Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684450 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

yılbaşından sonra :alala: stad bitiyor zaten ozaman bizde maça gittiğimizde çekeriz :D @bjk_mabet
Oyak'a Passo kart aldırmak lazım izinsiz sahada 11 kişilik mikser ekibini kurdu resmen...! Rakip Pompacıyı dolduruyorlar...! Ahh şimdi statttan 1 Foto olacaktı da gece 01 in keyfine...!
yakında :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı frkndgnr

yok güzel olmuşta sahada kiler hangi takım  :alala: :alala:

emiratesten aldım arsenal olması lazım

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık 1. Kat en üste 3 sıra trübün de olurmuş sanki ,  Murat sende bakarmısın bugünkü mabed in fotolara , yer var sanki ? Ne dersin
projede var zaten yapılacakmı yoksa kapasite sınırı yüzünden şimdilik koymadılarmı muamma yoksa yeni açık alt tribün 30 sıraydı şu an 27 sıra

Çevrimdışı ALI RIZA

zamanında bir tarftarımız mabete demişti gece gece ne yapıyor bişe yapmıyorsa araçlara gel gel desin :) madem mabet stat fotosu gece yollamıyorsun bari mikserleri hizaya sırayala  :kop: :kop: @bjk_mabet

Çevrimiçi murat

projede var zaten yapılacakmı yoksa kapasite sınırı yüzünden şimdilik koymadılarmı muamma yoksa yeni açık alt tribün 30 sıraydı şu an 27 sıra
şuan 26 passoya göre.düz alana koyulursa 27

Çevrimdışı mazi

Normalde projede var zaten .henüz yapılmadı diyelim.
birinci katlar kaç sıra yeni açıkta?

Çevrimdışı bjk_mabet

zamanında bir tarftarımız mabete demişti gece gece ne yapıyor bişe yapmıyorsa araçlara gel gel desin :) madem mabet stat fotosu gece yollamıyorsun bari mikserleri hizaya sırayala  :kop: :kop: @bjk_mabet
şu anda fırca yiyorum  :iblush:

Çevrimdışı mazi

yapsınlar bence , bir gece ansızın

Çevrimiçi murat

birinci katlar kaç sıra yeni açıkta?
Üstte yazdık . :D passoda 26 sadece düz alana koyarlarsa 27 projedeki gibi olursa ben 29 hatırlıyorum ama Necmiabi 30 diyorsa ,30 dur. :D

Çevrimdışı Efe

Üstte yazdık . :D passoda 26 sadece düz alana koyarlarsa 27 projedeki gibi olursa ben 29 hatırlıyorum ama Necmiabi 30 diyorsa ,30 dur. :D

yeni açık passoda 28 abi diğer bölümler 24 localarla 27 :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Alt kat 26 üst 28 .birinci kat en Üstte 3 sıra daha olurmuş gibi diye sordu.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2014, 01:25:54 MURAT ]

Çevrimdışı ALI RIZA

şu anda fırca yiyorum  :iblush:
:kop: :kop: :kop: 1 mikser 8m3 sanırım 10 mikser oldu 80 m3 beton döktüler sanırım gördüğüm sırada kuyruktaki mikserler var...!

Çevrimiçi murat

Uzun zamandır bakmadım yoksa bir değişiklikmi oldu :alala:

Çevrimdışı auysal4

mikserler harbiden cok komik duruyolar boyle  :D

Çevrimdışı Efe

Alt kat 26 üst 28 .birinci kat en Üstte 3 sıra daha olurmuş gibi diye sordu.

evt alt 26 çıkıyor ilk açıldığında 28 di diye hatırlıyorum ben yeni açık alt katı 29 sıra sığan bi tribünde 26 sıraya çekmek zorundayız şuanki halde inşallah açılış projedeki gibi olur 29 sıra  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

29 da olabilir :D alt üst biri 29 biri 30 du karıştırmış olabilirim projeye bakmak lazım ama bunlar ilk projelerdi şimdi ne durumda bilmiyorum

Çevrimiçi murat

evt alt 26 çıkıyor ilk açıldığında 28 di diye hatırlıyorum ben yeni açık alt katı 29 sıra sığan bi tribünde 26 sıraya çekmek zorundayız şuanki halde inşallah açılış projedeki gibi olur 29 sıra  :)
Hatta yeni açık alt kat bir bölümde 22 sıra olarak açılmıştı.numaralı da vip için ayrılan kısım 2150 kişi alıyorken tam karşısında eşit büyüklükteki alan 2016 kişilik gözüküyor.vip koltuklar daha geniş ayrıca.aynı alana 2500 normal koltuk sığar.passoda görünmeyen sıralar ve eksik koltuklar mevcut.passoya göre 38500 koltuk var.

Çevrimdışı mazi

inşallah bekliyoruz. Bu açılışta başka süprizlerde birlikte. Zaten gizemli tarafında bu stadın

Çevrimiçi murat

29 da olabilir :D alt üst biri 29 biri 30 du karıştırmış olabilirim projeye bakmak lazım ama bunlar ilk projelerdi şimdi ne durumda bilmiyorum
Stadı 42bine uygun hale getirmek 48 bine çıkarmaktan daha zor :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

yarın çok kuvvetli yağış var istanbulda bursada 2 saattir iyi yağıyor istanbulada geliyor yarın yağısta çalışma olacak yine :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Mactaupe ta verdi ayarı gece gece yine saplandık kapasiteye :evillol: