Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683379 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

bu arada geçenlerde Vodafone Arena facebooktan statta güneş panelleri olmayacağını söyledi.. doğru mu bu?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet yarım kalan eski açık betonu ne oldu?
orası gün icerisinde tamamlandı eksik biyer kalmadı orada...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

orası gün icerisinde tamamlandı eksik biyer kalmadı orada...
süper haber sağol.. akşamüstü de sanırım numaralı eski açık arası kolon ve kirişler betonlandı değil mi?

Çevrimdışı sallapati

@bjk_mabet son bir şey soracağım.. Çiçekler tablaları bitirmek üzere.. son kat sütun ve testerelerde biraz hızlanma yaşanacak mı? oralarda özel işçiler mi çalışıyor?

Çevrimdışı Efe

yeni acık tabla betonu yarın akşam...
tamamdır olsun sıkıntı yok işler yolunda  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi loca fotolarini paylasicakrin sen hani :D ne oldu o is :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

ışıktan numaralı yeni açık sol taraf görünmüyor ne iş :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

hayır geldi elektirik :D
baktim simdi kameraya abi foto 5dk önce cekilmis
Eski acikdaki beton isi bittimi simdi??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

baktim simdi kameraya abi foto 5dk önce cekilmis
Eski acikdaki beton isi bittimi simdi??
çoktan bitmiş yarın yeni açık var :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ben bu numaralida localarin ustune yapilacak kati anlamadim hala orasi prekastin altinda kalmayacakmi yoksa ust kirisler ve prekastlarin uzerine mi yapilacak ?? :iscrewy: :alala: :alala:
proje bölümünde numaralı projesine baksana nasıl olacağı görünüyor :) @Mehmet

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 22:21:47
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
proje bölümünde numaralı projesine baksana nasıl olacağı görünüyor :) @Mehmet
Bakayim abi @Necmi abi  :icool:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Direk elenelim demiyorum .asteras partizan gibi takımlara full performans göstermeye gerek yok biraz rotasyon yapmalıyız.
bu konuda yanılıyorsun avrupa önemli ligin telafisi var avrupanın yok ve alacağımız her puan bizi bir adım daha ileri götürüyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 04 Kasım 2014, 22:36:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Tesekkürler @Efe abi ben de projeyi bulmaya calisiyodum ,anladim loca katlarinin uzerinde bir kat daha olacak bunun isciligi nasil @Efe abi cok zahmet gerektiriyor mu sence bu kat ???

Çevrimiçi murat

bu konuda yanılıyorsun avrupa önemli ligin telafisi var avrupanın yok ve alacağımız her puan bizi bir adım daha ileri götürüyor
umarım ben yanılırım.bence bu maçlarda kilit oyuncuları yedekte tutmakta fayda var.

Çevrimdışı Yakup

Direk elenelim demiyorum .asteras partizan gibi takımlara full performans göstermeye gerek yok biraz rotasyon yapmalıyız.

Abi bu sene kurallar değiştiği için avrupa ligi şampiyonu clye direk gidiyor. Neden biz olmayalim 3 ara transfer takviyesi ile.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi murat

Abi bu sene kurallar değiştiği için avrupa ligi şampiyonu clye direk gidiyor. Neden biz olmayalim 3 ara transfer takviyesi ile.
3 güzel rakam :bandit:

Çevrimdışı Efe

Tesekkürler @Efe abi ben de projeyi bulmaya calisiyodum ,anladim loca katlarinin uzerinde bir kat daha olacak bunun isciligi nasil @Efe abi cok zahmet gerektiriyor mu sence bu kat ???

hayır normal tabla şimdiki tablaların yarısı kadar sütunların bir bölümü dikilecek ve testere yapılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

katılıyorum uefa şampiyonu olmak ligde şampiyon olmaktan daha kolay bu şartlarda
Şampiyon Beşiktaş JK