Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6673407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI abi bende burada sansürlediğin kelimeye takıldım :D çeyiz d.....r mesela :D
bende google kullandım  :kop: :kop: @ZEKI hocam @MURAT abi

Çevrimdışı ahmet türker

boşverin değerli kardeşlerim matematikmiş, mühendislikmiş .osmanlıda okuma yazma bilmeyen paşalar varmiş ,mesela 7-8 hasan paşa .7 ile 8 i bilmiş paşa olmuş . :kop:  :kop:  :kop:  :hiho: :hiho:

Çevrimdışı Abdullah

Bunlar insaata baslarken hesaplanacak seyler. Cok merak ediyorum en basitinden bjk insaatin elinde ms project ile yapilmis bir gant semasi var mi, Plansiz programsiz gidersen 1 saat oncesi ile 1 saat sonrasida uymaz tabiki.
 yarin ben sana soylerim dostum

@Necmi abi tamam yarin hatirlatacagim.

Ben de anlamadım onu ama Zeki abi

Çevrimdışı Deniz

yani @ZEKI abi matematiği çok seven biri olarak şunu söylüyorum ki bizim bjk inşaatın başındaki ihsan coşkun pek sevmiyor olmalı ki pek kullanma gereksinimi duymamış  :kop: :kop: .Ayrıca "mühendis" sözcüğünün kökü olan hendese de geometri işini bilen demektir.yani bu mesleğin işi gücü matematik :) (hocam cb verseniz yeter bb de gözüm yok  :kop: :kop:)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ben de anlamadım onu ama Zeki abi
sevilir anlamında yazmış ,kötü bir şey değil abdullah kardeşim . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ZEKI

bende google kullandım  :kop: :kop: @ZEKI hocam @MURAT abi
epiriyi kacirdim  :s20: :s20: :alala: :alala:

boşverin değerli kardeşlerim matematikmiş, mühendislikmiş .osmanlıda okuma yazma bilmeyen paşalar varmiş ,mesela 7-8 hasan paşa .7 ile 8 i bilmiş paşa olmuş . :kop:  :kop:  :kop:  :hiho: :hiho:
haklisin Ahmet abi, 7-8 hasan pasa yi iyi bilirim, besiktastada firini var cok da guzeldir urunu ve sahipleri cok iyi Besiktaslidir. ama 7-8 imzadan kaynaklaniyor diye biliyorum okuma yazmasinin zayifligindan  imzası Arapça yedi (٧) ve sekiz (٨) seklinde atarmis bize anlatilan buydu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

sevilir anlamında yazmış ,kötü bir şey değil abdullah kardeşim . :kop:  :kop:
Google amca sağolsun bilgilendirdi. Güzel seviliyormuş Ahmet abi  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah sen ne okuyordun ?
Hacettepe Diş Hekimliği  :) Matematik sevdamı gelecek kaygısı nedeniyle bıraktırdılar bana  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ahmet türker

epiriyi kacirdim  :s20: :s20: :alala: :alala:
haklisin Ahmet abi, 7-8 hasan pasa yi iyi bilirim, besiktastada firini var cok da guzeldir urunu ve sahipleri cok iyi Besiktaslidir. ama 7-8 imzadan kaynaklaniyor diye biliyorum okuma yazmasinin zayifligindan  imzası Arapça yedi (٧) ve sekiz (٨) seklinde atarmis bize anlatilan buydu
mareşalliğe kadar yükselmiş değerli kardeşim. :lol:

Çevrimdışı Deniz

Hacettepe Diş Hekimliği  :) Matematik sevdamı gelecek kaygısı nedeniyle bıraktırdılar bana  :bawling: :bawling:
Asma motor mikro motor spiral kol ,diş vs derken donuna kadar medikalcilere para bırakıyorsun yani  :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

@Deniz sen boyle konusma bir muhendis adayi olarak. Her sey modellenerek yapilir. Ama turk mantigi kervan yolda d....r diye yola cikarsan tabiki olmaz. Modellemesini yaparsan proje yonetimini pert ve cpm calismalarini dogru yaparsan kritik yorungeyi standaert sapmalari hesaplarsan hersey dogru gider. Ona gore geriye donuk olarak malzeme temininden isci teminine kadar butun girdilerini planlarsin.
Ama yok biz yol yapalim diye baslarsan sonra ordan fay hatti gectigini fark edersin (bolu dagi tuneli), veya yenikapida tarihi liman oldugunun farkina varirsin sonrada 10 yilda acmazsin.
Bu olay neden diger ulkelerdeki projelerde olmuyor. Cunku sapma bu isin fitratinda yok.

hocalarımız soyluyordu geçmişte bizlere, kac defa burdada yazdım,, bizim millet işi cok guzel kıvırır sen soyle yaptın dersin hatasını soylersin o kıvırırr oyle guzel yaparki biryerden sonra kendide inanır ve sonunu hazırlar ornek 99depremi,,, bircok muteahhit o donemde bunun sonucunu kotu aysadı konuya hakimim,,

hala sistem yok hala piyasa bulutlu ve guvensiz...  artık hukumetin dediğine gore insaat sektorunden kayıcaklar diğerlerine bakalım zamanla gorucez,,, siz ne kadar hesapta yapsanız buradaki işleyiş sistem ona ayak uyduramaz en basiti hergun adam girip cıkıyor:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

@ZEKI abi bilirkişi olarak vs şu şantiyeye girip bir ihsan coşkunun kulağını çekemez misin?  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Asma motor mikro motor spiral kol ,diş vs derken donuna kadar medikalcilere para bırakıyorsun yani  :kop: :kop:
İlerleyen saatler de Yapma SaLVaDoR silme SaLVaDoR dersin @Deniz ve @Abdullah  :s20:

Çevrimdışı Abdullah

oo ayıpsın donunu bile alıyorlar. Geçen sene 1 haftada 1500 lira bıraktığım oldu dental store a  :kop: Stajlarda tedavi ettiğimiz hastanın malzemesini bile biz ödüyoruz. Dövlet bize bahmiyy  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

İlerleyen saatler de Yapma SaLVaDoR silme SaLVaDoR dersin @Deniz ve @Abdullah  :s20:
@Deniz sahibi geldi kaç kaç kaç  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

oo ayıpsın donunu bile alıyorlar. Geçen sene 1 haftada 1500 lira bıraktığım oldu dental store a  :kop: Stajlarda tedavi ettiğimiz hastanın malzemesini bile biz ödüyoruz. Dövlet bize bahmiyy  :evillol: :evillol:
Benim arkadaşım cerrahi stajında 1 diş eksik yazdı diye onun parasını bile ondan aldılar sen ne diyon  :evillol: .Milletin ağız kokusunu çekeceğine olsaydın bir mühendis  :bandit:

aman @ALI RIZA bey tadımız kaçmasın birazdan silersiniz  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

Konu dışı ancak önemli bir konu olduğu için buraya yazıyorum. Passo'nun sitesinde giriş yapıp kombinelerim sekmesine girildiğinde kombine alan diğer kişilerin isim soyisim ve tc kimlik numarası yayınlanmış. Bu fişlenmeden sonra artık Passolig satışlarının patlayacağını ve bu sistemin kalkacağını düşünüyorum. Özür dilemekte bir erdemdir ve özür dileyerek bu Passolig olayına son vermeleri lazım...

Çevrimdışı ahmet türker

Konu dışı ancak önemli bir konu olduğu için buraya yazıyorum. Passo'nun sitesinde giriş yapıp kombinelerim sekmesine girildiğinde kombine alan diğer kişilerin isim soyisim ve tc kimlik numarası yayınlanmış. Bu fişlenmeden sonra artık Passolig satışlarının patlayacağını ve bu sistemin kalkacağını düşünüyorum. Özür dilemekte bir erdemdir ve özür dileyerek bu Passolig olayına son vermeleri lazım...
nereden öğrendin.?

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Anıl

nereden öğrendin.?
Twitterda Numaralıda bazı bloklardan kombine alanlar paylaşılmış ancak TC numaraları olduğu için paylaşmamak lazım o yüzden atmadım resmi Ahmet abi :tabe: