Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682386 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmett.67

Görünen o ki bugün İstanbul'un su ihtiyacını karşılamak adına stat inşaatını rölantiye alma durumu hasıl oldu. İlerki günlerde inşallah telafi ederiz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Havalar yamulmaya başlayacak bundan sonra normal
İnşallah fazla etkilenmeyiz

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı quentine83

Gunaydin herkese.daha tek gozum acilmis.hemen canli yayina bakayim dedim.yagmur hayallerimi yikti.neyse suda lazim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yakup

Kurumdan bildiriyorum  :evillol: :evillol:

Barajlarımızın doluluk oranı %30.42. Bunlar günlük rakamlar olduğundan yarın %31 i geçer ve şubat ayı doluluk seviyesini yakalarız tekrardan.  :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı tayfun

ayın 16 sında verdiğim sipariş 28 inde geldi,kartal yuvası için bu bir rekor :claps: :claps: :claps: :claps:
günaydın bu arada
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı kaanzor

Beton hariç bir çalışma yok heralde yağmurdan dolayı yoksa benmi göremedim
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yldrmaydn

son dönemlerde atlaya atlaya takip etmek zorunda kaldığım için kaçırmış olabilirim o yüzden tekrar olabilir:
örnek çimle ilgili foto atacaktı mabet attı mı acaba?
nasıl gözüküyor meraktayım.
bir de daha önce sormuştum ama eski inönü zamanında kapalının en üst sırası (loca altında kalan sıra) yeni statta nereye denk geliyor bilen var mı?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Oktay

ekrandan bakıyorum eski açıkta faliyet yok gibi gözüküyor... :alala:

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta betonlama suruyor az isci gozleniyor suan icin bugun boyle gececek artik betonlanacak alanlar betonlansın oda yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

ekrandan bakıyorum eski açıkta faliyet yok gibi gözüküyor... :alala:
Evet Şuan Obitaş kısımı Çalışıyormuş @Oktay Abi

Çevrimdışı mustafa.kuru

Günaydın Beşiktaşlı güzel arkadaşlarım, bol betonlu, kirişli, sağlıklı bir gün dileğiyle....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Mustij1903

cümleten günaydın. Yazmamyıö diyorum laf olsun diye yazıyorum 😆 Arkadaş ne roman okur gibi forum okumaya başladık sayenizde. Cümleten hakkınızı helal edin. Takipteki arkadaşların emekleri çok büyük. Efe, mabet ve ismini hatırlayamadığım tanışamadığımız dostlarımız.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Oktay

Vodafone Arena 29.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı tayfun

kamera önü betonlansın gari,psikolojik olarak çökertti beni kaç gündür,ne bitmez demirmiş arkadaş,arkasıda yayla gibi maşşallah.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı asi_kartal

Evet bu tip statlar şık duruyor ancak inanın (İÇERİDEKİ) şıklık umrumda değil benim..Stadımızın dışı zaten çok şık...Dolayısıyla şık yerine kaba olsun ama bir o kadar baskllı olsun cehennem çukuru gibi rakibin üzerine üzerine insin, galibiyetimiz kaçınılmaz olsun...bunun için de en merak ettiğim konu KOLTUK DİZİMİ konusu benim için...mesela bu stattaki ve tt arena daki gibi koltuklar kadar boşluk istemiyorum ben :))) kapasiteye de takık biri olarak daha sıkışık dizildigi taktirde kapasitenin artacagını fa düşünüyorum...hem biz oturmayan bi taraftarız aşırı konfora da gerek yok siz nw düşünüyosunuz??

Günaydın herkese

Bana kalsa koltukların en ucuzunu alırım gerek yok masrafa hatta koltuksuz yapsınlar evden getirelim  :D

Ben daha çok bombeli ve çatı ile tribün aralığı sıfır olan San Mames gibi statları seviyorum. Bizim stat konumu gereği hava sirkülasyonu için çatı ile tribün arasında boşluk olması lazım. Ama bizim stadın bi albenisi var kutu gibi koltuk düzeni de sizin dediğiniz gibi fazla boşluk olmadan yapılırsa mükemmel boğucu olur..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy herhangi i sebebi varmı
Bilmiyorum ki abi twitterdan öğrendim Obitaş şuan da çalışıyor ama herhalde tam randımanlı değil

Evet Şuan Obitaş kısımı Çalışıyormuş @Oktay Abi

Biz ortadoğudan geldik Samet, şeker miyiz yağmurda eriyeceğiz  :evillol:

Şaka bir yana önce iş güvenliği  :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@Abdullah nerden buldun fotoları çok iyi. Bizim stat olduğu kesin 5s emek yelekleri vardı

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah nerden buldun fotoları çok iyi. Bizim stat olduğu kesin 5s emek yelekleri vardı
:bandit: foto bulmak bizim işimiz  :evillol:

Abi twitterda gökhan türkmen atmış obitaş çalışanı sanıyorum ki Obitaş ın şu an çalıştığı bilgisini de o verdi  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

Biz ortadoğudan geldik Samet, şeker miyiz yağmurda eriyeceğiz  :evillol:

Şaka bir yana önce iş güvenliği  :busted_cop:
Evet Abi Ortadoğuda yağmura alışamadık aslında yağmur bize çok iyi Geliyor :)

Çevrimdışı Deniz

15 dkdır mesajları okuyorum çeneniz ne kadar düşmüş ya  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Yalnız localar başlamış bitecek neredeyse @bjk_mabet abi ne bir ses ne bir foto hiç bir şey yok  :boxin: Allahtan obitaşın ajanları var  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba