ihtiyaç olduğu ortada. Obitaş'ın taktiğini anladım aslında nasıl olsa diğer üç tribün bitmeden çatıya geçemeyecekler o yüzden çok da fazla acele etmemin anlamı yok ben bir şekilde diğer tribünler bitene kadar ön tarafı çatı kurulumuna hazır hale getirecek şekilde bitiririm diye düşünüyor ama arka taraf için sanırım Beşiktaş İnşaat A.Ş'den güzel bir ceza yiyecekler. Çiçeklerdeki gibi bir an önce bitirip çıkayım havası sezemedim hiç Obitaşta. Obitaş'ın ihale duyurusunu tekrar okuyunca bu yavaşlığın sebebini aslında anlayabiliyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

kapa yapılan açıklama "SPK Özel Durumlar Tebliği(II-15.1) 11. Maddesi Kapsamında ve Şirketimiz hakim ortağı BJK Derneği Yönetim Kurulu'nun 2014-53 sayılı kararı uyarınca Şirketimiz pay senetlerinin Borsada satılmasına karar verilmiştir."
açıklaması nedir?
Paramiz bitti insaata kaynak ariyoruz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

Paramiz bitti insaata kaynak ariyoruz :)
kafanıza çakıcaz hisseleri demenin kısa yolu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kafanıza çakıcaz hisseleri demenin kısa yolu.
Acil para lazım, kredi işini halledemedik sanırım ve bu yönteme başvuruyorlar, şu an için iyi bir çözüm ama gelecekte sorun yaratır mı o kadar teknik bilgim yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu parasızlık durumlarından dolayı yaşadığımız sıkıntılar gündeme geldikçe aklım hep Fulya projesine gidiyor. Çok büyük fırsat bir saygıdeğer bir başkanımız(!) yüzünden heder edildi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

Acil para lazım, kredi işini halledemedik sanırım ve bu yönteme başvuruyorlar, şu an için iyi bir çözüm ama gelecekte sorun yaratır mı o kadar teknik bilgim yok..
temettü dağıtımında aleyhimize bir durum yaratır ama bizim şirketin para kazanması için bi 50 sene geçmesi lazım herhalde :)
ortaklık payımız azalıyor ama satış yaptıkça,kredi vb gibi işler için lazım olan teminat miktarımız da onunla birlikte azalıyor,kredi çekmiyoruz para kullanırken kendi kaynaklarımızdan yiyoruz ama

Çevrimdışı Serhat Akkaya

temettü dağıtımında aleyhimize bir durum yaratır ama bizim şirketin para kazanması için bi 50 sene geçmesi lazım herhalde :)
ortaklık payımız azalıyor ama satış yaptıkça,kredi vb gibi işler için lazım olan teminat miktarımız da onunla birlikte azalıyor,kredi çekmiyoruz para kullanırken kendi kaynaklarımızdan yiyoruz ama
Evet uzun vadede özkaynaklarımızı tüketiyoruz anladığım kadarıyla. Stat projesi önemli bir yatırım oradan gelecek parayla(Loca, Kombine, konser, reklam, otopark,stat turu) çok sağlıklı bir mali tabloya 4-5 yıl içerisinde kavuşabiliriz tabi düzgün bir yönetim şekliyle. Galatasaray'ın yaptığı gibi gelen tüm parayı çarçur edersek iflas bayrağını çekeriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Satis islemi benim de hosuma gitmiyor.ama dortmund mali krizdeyken kendi stadini satti,sonra %50 sini geri aldi en son da %100 unu aldi.kulupler mali krizdeyken yapmak istemeyecegi seyleri yapmak zorunda kalabiliyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stat açılmadan destek olmayan kombine almayanlar stat açıldıktan sonra kombine alacaklar mı acaba. Seneye en az 10.000 tane daha kombine satmamız gerekiyor, bu rakamın altındaki her satış kötü sonuçlar doğurur mali açıdan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  3 dk.3 dakika önce
Bugün günlerden beton :) #Beşiktaş #VodafoneArena

Çevrimdışı Efe

Şuan yeni acik tablada ve numarali tablada calisma iyi eski aciktada demirciler kirislerde ve tablada calisiyor yeni acikta yeni tabla icin kalip isleride suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  3 dk.3 dakika önce
Bugün günlerden beton :) #Beşiktaş #VodafoneArena
Güzel  :)

Çevrimdışı quentine83

@Efe yeni açıkta neden yeni sütunlara geçmiyorlar.testerlere dayanan sütun kalmadı.neden önceliği sütünlara vermiyorlar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

@Efe yeni açıkta neden yeni sütunlara geçmiyorlar.testerlere dayanan sütun kalmadı.neden önceliği sütünlara vermiyorlar...

Tablanin mukavemet kazanmasi lazim 1-2 gune tekrardan sutunlar yerlestirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

Satis islemi benim de hosuma gitmiyor.ama dortmund mali krizdeyken kendi stadini satti,sonra %50 sini geri aldi en son da %100 unu aldi.kulupler mali krizdeyken yapmak istemeyecegi seyleri yapmak zorunda kalabiliyor.
almanyadaki işleyişi bilmiyorum deniz ama hisseleri geri almak çok zor olur.zaten bizde hisse alacak kadar para olana kadar 5-6 yıldız takarız.

Çevrimdışı keremfrat1

Stada dogru ☺@bjk_mabet abicim seni gormeden olcum yapamam :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

mabet kac bence geliyor  :lol:
☺☺😀 yemek ten sonra ordayiz kacmasin efe abi  abi @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7 bjk_mabedin gönül tahtına göz dikti anlaşılan. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı poedr

sınanmadığın günahın masumu değilsin