@Deniz sen boyle konusma bir muhendis adayi olarak. Her sey modellenerek yapilir. Ama turk mantigi kervan yolda d....r diye yola cikarsan tabiki olmaz. Modellemesini yaparsan proje yonetimini pert ve cpm calismalarini dogru yaparsan kritik yorungeyi standaert sapmalari hesaplarsan hersey dogru gider. Ona gore geriye donuk olarak malzeme temininden isci teminine kadar butun girdilerini planlarsin.
Ama yok biz yol yapalim diye baslarsan sonra ordan fay hatti gectigini fark edersin (bolu dagi tuneli), veya yenikapida tarihi liman oldugunun farkina varirsin sonrada 10 yilda acmazsin.
Bu olay neden diger ulkelerdeki projelerde olmuyor. Cunku sapma bu isin fitratinda yok.
@ZEKI abi ben zaten sisteme pata küte girelim demedim ki

.ben ülkemizin şartlarına göre konuşuyorum.bugün hiçbirimiz oturup obitaş 1 testere kirişi 4 günde yapmışsa 8 testere kirişi 32 günde yapar diyemez.Çünkü bizde bu işlerin o plana göre yürümediğini Aralık ayında inşaat başladığı ilk günden beri biliyoruz

.Para durumu,kalıpçının ,demircinin performansı,işçi sayısı hava durumu,iskelenin çöküp çökmeme durumu (

) ,beton aracının zamanında gelip gelmeme durumu vs yüzlerce sabit olmayan değişken var.ki bu değişkenler öyle küçük sapmalara neden olacak değişkenler değil mesela paramız bittiği an yapılan iş miktarı anında 0 a iner.Ya da bayram olur işçilerin %80 i gider ve belli aralıklarla memleketlerinden gelirler bir anda çok büyük iş kaybı yaşarız ve gelecekleri zamanı tam olarak bilmediğimiz için sabit artıştan söz edemeyiz.Şimdi oturup sabit bir hız artışından,azalışından söz etmemiz imkansız.Çünkü bu stadın 1 saat öncesiyle 1 saat sonrası bile tutmuyor