Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6681049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

kamera açıldığında birden herkes hücum edecek ,kapasite kaldıracak mı bilmem .acaba aynı anda kaç kişi seyredebiliyor .?  :alala:

Çevrimdışı ACAB1903

Küfeki kaplamaları için bir aydan fazla bir zaman önce mabet yakında başlayacaklar demişti var mı bir gelişme kapalı tribün henüz küfeki kaplamaya uygun değilmi?
en son bende sormuştum çatı ile aynı dönemde başlayacak demişti..

Çevrimdışı yigitcan1903

Toplu hamam organizasyonu yapmamız lazım bi ara
Etkinliklere açalım lütfen

Çevrimdışı Yakup

stadyuma hamam yaptırsa başkan daha güzel olmaz mı @yigitcan1903  :sevinc :sevinc :sevinc
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı yigitcan1903

stadyuma hamam yaptırsa başkan daha güzel olmaz mı @yigitcan1903  :sevinc :sevinc :sevinc
Suyu kesilir  :evillol:
Kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah

Çevrimdışı Yakup

Suyu kesilir  :evillol:
Kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah

ben iskideyim orasını hallederiz  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

ben iskideyim orasını hallederiz  :lol: :lol: :lol:
Oo fışkiyeli bişeyler ekleyelim yeni açık tarafına hemen o zaman
Dünya medeniyet görsün  :D

Çevrimdışı Abdullah

Abi stata gittin statın elektrikleri kesildi bir alakası olabilir mi acaba seninle  :evillol:

Çevrimdışı Yakup

Oo fışkiyeli bişeyler ekleyelim yeni açık tarafına hemen o zaman
Dünya medeniyet görsün  :D

yeni açık güzel olmaz ki eski açık deniz tarafına "cuk" oturur ama fışkiyeli bir şey  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi stata gittin statın elektrikleri kesildi bir alakası olabilir mi acaba seninle  :evillol:
En az ayda bir gidiyorum
Hem İstanbula geldim mi Demba'yla cemaat yapcam artık bizden zarar gelmez  :bandit:
Neyse bu kadar yeter silici mekanı basmasın  :evillol:

Çevrimdışı Yakup

En az ayda bir gidiyorum
Hem İstanbula geldim mi Demba'yla cemaat yapcam bizden zarar gelmez  :bandit:

bu arada aklıma takıldı  :alala: :alala: sen inşallah maçı kazanacağız deyip ardından alkollü ağzımızla ne kadar kabul olur tarzında bir cümle mi kurmuştun mangal alanında  :alala: :alala:

mağlubiyeti yıkacak birileri arıyorum da @yigitcan1903  :evillol: :evillol: :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ozan062

Küfeki kaplamaları için bir aydan fazla bir zaman önce mabet yakında başlayacaklar demişti var mı bir gelişme kapalı tribün henüz küfeki kaplamaya uygun değilmi?

xl kapmıssın helall

kufekiler catıyla beraber gidicekti galiba
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kaanzor

Vay arkadaş AKILLI stad yapıyoruz elektriğimiz yok :D.TÜRK AKLI  :kop: :kop:

Eeee bizki araba yapıp benzini koymayı unutmuş bir milletiz  :ebebe: :ebebe:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yigitcan1903

bu arada aklıma takıldı  :alala: :alala: sen inşallah maçı kazanacağız deyip ardından alkollü ağzımızla ne kadar kabul olur tarzında bir cümle mi kurmuştun mangal alanında  :alala: :alala:

mağlubiyeti yıkacak birileri arıyorum da @yigitcan1903  :evillol: :evillol: :evillol:
Şahsen Necipe yıktım alkollü daha iyi oynayabilirdim ondan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla sert bir açıklama yayımladı.

Resmi, siteden yapılan açıklama şöyle;

"Türk sporunda, özellikle de Türk futboluyla ilgili seviyesiz yayın ve programların suç teşkil eden eylem ve söylemlere dönüşmesi üzerine iş bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir.

Öncellikle belirtmek isteriz ki Türk futbolunun geldiği bu noktadan kurtulabilmesi ve hak ettiği düzey ve başarılara ulaşması konusunda hepimize bir takım görev ve sorumluluklar yüklendiğinin bilincinde ve farkındayız.

Bununla birlikte bilinmesini istediğimiz husus, Türk futbolunda yaşanan kalite ve seviye erozyonunun sonlandırılması yolundaki kararlılığımızdır.

Futboldaki yayın ve görüntü dağıtım kriterlerindeki yanlı ve yanlış tutum ve tasarrufların da yol açtığı bu durum karşısında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kayıtsız ve tepkisiz kalması asla beklenemez ve beklenmemelidir.

Geçmişte Türk futboluna bireysel olarak hizmet etmiş olmakla birlikte ulusal ve uluslararası hiç bir başarısı olmayan ve hatta futbol geçmişi dahi olmamasına rağmen Türk futbolunu kendilerince dizayn etme hadsizliğine soyunarak dedikodu ve magazin kültürü adı altında ahlaksızlık ve seviyesizlik ortamını yerleştirmek isteyenler tarafımızca dikkatle izlenmektedir.

Bu eski teknik direktör, hakem, spiker ya da gazeteci menfaatdarların sosyal, siyasal ve ekonomik konjektürel değişikliklere tam uyumlu duruşları ve Türk örf, adet ve geleneklerine aykırı tutumları tüm kamuoyunun malumudur. Türk futboluna bir virüs gibi yerleşmiş bu grubun bir taraftan milyon dolarlar kazanırken, diğer taraftan acılar ve zorluklar içinde geçimini sağlayan taraftarları birbirlerine karşı kışkırtarak Türk futbolunda yarattıkları kaostan beslenmesine, devletimizin yetkili organlarının bir an evvel müdahale etmesi Türk futbolu adına yapılabilecek en büyük hizmettir.

Bununla birlikte, kulüp başkanlarına, yöneticilerine, futbolcularına; kısaca Türk futbolunun tüm değerlerine her türlü hakaret ve seviyesizlik içeren söylem ve yayınlara devam edilmesi halinde kulübümüzün kendi yayın organlarını kullanmak suretiyle çok sert ve kararlı tepkiler vermekten kaçınmayacağımızı tüm kamuoyuyla paylaşırız.

Aziz efendi tehditlerine resmen devam ediyor  :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla sert bir açıklama yayımladı.

"Türk sporunda, özellikle de Türk futboluyla ilgili seviyesiz yayın ve programların suç teşkil eden eylem ve söylemlere dönüşmesi üzerine iş bu açıklamayı yapmak zorunlu hale gelmiştir.

Öncellikle belirtmek isteriz ki Türk futbolunun geldiği bu noktadan kurtulabilmesi ve hak ettiği düzey ve başarılara ulaşması konusunda hepimize bir takım görev ve sorumluluklar yüklendiğinin bilincinde ve farkındayız.

Bununla birlikte bilinmesini istediğimiz husus, Türk futbolunda yaşanan kalite ve seviye erozyonunun sonlandırılması yolundaki kararlılığımızdır.

Futboldaki yayın ve görüntü dağıtım kriterlerindeki yanlı ve yanlış tutum ve tasarrufların da yol açtığı bu durum karşısında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kayıtsız ve tepkisiz kalması asla beklenemez ve beklenmemelidir.

Geçmişte Türk futboluna bireysel olarak hizmet etmiş olmakla birlikte ulusal ve uluslararası hiç bir başarısı olmayan ve hatta futbol geçmişi dahi olmamasına rağmen Türk futbolunu kendilerince dizayn etme hadsizliğine soyunarak dedikodu ve magazin kültürü adı altında ahlaksızlık ve seviyesizlik ortamını yerleştirmek isteyenler tarafımızca dikkatle izlenmektedir.

Bu eski teknik direktör, hakem, spiker ya da gazeteci menfaatdarların sosyal, siyasal ve ekonomik konjektürel değişikliklere tam uyumlu duruşları ve Türk örf, adet ve geleneklerine aykırı tutumları tüm kamuoyunun malumudur. Türk futboluna bir virüs gibi yerleşmiş bu grubun bir taraftan milyon dolarlar kazanırken, diğer taraftan acılar ve zorluklar içinde geçimini sağlayan taraftarları birbirlerine karşı kışkırtarak Türk futbolunda yarattıkları kaostan beslenmesine, devletimizin yetkili organlarının bir an evvel müdahale etmesi Türk futbolu adına yapılabilecek en büyük hizmettir.

Bununla birlikte, kulüp başkanlarına, yöneticilerine, futbolcularına; kısaca Türk futbolunun tüm değerlerine her türlü hakaret ve seviyesizlik içeren söylem ve yayınlara devam edilmesi halinde kulübümüzün kendi yayın organlarını kullanmak suretiyle çok sert ve kararlı tepkiler vermekten kaçınmayacağımızı tüm kamuoyuyla paylaşırız.

Yavuz hırsız misali adamlar. Bizden ses seda yok bi de üstüne çıkıp açıklama yapıyorlar. Ben de eskiden sessiz kalınmasını istiyordum ama anladım ki bu ülkede sesi çok çıkanın borusu ötüyor, o zaman biz de sesimizi çıkartalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

ne desek (küfür yasak) yazacak. hani azizeye ne denilebilir ki sorun onda değil sorun onun bu kadar kıçını kaldıranlarda.

mesela ben , mesela kardeşim , mesela bacanak , mesela murat abi , mesela kahveci nihat abi..

yukarıda adı geçen kişi ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür.  :)  :)  :)

Çevrimdışı FARUK

AYHAN ‏@ayhandiyebiri
twiter hesabından alıntı

kocaoğlan a fırsat doğdu elektrik gidince :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Arkadaşlar adam hırsız çok açık ve net bize Trabzon'a yapılanlar ortada ve bu adam dışarıda adaletin olmadığı yerde Türk futbolunda başarı beklenemez.

Çevrimdışı Deniz

Ben 3 saat aralıksız ders çalışacam.Stada iyi bakın Beşiktaş'ı üzmeyin  :by2:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Yavuz hırsız misali adamlar. Bizden ses seda yok bi de üstüne çıkıp açıklama yapıyorlar. Ben de eskiden sessiz kalınmasını istiyordum ama anladım ki bu ülkede sesi çok çıkanın borusu ötüyor, o zaman biz de sesimizi çıkartalım.
ben uzun süredir bunu söylüyorum bu ülkede bağıran kazanıyor.maalesef sistem bu o yüzden sende oyunu kuralına göre oynamak zorundasın işin özü bu aslında.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı dropoon

beyler bu yeni açık prekastları yığmamı , takmamı aman tanrım didim  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
bu ne hız

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Her türlü destek avantaj bunların elinde
Bizim bağırdığımız falan havaya gider
Farklı standartlar uygulanıyor
Renklilerin yaptıklarını yapsak ceza yağar