Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673373 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Konu dışı ancak önemli bir konu olduğu için buraya yazıyorum. Passo'nun sitesinde giriş yapıp kombinelerim sekmesine girildiğinde kombine alan diğer kişilerin isim soyisim ve tc kimlik numarası yayınlanmış. Bu fişlenmeden sonra artık Passolig satışlarının patlayacağını ve bu sistemin kalkacağını düşünüyorum. Özür dilemekte bir erdemdir ve özür dileyerek bu Passolig olayına son vermeleri lazım...
Anlamadım tam olarak ne olmuş twitterda da bir TC numarası mevzuu dönüyordu ama  :alala:

Çevrimdışı Anıl

@anilt milletin tclerini mi ifşa etmişler ?
Batı tribün 430 ve 204. bloklardan alanların bir kısmı var twitterda falan. Ama şuan sitede öyle birşey yok.

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz ile @Abdullah a bak olayı uzatmak için yazıyorlar resmen  :bandit:
Twitterde paylaş etiketle yayılır zaten bir kaç resimde at patlar gider...
Resim atman suc değil sistemsel sorundur... Passo lig amacına ulaştı zaten reklam yapıldı... Kaldırsalar da şaşırma...

Çevrimdışı Anıl

TC lerin okunamadığı bir fotoğraf buldum, bunun gibi 3-4 sayfalık bir liste daha var malesef...

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz ile @Abdullah a bak olayı uzatmak için yazıyorlar resmen  :bandit:
Twitterde paylaş etiketle yayılır zaten bir kaç resimde at patlar gider...
Resim atman suc değil sistemsel sorundur... Passo lig amacına ulaştı zaten reklam yapıldı... Kaldırsalar da şaşırma...
Bu defa suçumuz ne Ali Rıza Bey  :by2:

Çevrimdışı Deniz

Oha cidden doğru arkadaşımın ismi de var listede  rezilliğin daniskası ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Nasıl böyle bir şey olabilir ya. Bu sadece bizim kombinelerde mi olmuş yoksa diğerlerinde de var mı böyle bir şey.  :akuma:

Çevrimdışı Anıl

Normal bir ülkede Passolig denen sistemin yarın sabah kaldırılması lazım ama bizim ülkede yarından itibaren Basketbol ve Voleybol'a da gelir :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Normal bir ülkede Passolig denen sistemin yarın sabah kaldırılması lazım ama bizim ülkede yarından itibaren Basketbol ve Voleybol'a da gelir :iscrewy: :iscrewy:
Aa hiç olur mu yandaş zarar eder o zaman.. :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Aa hiç olur mu yandaş zarar eder o zaman.. :bandit:
Böyle yandaşı da böyle sistemi de  :ranting2: :ranting2:

Çevrimdışı TØLGA

fener maçı biletlerine baktım da passodan çok büyük boşluklar var 35 bine oynarsak iyidir  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Passocular baksınlar herkeste mı aynı sorun devam ediyor twitter da yayayım @Deniz Forza yapsana

Çevrimdışı Abdullah

fener maçı biletlerine baktım da passodan çok büyük boşluklar var 35 bine oynarsak iyidir  :by2:
Doğu dolmadı dolsaydı iyiydi. Doğu üst bomboş kaldı.  :s20:

Çevrimdışı Abdullah

Passocular baksınlar herkeste mı aynı sorun devam ediyor twitter da yayayım @Deniz Forza yapsana
Ben baktım da gözükmüyor bende

Çevrimdışı Deniz

Bende gözükmüyor kombinesi olanlarda mı görünüyor acaba ya da hatayı düzelttiler mi ?

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

@SDemirsoy twitterdan konuşma gel yüzümüze konuş forumu unuttun yine hayırsız  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

@SDemirsoy twitterdan konuşma gel yüzümüze konuş forumu unuttun yine hayırsız  :bandit:
Laptop bozukmuş kapanıyormuş. Hep bahane Necmi abi duymasın  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

abi senin loca resimleri yalan oldu galiba ispanyolca flen kaynadı o akşam :bandit: :bandit:
Pazartesi dememiş miydi  :alala:

Çevrimiçi Necmi

duydum :D twiteer a nasıl giriyormuş postaneden mektup atarakmı :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Pazartesi dememiş miydi  :alala:
:D öle bişey söylediyse doğrudur ben görmedim yazdığını  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Mabet kapasiteyi açıkladı de 10 saniye sonra burda olur o  :bandit: :bandit: