Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677922 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Çaycılar mecbur çalışıyor ama dimi @bjk_mabet ?
suyu kettle da isitmiyorsa, veya caylari tiryaki tarzi makinada yapmiyorsa mecbur calisacak...  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

jenaratör yokmu acaba zaman kaybetmemek lazım bu güneşli günleri kaçırmamalıyız
4 kule vinc tum ofisler ve el aletleri icin yeterli jenaratör yok malesef
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yine sorunlarla basladik fotolardan gordugum kadariyla obitas tablayi bitiriyor ayrica 7.ust kat testeresini kuruyor bunlar iyi gelismeler :)
obitaş jet yakıtı kullanıyor katkısız saf tertemiz bardağa doldur iç  :bandit: durmuyorlar çiçekler ise 10 numara yağ kullanıyor  :evillol: :evillol: @Efe

obitaş jet yakıtı kullanıyor katkısız saf tertemiz bardağa doldur iç  :bandit: durmuyorlar çiçekler ise 10 numara yağ kullanıyor  :evillol: :evillol: @Efe

Obitaş'ın herşeyi kalite. Geçen maç öncesi çiçekler mangalı hemen söndü, obitaş mangalı canavar gibiydi. Öyle değil mi @Oktay:evillol:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Serkan7738

@bjk_mabet bişey merak ettim beton yarım kalmıştıya mikserlerin içinde kalan beton boşa gitmedi değilmi

Çevrimdışı sallapati

en azından beton dökümü için bir jeneratör olsaydı

Çevrimdışı ALI RIZA

El arabası ile döksünler eskiden teknoloji vardı _?

Çevrimdışı Efe

Beton dökülür cok problem degil diger islerin durmasi zaman kaybi bu havada bi kac saate halledilir insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

El arabası ile döksünler eskiden teknoloji vardı _?
İbrahim Tatlıses'li film setine bağladın stat inşaatını iki dakikada   :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kaanzor

Trafo arızaları genelde 1 2 saat içinde çözülecek problemler oluyor ama bakalım
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Eyüp Emir

2 saatdir mecidiyeköy de de yokmuş genel galiba

Çevrimdışı Deniz

Elektirik olmadığı için vibrasyinlar çalışmiyor.demir bukme ve kesme calismadigi icin demirciler calisamiyor.sunta kesme calismadigi icin kalipcipar calisamiyor...vinçlerde elektirik olmadigindan calismiyor :)
Ben dedim size elektrik bu stadin eli ayagi herseyidir diye :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Ayrıca bari kalipcilar kalip caksa demirciler de el makasiyla demir kesse :(

Çevrimdışı serkanjk

@bjk_mabet bu yenı açık neden bu kadar yavaş ya allahtan çiçekler varda hızlı gıdiyor dıger taraflar aylardır hala ıkıncı kata çıkamadılar yenı açıkta obitaş???
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2014, 11:03:11 serkanjk ]

Çevrimdışı Kemal

Ulan yıl olmuş 2014, adamlar uzaydan dünyaya atlayış yapıyor biz haala elektrik kesintileriyle uğraşıyoruz, sonra süper güçmüşüz-mişiz vırr vır vır...

Çevrimdışı Emre.Guler

Yeni açık kirişler neden hala yükselmiyor anlamadım neredeyse eski açık seviyesine indi kirişler

Çevrimdışı ahmetx

obitaş yavaş ama gerçekten kalite kokuyor  :lol:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Yavaş dediğiniz obitaş 2 ay geç başlamasına rağmen kapalı ve eski açığın toplamı kadar iş yapmış. Obitaş yavaş tamamen bir algı yönetimidir. Aslında yavaş felan değil.

Çevrimdışı yavvuzz

Yavaş dediğiniz obitaş 2 ay geç başlamasına rağmen kapalı ve eski açığın toplamı kadar iş yapmış. Obitaş yavaş tamamen bir algı yönetimidir. Aslında yavaş felan değil.

Algı yönetimi  :ebebe: :ebebe: En tez zamanda hepsinin bitirmesi dileğiyle...

Çevrimdışı ahmetx

Sonuç olarak Şubat sonuna yetiştirsin,yavaşı hızlısı hiç önemli değil,Ağustosta da ilk santrayı yaparız. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

obitaş yavaş ama gerçekten kalite kokuyor  :lol:

Valla kaba inşaatta kalite kokması çok umurumda değil açıkçası, çiçekler kalitesinin bir altını ama aynı hızı tercih ederim. Sonuçta kaba inşaatın hiç bir bölümü gözükmeyecek bir şekilde kaplanacak. Burada değerli mühendis bir arkadaşımızın yorumu vardı, aynı firmanın diğer şantiyelerinde de çalışan adamları vardır ve duruma göre buralara öncelik verilir şeklinde diye, Obitaş'ın önceliğinin stadımız olmadığından adım gibi eminim..
Korku akıl katilidir.