Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678423 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çatıda 2 bin ton fiber çelik kablo kullanılacak,aksilikler olmazsa çatı için totalde 6 ay yeterli.
İşte o noktada endişelerim var. Çünkü sahada bu işlerde çalışan mühendis arkadaşlardan edindiğim bilgiler çatı işlerinde her zaman planlanmayan aksiliklerin olduğu yönünde, çünkü çok kompleks bir iş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sutlas

çatıda 2 bin ton fiber çelik kablo kullanılacak,aksilikler olmazsa çatı için totalde 6 ay yeterli.

Gerçekten çatı Mart'ta başlayacaksa, Ağustos imkansız gibi.

Çevrimdışı Sezai

Çevrimdışı ahmetx

İşte o noktada endişelerim var. Çünkü sahada bu işlerde çalışan mühendis arkadaşlardan edindiğim bilgiler çatı işlerinde her zaman planlanmayan aksiliklerin olduğu yönünde, çünkü çok kompleks bir iş..
@Serhat Akkaya çok haklısın,Krasnodar stadını takip ediyorum bakalım ne kadar sürecek. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Alıntı
mart-nisan-mayıs kurulum,ayağa kaldırma
mayıs-haziran-temmuz, çatı örtüsü
mayıs-haziran-temmuz-ağustos,koltuk,drenaj,hibrit çim.

Üç ayda kurup kaldıramayız çatıyı. Çok çok iyimser bir tahmin. 5-6 bin ton çelik kullanılacak çatıda, bunların nakliyesi stoklanması bile başlı başına bir olay. Kurulması, halatların gerilmeye başlanması vs filan en az 4-5 ay sürecektir çatı. Buna hazırlayalım kendimizi.

Normal şartlarda çatının montajı 1,5-2 ay sürecek diye lanse edildi diye hatırlıyorum ben. Emsalleri de o kadar sürmüş. 3 ay bence gerçekçi bi tahmin olmuş. Montaj+örtme işlemi için 4-5 ay mantıklı bir süre gibi geliyor bana.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar bende kamera görüntüsü yok sizde var mı . :)

Çevrimdışı ahmetx

Gerçekten çatı Mart'ta başlayacaksa, Ağustos imkansız gibi.
Valencia gibi mali kriz,Bursa gibi teknik aksaklıklar yaşamazsak Ağustos sonu ilk santrayı yapacağız inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

abi cereyan gittiği için kamera da gitti

Çevrimdışı Easthanbool

Maalesef elektriğimiz yok Ahmet ağabey  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

stadın elektrik işine Necmi abi bir el atıversen. :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Normal şartlarda çatının montajı 1,5-2 ay sürecek diye lanse edildi diye hatırlıyorum ben. Emsalleri de o kadar sürmüş. 3 ay bence gerçekçi bi tahmin olmuş. Montaj+örtme işlemi için 4-5 ay mantıklı bir süre gibi geliyor bana.
Muşamba mı atsak üstüne çatının? :) Onların kalitelileri var kalın olanları yarım sezon idare eder bizi :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Evet 2. kat testere kirişlerde daha işimiz var.   :bandit:

üst kat testere kiriş çalışmam pek ilgi çekmedi anlaşılan. :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

Üç ayda kurup kaldıramayız çatıyı. Çok çok iyimser bir tahmin. 5-6 bin ton çelik kullanılacak çatıda, bunların nakliyesi stoklanması bile başlı başına bir olay. Kurulması, halatların gerilmeye başlanması vs filan en az 4-5 ay sürecektir çatı. Buna hazırlayalım kendimizi.

5-6 bin ton celik kullanilirsa coker catimiz :D
Bizim cati asma germe bidaha soyleyeyim cok daha hafif diger catilardan havaya kaldirilmasi 2 ay gibi bir sure kaba insaat geciktigi icin catida maalesef gecikecek gibi gorunuyor subat ayinda baslarlarsa sıkıtı yok ama marta sarkarsa problem olur agustos icin insallah subatta baslarlar ocak oldu subat mart olmaz insallah :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Muşamba mı atsak üstüne çatının? :) Onların kalitelileri var kalın olanları yarım sezon idare eder bizi :evillol:

Muşamba pahalı :) Kalın jelatn koyalım. Çatıyıda panelpanla kaplayalım :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

üst kat testere kiriş çalışmam pek ilgi çekmedi anlaşılan. :biggrinking:

eline sağlık.. Çiçeklerin de Obitaş ında 29 ar tane yapması gerekiyor.....

Obitaş 5 tanesini takmış.. Çiçeklerde de 2 tane takılmış.. Çiçekler tablaları bitirdiği için artık harıl harıl sütun ve testere yapar heralde...

Çevrimiçi murat

Vodafone hat kullanıcıları BJK5 yaz 1903'e gönder. Yoksa siz daha Vodafone'a geçmediniz mi ?
o ne demek ismail 2 hat geçirdim 3. hat gelecek ay babamın hattı olacak bir mesajda ondan atarız :D

Çevrimdışı ahmetx

eline sağlık.. Çiçeklerin de Obitaş ında 29 ar tane yapması gerekiyor.....

Obitaş 5 tanesini takmış.. Çiçeklerde de 2 tane takılmış.. Çiçekler tablaları bitirdiği için artık harıl harıl sütun ve testere yapar heralde...
eksik olma @sallapati,gerçekten ikisininde bitirmesi gereken 29 testere kirişi var, eski açık numaralı köşe çiçekler için, bitirmesi gereken tablalar da obitaş için handikap görünüyor.

Çevrimdışı sallapati

eksik olma @sallapati,gerçekten ikisininde bitirmesi gereken 29 testere kirişi var, eski açık numaralı köşe çiçekler için, bitirmesi gereken tablalar da obitaş için handikap görünüyor.
haftada 2şer tane betonlarlarsa 14 hafta sürer.. 98 gün...
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 12:34:21 sallapati ]

Çevrimdışı ahmetx

benim tahmin 91 gündü

Çevrimdışı sallapati

90-100 günde bitmesi için Obitaşın arı gibi çalışması lazım

Çevrimdışı ahmetx

ben aynı durumun çiçekler içinde geçerli olduğunu düşünüyorum,kalan iş hemen hemen aynı.

Çevrimiçi murat

benim tahminim 70 gün içinde kiriş işi biter.üst kat kirişleri kaba inşaatın hızına endexlemişler.tablalar  bittiğinde 8- 10 tane testere kiriş kalır.onuda azami 10 gün içinde bitirirler.