Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6683340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal Ç

tribün kabası için son 67 gün :D

Oooo şafak Zonguldak. Emeğin, alın terinin şehri :ok: emekçilerimize yakışır  :D

Çevrimdışı Efe

Oooo şafak Zonguldak. Emeğin, alın terinin şehri :ok: emekçilerimize yakışır  :D

biter mi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

tribün kabası için son 67 gün :D
Mabet çatı malzemesi martta gelecek dediğine göre kabayı da aşağı yukarı o civarlarda bitirmeyi düşünmüyorlar mıdır?

Çevrimdışı Abdullah

Mabet çatı malzemesi martta gelecek dediğine göre kabayı da aşağı yukarı o civarlarda bitirmeyi düşünmüyorlar mıdır?
Abi prekastlarda beklenecek ama çatı için  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi prekastlarda beklenecek ama çatı için  :tabe:
Tamam her şey dahil değil mi işte? (Tribün olarak)

Çevrimdışı Efe

tribün kabası ocakta bitmeliki prekast işleri falan var daha benim verdiğim tarih sadece tribün kabası için prekast işi 1 aya yakın devam edecektir bittimden sonra
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AyhanÇağlar

:ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

tribün kabası ocakta bitmeliki prekast işleri falan var daha benim verdiğim tarih sadece tribün kabası için prekast işi 1 aya yakın devam edecektir bittimden sonra
Ekstra sıkıntılar oluyor sürekli
Ben bitirebileceklerini düşünmüyorum,inşallah dediğin gibi olur
Prekast da 1-1,5 ay alacaksa o da ayrı bir sıkıntı

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah loca resimlerini pazartesi paylaşıcak diyodun mabet ne oldu apocum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Ekstra sıkıntılar oluyor sürekli
Ben bitirebileceklerini düşünmüyorum,inşallah dediğin gibi olur
Prekast da 1-1,5 ay alacaksa o da ayrı bir sıkıntı

ocak ortasına kadar mühlet onlara hele bi bitirmesinler :kop: :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta tablalar önemli çiçekler bi şekilde işleri yıl sonuna kadar bitirecek ama yeni açık önemli obitaşta çiçeklere parelel bitirmeli tribünleri öylede olacak inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

ocak ortasına kadar mühlet onlara hele bi bitirmesinler :kop: :kop:
Valla çatı falan iyice düşündürüyor zaten
Artık sezon açılışını Vodafone Arena'da yapmamız lazım
Yeni sezonda 1 maç daha olimpiyat ıvır zıvır stat olmasın

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 00:57:51
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
stopere ihtiyacımız yok aslında sağlam bir ön libero stoperlerin üzerindeki yükü hafifletir stoper futboldaki en kolay mevkidir tek istenen topu durdurması başkada bir görevleri yok kimse onlara gidin gol atın demiyor ama bizimkilerin aklı gol atmakta olduğu için pek asli görevlerini önemsemiyorlar artık bekler çok daha zor mevkii oyuna olumlu yada olumsuz direk katkıları var bizde beklerin kötü olması stoperleri çok zor durumda bırakıyor her atakta geride stoperler kalıyor kanat ataklarıda buna dahil pazar günü beklere büyük destek veren iki açık oyuncumuz olmayınca takım kıpırdayamadı en azından bize töre ve olcayın takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi töre olsaydı caner kıpırdayamazdı ve fener atak gücünün yarısından fazlasını kaybederdi o yüzden töreyi önden temizlediler maç başındada olcayı temizlediler maçı bitirdiler stadımız açılmalı bu hakemler şerefin stadına girdiğinde belki şeref kelimesinin anlamını anlarlar
Beyler @Necmi abi yorum yapmis bize de alkislamak duser :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah loca resimlerini pazartesi paylaşıcak diyodun mabet ne oldu apocum  :bandit:
Ben mabet abinin yalancısıyım  :ebebe: Ben mi dedim bana niye atarlanıyon he ben mi dedim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Tribün kabası ocakta biterse Prekastlar max 1 ay alır.Prekast yerleştirmek öyle zor bir iş değil.Yağmur yağdığı günler staddaki verimlilik %50 den fazla düşüyor.Kar yağdığını düşünürsek bu %70 lere kadar çıkar.Bence BJK inşaat kabayı ocak ayına yetişir olarak görmüyor.ocak sonu-Şubat gibi hesaplıyor olmalılar.1 ayda prekast vs biter martta çatı işleri başlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 00:59:07
yeni açıkta tablalar önemli çiçekler bi şekilde işleri yıl sonuna kadar bitirecek ama yeni açık önemli obitaşta çiçeklere parelel bitirmeli tribünleri öylede olacak inşallah :)
Kasim sonu +1 @Efe abi bugunu saymiyorum calisma yapilamadi :bandit: :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Kasim sonu +1 @Efe abi bugunu saymiyorum calisma yapilamadi :bandit: :D
Kasım sonu mu
İhsan Bey  :hosgeldin iz  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Ben mabet abinin yalancısıyım  :ebebe: Ben mi dedim bana niye atarlanıyon he ben mi dedim  :evillol: :evillol:
ben sordum sen beni öyle uyardınnnnn ben senin dediğini bilirim nerde fotolar hee nerde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Tribün kabası ocakta biterse Prekastlar max 1 ay alır.Prekast yerleştirmek öyle zor bir iş değil.Yağmur yağdığı günler staddaki verimlilik %50 den fazla düşüyor.Kar yağdığını düşünürsek bu %70 lere kadar çıkar.Bence BJK inşaat kabayı ocak ayına yetişir olarak görmüyor.ocak sonu-Şubat gibi hesaplıyor olmalılar.1 ayda prekast vs biter martta çatı işleri başlar
prekastlar altlar yapılıyor hemen üstler bitince yerleştiriyorlar mart çatı için çok geç...! ocak gibi prekastlarda biter...! kapalı etrafı açılsa çatı montajlari yapılır...! işçiler azalması çiçeklerim...! 

Çevrimdışı Deniz

Sayacımı hava şartları vs hesaplayarak düzenliyorum:Kaba inşaatın bitimine son 87 gün
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

ben sordum sen beni öyle uyardınnnnn ben senin dediğini bilirim nerde fotolar hee nerde  :evillol: :evillol:
Eskileri versemmm  :flag:

Çevrimdışı Deniz

prekastlar altlar yapılıyor hemen üstler bitince yerleştiriyorlar mart çatı için çok geç...! ocak gibi prekastlarda biter...! kapalı etrafı açılsa çatı montajlari yapılır...! işçiler azalması çiçeklerim...! 
Ben öyle düşünmüyorum.Kaba ocak şubattan önce bitmez  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

onları gördüm zahmet etme  :biggrinking:
O zaman bekleyecez. Bir sebebi var demek ki paylaşmıyor, paylaşamıyor belki de. Sabret azcık zaten 2 gün sonra İstanbuldasın gittiğinde görürsün belki  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 01:08:44
Kasım sonu mu
İhsan Bey  :hosgeldin iz  :evillol:
Hosbulduk :D :D ama dikkat edin kasim sonu tablalar biter diyorum baska bisey demiyorum ayruca kasim sonuna bir 10 gün de aldim ,bana gore kasim sobmnu max.10 aralikda bütun tablalar bitecek hatta @Efe abi damak cikolata aliyor siz ne aliyosunuz ??? :tabe: :icool: :D