Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683303 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

87 diyorum bana takılın hayatınızı yaşayın

not:İddiayı kazansam da kaybetsem de bir çocuğa GURURLAN hediye edecem :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

taşş geldi bize  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı arda

..Sebanın söylediği şerefli ikincilik kelimesi gelecek yüz şampiyonluktan aladır alınan şampiyonluklar bir gün gelir nasıl alındığı unutulur ama bu kelime yüz yıl sonra bile insanların vicdanlarında yer bulacak bu gün bu kelimeyi her renkli bilir çünkü ne olduklarını hatırlatıyor ve her zaman hatırlatacak @yigitcan1903

işte bu yüzden bu gece bu beton çok önemli, evimize dönmemiz bazı algıları çok acaip açacak.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Abdullah

Sen de çok söylüyon be. İnsanın morali bozuluyor. Biraz kendimizi kandırabiliriz  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:37:27
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sen bunu bugün demedinki kasım başında dedin zaten dönme şimdi o zamanda bilmiyodun çalışma olup olmucağını  :biggrinking:
Kasim sonu icin yaptirim var brnim lehime, kasim sonu 4 aralik arasi yaptirim yok, 5 aralik uzeri yaptirim var son teklif :ok:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sen de çok söylüyon be. İnsanın morali bozuluyor. Biraz kendimizi kandırabiliriz  :bandit:
Ben 2 senedir bu stad inşaatına harcadığım mesaiyi okuluma harcasam 5 senelik okulu 2 senede bitirirdim  :bandit: .bişe diyorsak bir bildiğimiz var  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Kasim sonu icin yaptirim var brnim lehime, kasim sonu 4 aralik arasi yaptirim yok, 5 aralik uzeri yaptirim var son teklif :ok:
kıran kırana pazarlık devam ediyor  :bandit:

Çevrimdışı Efe

67 iyidir herkesi dinç tutar meraklı tutar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

olum stad bitince biz napacağız la (kendime soruyorum) :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

olum stad bitince biz napacağız la (kendime soruyorum) :biggrinking:
Salon yaparız. Başkanın inşaat projelerini falan takip ederiz  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Sayacımı hava şartları vs hesaplayarak düzenliyorum:Kaba inşaatın bitimine son 87 gün
niye meteoroloji sana rapormu verdi neyi neye göre hesaplıyorsun belki havalar güzel gidecek hiç kayıp olmayacak belkide şimdi bir kar başlayacak kış boyunca stad iki metre karın altında kalacak madem bir süre verdin arkasında duracaksın her takılmada süreyi güncellemek süre vermek olmuyor :evillol: @Deniz

Çevrimdışı Salih A.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

niye meteoroloji sana rapormu verdi neyi neye göre hesaplıyorsun belki havalar güzel gidecek hiç kayıp olmayacak belkide şimdi bir kar başlayacak kış boyunca stad iki metre karın altında kalacak madem bir süre verdin arkasında duracaksın her takılmada süreyi güncellemek süre vermek olmuyor :evillol: @Deniz
Havaların iyi gitmiş hali 87 zaten abi  :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

basının yaptığı algıyı yönetmek insanları sistemli olarak uyutmak kendilerine bir odak seçip onu palazlandırıyorlar sürü gütme mantığıdır bu kitleleri yönetmek aslında çok kolay bir işdir tamamını yönetemezsin ama çoğunluğu yönetebilirsin unutmayalım insanlarda sürüdür ve sürü tepkisiyle haraket eder ne kadar zeki olursak olalım evrim sürecinin bize bıraktığı kalıtımın izlerini taşıyoruz o yüzden dağılmak yerine topluluklar halinde yaşıyoruz ve her sürüde olduğu gibi insan sürülerininde alfaya ihtiyacı var yabanıl sürülerde bu dövüşerek güçlü olanın aldığı bir mevkidir ama insanın gücü zekasıdır  kabullenmek sürünün bir parçası olmaktır kabullenmezsen kendi sürünü kurarsın kendi kurallarını yazarsın bu kadar basit ya orda var olan bir sürünün parçası olacağız yada kendi sürümüzü kuracağız Beşiktaşın seçtiği bir yoldur bu hiç bir şey rastlantı değildir kurulduğundan beri hep yanlız olmuştur biz mevcut ligde oynayamadık döndük kendi ligimizi kurduk biz hiç birilerinin peşinden gitmedik tabiki bizi sevmeyecekler hiç bir zaman kurallarını kabul etmedikki birde unutulmaması gereken güçlü olana saldırılır yıllardır bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar unutmayın birinin aşağı çekilmesi için öncelikle yukarda olması gerekiyor bizim değerlerimizde mutlaka şampiyon olmak yoktur biz farklıyız o şampiyonluk ancak bizim yolumuzdan gelirse bizim için makbuldür Sebanın söylediği şerefli ikincilik kelimesi gelecek yüz şampiyonluktan aladır alınan şampiyonluklar bir gün gelir nasıl alındığı unutulur ama bu kelime yüz yıl sonra bile insanların vicdanlarında yer bulacak bu gün bu kelimeyi her renkli bilir çünkü ne olduklarını hatırlatıyor ve her zaman hatırlatacak @yigitcan1903
klavyede yavaş olduğumdan yazarken düşündüklerimi unutuyorum, onun için yazılarım kısa oluyor alıştıkça belki yazarım ,sen çok başarılısın kıymetli kardeşim. :)

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Obitaşın tek kat testerelerinin kalıbı diğer kalıplarla aynı mı acaba?Kaç adet kalıp var?Testerelerin dış sütunlarla birleştirilmesi ne kadar zaman alacak?Kalıpların sökülmesi, diğer testerelere geçiş her bir testerede ne kadar sürecek?Testereler tek seferde mi, iki seferde mi betonlanacak?Kapalıda çatı için gerekli aparat ve ek sütunların montajına şimdiden başlanamaz mı?Çiçekler erken bitirirse Obitaş'a yardım edecek mi?Prekastçılar gerekirse gece de çalışabilir mi?Vs vs...

Çevrimdışı ahmet türker

seyirci sayısı ile ilgili yazacağım son yazı bu olacak . bir anket yayınladılar ve arkasındanda fb tarftarı 20 milyon, gs taraftarı 20 milyon ,beşiktaş taraftarı 15 milyon, ts taraftarı 5 milyon, bursa taraftarı 3 milyon gibi rakamlar verdiler .toplamı  65 milyon ediyor ,diğer klüpleri saymıyorum bile .şimdi biz bu rakamlara inanacakmıyız bizi aptal yerine koyuyorlar ,beşikteki çocuk ,kadınlar,kızlar ihtiyarlar futbolla hiç ilgilenmeyenler bu hesaba dahil ediliyor .isteyen inansın ama ben bu insanlara zerre kadar inanmıyorum .

Çevrimdışı harunmustak

Yanlis görmüyorsam eski Açıkta dun yarım kalan beton tamamlanıyor
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

Obitaşın tek kat testerelerinin kalıbı diğer kalıplarla aynı mı acaba?Kaç adet kalıp var?Testerelerin dış sütunlarla birleştirilmesi ne kadar zaman alacak?Kalıpların sökülmesi, diğer testerelere geçiş her bir testerede ne kadar sürecek?Testereler tek seferde mi, iki seferde mi betonlanacak?Kapalıda çatı için gerekli aparat ve ek sütunların montajına şimdiden başlanamaz mı?Çiçekler erken bitirirse Obitaş'a yardım edecek mi?Prekastçılar gerekirse gece de çalışabilir mi?Vs vs...
bu kadar soruya verilecek tek cevap var boş ver anın tadını çıkart bir tarihe tanıklık ediyorsun

Çevrimdışı Geovani

Efenin hesaplarına göre yeni açıkta 6 tabla yapılacak bana öle geliyorki obitaş tablalarda dikine gidip hemen üst sütunlara yer açacak..yeni açıkta son tabla kaç günde tamamlandı @Efe ?
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ALI RIZA

Efenin hesaplarına göre yeni açıkta 6 tabla yapılacak bana öle geliyorki obitaş tablalarda dikine gidip hemen üst sütunlara yer açacak..yeni açıkta son tabla kaç günde tamamlandı @Efe ?
1 hafta olacak tahmini 4-5 gündür çalışılmayan günüde eklersek 1 hafta

Çevrimiçi Necmi

şu mesaj silme olayı biraz sıkmaya başladı bilginiz olsun
fazla konu dışı yazılmazsa mesajda silinmez kimseninde canı sıkılmaz :D
bu foruma zarar veriyor azınlık muhabbetten yana çoğunluk istemiyor iki tarafıda üzmemenin yolu arkadan temizlik yapmak kimsenin lafını ağzına tıkamıyoruz ama sitede bırakırsak aynı konular gündüz girenler tarafındanda konuşuluyor bazen on sayfa sildiğimiz oldu bir kaç kişinin arasında geçen on sayfalık sohbeti nasıl sitede tutalım

Çevrimdışı Geovani

Aslında bu da bize güzel bi veri veriyor @ALI RIZA ortalama bi hafta denilse kii daha kısa sürdü aralık 15 gibi tüm tablalar bitmiş 29 testere kirişin 3 te 1 i veya biraz fazlası yapılmış olur kaba için numaralı eski açığın orayı bekleriz gibime geliyor

Çevrimdışı Geovani

Prekast işinin 1 1,5 ay gibi bi süre alacağını düşünmüyorum açıkçası tüm kaba inşaat bitene kadar betonun mukavemet kazanan yerlerinde zaten takılır ki bu da tahmini toplam prekastın yarısı diye düşünüyorum