Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683325 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Ben de sayacam artık her gün.Bakalım kim tutturacak :)

87
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

O zaman bekleyecez. Bir sebebi var demek ki paylaşmıyor, paylaşamıyor belki de. Sabret azcık zaten 2 gün sonra İstanbuldasın gittiğinde görürsün belki  :bandit:
heee  bak olabilir stada gidemicem büyük ihtimalde mabet var kısmet bakalım  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Şşşt kendi aranizda konusmayin gençler  :icool: :D :)
sen dur senle kasım sonu görüşçez  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Ben de sayacam artık her gün.Bakalım kim tutturacak :)

87
Herkes  bir şey sayıyor @Tolga biz de mi bir şey saysak  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:13:19
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sen dur senle kasım sonu görüşçez  :naughty: :naughty:
Tamam kardesim kasim sonu fistikli damak cikolatami isterim :D :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Herkes  bir şey sayıyor @Tolga biz de mi bir şey saysak  :evillol:
valla efe abi 67 deniz 87 :D mehmet diyor kasım sonu  obitaş tabla işini bitirir kiminki doğru çıkçak bakalım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Hosbulduk :D :D ama dikkat edin kasim sonu tablalar biter diyorum baska bisey demiyorum ayruca kasim sonuna bir 10 gün de aldim ,bana gore kasim sobmnu max.10 aralikda bütun tablalar bitecek hatta @Efe abi damak cikolata aliyor siz ne aliyosunuz ??? :tabe: :icool: :D
Bilemedin 15 Aralık  :D
Madem Köyiçi Hasbi diyorum
Tahminin tutsa da tutmasa da

Çevrimdışı Abdullah

valla efe abi 67 deniz 87 :D mehmet diyor kasım sonu  obitaş tabla işini bitirir kiminki doğru çıkçak bakalım
Mehmet'in ki mümkün değil Efe abiyle Deniz'in tam ortası tutar gibi  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:17:08
Ya bitmezse sen tüm foruma mı ısmarlıyorsun  :naughty: :naughty:
Tüm foruma degil sadece beninle bu iddiaya girenlere  :D şimdilik @Tolga ve @Efe abi var

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:19:13
Bilemedin 15 Aralık  :D
Madem Köyiçi Hasbi diyorum
Tahminin tutsa da tutmasa da

Tamamdir üstad  :icool: :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Çok guzel teklif @Tolga anlastik  :icool:
aralık 3 son sınır beton dahil :D kasım sonu dedin 3 günde beton süresi veriyorum bak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Gece gece rüyama girecek difransiyeller ömrümü yedin itü!! Hoca her f(t) dediğinde t aha çay dedi ya la diye kantine susamışlığımız geldi birden gözümün önüne, hayırlı teskereler Deniz, Allah kurtarsın :D
saolasın abi inşallah  :D

Çevrimdışı Abdullah

aralık 3 son sınır beton dahil :D kasım sonu dedin 3 günde beton süresi veriyorum bak
Pazarlığa bak bee  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

merdivenlere beton atılıyor
aynen .Diğer yerler bitti mi acaba görünmüyor ışıktan

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:29:01

Çevrimdışı Abdullah

:D iddaaya girdik ya obitaşın hızlancağı tutar
Obitaş bundan sonra standart gider heralde ne yavaş ne daha hızlı  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Objektif gözlemlerseniz kandırma diye bir husus olmadığını görebilisiniz
Gerisi taraf olmaktan ötürü yenilgiyi kabullenememek,kendini avutmak oluyor maalesef
Israr etmenin de pek bir esprisi yok
Yine de sizin bileceğiniz iş,istediğinize inanmakta özgürsünüz tabii
Konu dışı burada bitiriyorum şahsım adına
Saygılar
basının yaptığı algıyı yönetmek insanları sistemli olarak uyutmak kendilerine bir odak seçip onu palazlandırıyorlar sürü gütme mantığıdır bu kitleleri yönetmek aslında çok kolay bir işdir tamamını yönetemezsin ama çoğunluğu yönetebilirsin unutmayalım insanlarda sürüdür ve sürü tepkisiyle haraket eder ne kadar zeki olursak olalım evrim sürecinin bize bıraktığı kalıtımın izlerini taşıyoruz o yüzden dağılmak yerine topluluklar halinde yaşıyoruz ve her sürüde olduğu gibi insan sürülerininde alfaya ihtiyacı var yabanıl sürülerde bu dövüşerek güçlü olanın aldığı bir mevkidir ama insanın gücü zekasıdır  kabullenmek sürünün bir parçası olmaktır kabullenmezsen kendi sürünü kurarsın kendi kurallarını yazarsın bu kadar basit ya orda var olan bir sürünün parçası olacağız yada kendi sürümüzü kuracağız Beşiktaşın seçtiği bir yoldur bu hiç bir şey rastlantı değildir kurulduğundan beri hep yanlız olmuştur biz mevcut ligde oynayamadık döndük kendi ligimizi kurduk biz hiç birilerinin peşinden gitmedik tabiki bizi sevmeyecekler hiç bir zaman kurallarını kabul etmedikki birde unutulmaması gereken güçlü olana saldırılır yıllardır bizi aşağı çekmeye çalışıyorlar unutmayın birinin aşağı çekilmesi için öncelikle yukarda olması gerekiyor bizim değerlerimizde mutlaka şampiyon olmak yoktur biz farklıyız o şampiyonluk ancak bizim yolumuzdan gelirse bizim için makbuldür Sebanın söylediği şerefli ikincilik kelimesi gelecek yüz şampiyonluktan aladır alınan şampiyonluklar bir gün gelir nasıl alındığı unutulur ama bu kelime yüz yıl sonra bile insanların vicdanlarında yer bulacak bu gün bu kelimeyi her renkli bilir çünkü ne olduklarını hatırlatıyor ve her zaman hatırlatacak @yigitcan1903

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:30:12

Çevrimdışı arda

Gece gece rüyama girecek difransiyeller ömrümü yedin itü!! Hoca her f(t) dediğinde t aha çay dedi ya la diye kantine susamışlığımız geldi birden gözümün önüne, hayırlı teskereler Deniz, Allah kurtarsın :D

Forum gene sayfa limitine dayandı error verdi dedim  hop atladım meğer tuzaklı soruymuş  :ebebe: 696'yı 699 okumuşum ya la öhh
PS: Neyse final %55 büyük balığı kovalamak lazım. "Büyük balık küçük balığı yer" Temel Reis.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı TØLGA

Bari 4 aralik olsun bugün calisma olmadi @Tolga :bandit:
sen bunu bugün demedinki kasım başında dedin zaten dönme şimdi o zamanda bilmiyodun çalışma olup olmucağını  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK