Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6678374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Merhaba arkadaşlar...
Canlı yayın kesik mi yoksa benim pc demi sorun var...
TURSAN

Çevrimdışı Oktay

90-100 günde bitmesi için Obitaşın arı gibi çalışması lazım
@sallapati hadi obitaş arı gibi çalışssında çiçekler , eski açık numaralı köşeyi nekadarda bitirecek bide onu söylermisin??

Çevrimdışı sallapati

@sallapati hadi obitaş arı gibi çalışssında çiçekler , eski açık numaralı köşeyi nekadarda bitirecek bide onu söylermisin??

büyük ihtimal numaralı yeni açık tarafından sütunları yapmaya başlarlar  , eski açıkla ortada birleşirler. köşeyi 50 günde yapsa olur bence :D

Çevrimdışı kaanzor

Arkadaşlar bence mabet bizi kandırıyo elektrik kesildi diyor ki kameranın gitmesinden şüphelenmeyelim yeni kamera hazır onla yayına girecekler bence

Stad sayesinde La Fontaine gibi hayal gücüm oldu valla
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar bence mabet bizi kandırıyo elektrik kesildi diyor ki kameranın gitmesinden şüphelenmeyelim yeni kamera hazır onla yayına girecekler bence

beton dökümünün yarım kaldığını ben sabah izledim kameradan

Çevrimdışı Oktay

büyük ihtimal numaralı yeni açık tarafından sütunları yapmaya başlarlar  , eski açıkla ortada birleşirler. köşeyi 50 günde yapsa olur bence :D
ben şu anda obitaşın son kat testere kirişi yapımına odaklandım bakalım adamlar 6 lı gruplar halinde nekadarda bitirecekler :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Obitaş'ın herşeyi kalite. Geçen maç öncesi çiçekler mangalı hemen söndü, obitaş mangalı canavar gibiydi. Öyle değil mi @Oktay:evillol:
@aktar_ismail  hiç sorma tam bir komediydi obitaşın mangalı olmasa bütün nevale mundar olacaktı :D :D

Çevrimiçi murat

mabetin tarzı değil bu işler. :icool:

Çevrimiçi murat

@aktar_ismail  hiç sorma tam bir komediydi obitaşın mangalı olmasa bütün nevale mundar olacaktı :D :D
bizim her işimiz pratik.

Çevrimdışı Easthanbool

Merhaba arkadaşlar...
Canlı yayın kesik mi yoksa benim pc demi sorun var...

Elektrik trafosundan kaynaklanan bir problem var çalışmalar da durdu diye bilgi vermişti mabet abi :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı melih

Kaba inşaat 31 Ocakta mı biter Şubata sarkar mı ?

Bence Yeni sezona stadımızda başlayabilmemiz için bu tarih çok önemli.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Serkan7738

Yinede fazla şaapmada sen  :evillol: :D

Çevrimdışı Efe

Kaba inşaat 31 Ocakta mı biter Şubata sarkar mı ?

Bence Yeni sezona stadımızda başlayabilmemiz için bu tarih çok önemli.
tribun kısımı ocak icinde bitecek yeni acik otopark subata sarkabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

@MURAT @sallapati

2 dk da hayallerim yıkıldı saolun  :evillol: :evillol:

du bakalım 5-10 güne açarlar belki yeni kamerayı  :uyucam:

Çevrimdışı kaanzor

Yinede fazla şaapmada sen  :evillol: :D
  :evillol: :evillol:

Valla perşembe maçı alalımda şu kafadan kurtulayım yoksa ne teorilerle karşınızdayım anlatamam herşey komplo gibi geliyor hayattaki  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Burak Akay

iz inşaata iletişim formu üzerinden stadımızın çatısıyla ilgili çalışmaya ne zaman başlayacaklarını ve ne zaman bitebileceğini sordum ama gönderemiyorum hata verıyo form gönderirken bizden bıktıkları içinmi kapadılar acaba  :evillol: :evillol: :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 13:42:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bjk_mabet

teoriler teoriler :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  4 dk.4 dakika önce
Elektirikler gidince iş başa düştü:)

Çevrimdışı ALI RIZA

vay vay orada olmak vardı süper geldiğimde mabet e kaçak çay getireyim :) rahat rahat demlesin içsin  :bandit: @bjk_mabet

Çevrimdışı kaanzor

Çevrimdışı ahmett.67

Bu elektrik kesintisi(trafo arızası)  bizim stat şantiyesine has bir şey mi?,  genel mi?

Çevrimdışı ahmett.67