Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675935 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

peki arkadaşlar bir soru daha çatısı siyah olan varmıdır acaba ,mesela beyaz çubuklu . :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi o paraya 360 yapılır zaten  :ebebe:
Kusura bakma bir de 360 diyince atladım öyle  :iblush:
360 için 27 küsür dediler diye aklımda kalmış abdullah kardeşim . :)

Çevrimdışı Abdullah

:saeek: abi naptın sen ya yoktur bence o kadar   :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

O zaman bizi bu paklar  :evillol:
(Subliminal içerir  :icool:)

Çevrimdışı ahmet türker

:saeek: abi naptın sen ya yoktur bence o kadar   :tabe:
farkındaysan sana kesin bir şey söylemedim, ihtiyar kafası işte yanlışta kalmış olabilir.

Çevrimdışı ahmet türker

O zaman bizi bu paklar  :evillol:
(Subliminal içerir  :icool:)
aslında en iyisi bu başkan görmesin ,benim gibi o da beşiktaş söz konusu olduğunda çok cimri . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

peki arkadaşlar bir soru daha çatısı siyah olan varmıdır acaba ,mesela beyaz çubuklu . :)
aslında benim derdim, stadın herhangi bir yerine çubuklu forma gibi bir şey yapılamaz mı mesela kulelere veya başka bir yere.

Çevrimdışı Emre şahin

fenerbahçe ve partizan maçları için ikili kombine aldım umarım aranızda banada yer vardır

Çevrimdışı Abdullah

farkındaysan sana kesin bir şey söylemedim, ihtiyar kafası işte yanlışta kalmış olabilir.
anladım abi inşallah o kadar değildir de belki ilerleyen zamanda yapabilme imkanımız olur  :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Zemin bunu kaldırmaz onu anlatmak istedim. Zaten konserlerin çoğu yaz aylarında oluyor ve genelde büyük konserler İnönü'de yapılıyordu. Şu anda da öyle olacak çok büyük 1-2 konser İnönü'de olacak, senede 5-10 konser beklemesin kimse. Dediğin gibi sadece yeni açığın kullanılacağı daha ufak konserler olacaksa bu sayı artacaktır ki yeni açığın üstü zaten kapalı o yüzden çatının açılır kapanır olmasının hiçbir anlamı kalmıyor.

ben bu yeni hibrit sistem konser gibi aktivitelerde de kolaylık sağlıyor diye biliyorum. zaten seyirci direk çim alanın üzerinde zıplamayacak. konser gibi aktivitelerde zemin kaplanacaktır. hibrit çim firmasının yuuğtuptaki tanıtım videosunda gösteriyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

fenerbahçe ve partizan maçları için ikili kombine aldım umarım aranızda banada yer vardır
tüm beşiktaş'lılar aramızda yer vardır  :ok:

Çevrimdışı Rizzi

twitter vodafone arena
"yeni transfer arenada"

Çevrimdışı Abdullah

Başlıkları karıştırdın yine Ali Rıza bey  :evillol: :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

anladım abi inşallah o kadar değildir de belki ilerleyen zamanda yapabilme imkanımız olur  :)
forma tasarımlarına baktım çubuluyu çok güzel yapmışsın ,diğerlerinide beğendim ama çubuklu çok farklı olmuş ,baya yeteneklisin bunu değerlendirmelisin kardeşim . :)

Çevrimdışı Emre şahin

sevindim buna peki planlama nasıl olacak ilk olarak beraber maça gideceğimiz için acemilik var birde heyacan:)

Çevrimdışı Abdullah

forma tasarımlarına baktım çubuluyu çok güzel yapmışsın ,diğerlerinide beğendim ama çubuklu çok farklı olmuş ,baya yeteneklisin bunu değerlendirmelisin kardeşim . :)
Hangi çubukluyu abi  :alala:
Kartal Yuvası Art Director ü ile iletişimdeyim  :)

Çevrimdışı Abdullah

sevindim buna peki planlama nasıl olacak ilk olarak beraber maça gideceğimiz için acemilik var birde heyacan:)

Hocam http://besiktasarena.com/index.php?topic=949.msg88391#new bu linkten etkinlikle ilgili bilgi alabilirsin  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Hangi çubukluyu abi  :alala:
Kartal Yuvası Art Director ü ile iletişimdeyim  :)
alt alta üç forma var ,beyaz ,çubuklu ,kırmızı oradaki çubukluyu çok beyendim. bir de düz siyah olanıda beyendim ,mesleğin ne bilmiyorum ama tasarım yeteneğin var gibi gözüküyor ,o bakımdan değerlendirmelisin dedim kıymetli kardeşim. :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben bu yeni hibrit sistem konser gibi aktivitelerde de kolaylık sağlıyor diye biliyorum. zaten seyirci direk çim alanın üzerinde zıplamayacak. konser gibi aktivitelerde zemin kaplanacaktır. hibrit çim firmasının yuuğtuptaki tanıtım videosunda gösteriyor.
Çim alanın üzerine bir tabaka döşeniyor ama o da direk çime değiyor arada bir boşluk yok. En son 2009 ya da 2010 yılında yapılan 3 gün süren konserlerden sonra 1-2 ay kendine gelememişti bizim stadın zemini o kadar büyük kalabalığı değil hibrit çim hiç bir çim sistemi kaldırmaz. Önceliğimiz futbol takımı, 3-4 milyon kazanacağız diye öbür tarafta senede 4-5 milyon verdiğimiz adamları kaybetmek istemem zemin yüzünden. Saha zeminini mümkün olduğunca az kullanacağımız ve tribünlerin ağırlıkta olacağı konserleri yeğlerim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Abdullah

alt alta üç forma var ,beyaz ,çubuklu ,kırmızı oradaki çubukluyu çok beyendim. bir de düz siyah olanıda beyendim ,mesleğin ne bilmiyorum ama tasarım yeteneğin var gibi gözüküyor ,o bakımdan değerlendirmelisin dedim kıymetli kardeşim. :ok:
Diş Hekimliği okuyorum abi hayat ne gösterir bilinmez ama hobi olarak kalacak gibi gözüküyor  :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnce işçilik ihaleleri teker teker yapılmaya başlandı. Son düzlüğe giriyoruz, gazamız mübarek olsun  :busted_cop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmet türker

Diş Hekimliği okuyorum abi hayat ne gösterir bilinmez ama hobi olarak kalacak gibi gözüküyor  :ebebe:
çok iyi bir meslek seçmişsin hayırlısı olsun kardeşim . :)

Çevrimdışı Erol Akçınar

Vodafone Arena 31 Ekim 2014 @yeniinonuden alıntıdır.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Vodafone Arena 31 Ekim 2014 @yeniinonuden alıntıdır.
daha twitter a bildirim düşmedi ya bu ne hız  :ebebe: