Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684430 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

evet artık imkansız, önceden anıtlar ile anlaşılsaydı belki betonarme olmadığı için izin de çıkabilirdi, oldu bitti artık hayırlısı olsun diyelim.
Eski açığa öyle bir ucube için izin alınabileceğini düşünmüyorum.bizim stad bir sanat eseri olacak ne işi var çelik yığınının.tabi herkesin zevki farklı stad bittiğinde böyle birşeyi düşündüğünüz için pişmanlık duyabilirsiniz

Çevrimdışı mazi

48 bin olur mu? İçinden bi ses neden olmasın diyor..

Çevrimdışı bjk_mabet

Koltuklar gayet güzel onlara lafım yok ben aralıklarını merak ediyorum :) kapasiteyi daha da arttırabilecek şekilde dizilmelerini hatta yeni açığın kaldırılabilir koltuk olmasını istiyorum :tabe: hayalse hayal :(((
şu anın gercekleri bir zamanın hayalleri idi :bandit:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

48 bin olur mu? İçinden bi ses neden olmasın diyor..
çok sesli söylemesin nazar değer :)

Çevrimdışı idil

İnşaat yapılmadan önce alınan izinlerde kapasite vs. hertürlü bilgi onaylayan kurumun önüne gidiyor konu Beşiktaş olunca her türlü engellemeyi yaptıkları için kapasite için 41.903'ten fazlasına izin vermiyorlar bu yasal sınırdır herhangi aksi bir durumda yasal işleme tabii tutabilirler diye biliyorum.

Peki biz 50 bin bilet satsak kimin nerden haberi olcak? Gişe patlatarak olimpiyata 90bin kişi sığdırmışığımız var..her klüp her maça max kapasitesi kadar mı bilet satıyor hep merak etmişimdir
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimiçi murat

Koltuklar gayet güzel onlara lafım yok ben aralıklarını merak ediyorum :) kapasiteyi daha da arttırabilecek şekilde dizilmelerini hatta yeni açığın kaldırılabilir koltuk olmasını istiyorum :tabe: hayalse hayal :(((
Koltuklar oturulmadığında koltuk yokmuş gibi olacak zaten. :D

Çevrimdışı idil

şu anın gercekleri bir zamanın hayalleri idi :bandit:

Kesinlikle...hala daha inanamıyorum şükürler olsun....ama kaldırılır koltuk yasal mıdır mabet? Mümkünatı var mı sence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Peki biz 50 bin bilet satsak kimin nerden haberi olcak? Gişe patlatarak olimpiyata 90bin kişi sığdırmışığımız var..her klüp her maça max kapasitesi kadar mı bilet satıyor hep merak etmişimdir

Tam olarak nasıl bir düzen olduğunu bilmiyorum ama en önemli engel passolig o şekilde bir denetleme yapabilirler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı güzelgünleryakında

Güya Pazar günü maç sonu galibiyet keyfiyle de dolmuşken öyle bakayım dediydim fotoğraflara..Yine tutamadım kendimi..Offffffffffff

Çevrimdışı Stavrum

Basket sahası için henüz cok erken en iyi ihtimal ile 2-3 yıllık bir süresi var yapımı için...
evet çatı ve güneş panelleri ile ilgili yılbaşından sonra daha net ve kesin görseller gelicek..

Çok teşekkürler, basket sahası ile ilgili tek merakım ve isteğim semtimiz içinde olması. Bugünün hayali yarının gerçeği olur umarım? :D

Çevrimdışı megiddo

Eski açığa öyle bir ucube için izin alınabileceğini düşünmüyorum.bizim stad bir sanat eseri olacak ne işi var çelik yığınının.tabi herkesin zevki farklı stad bittiğinde böyle birşeyi düşündüğünüz için pişmanlık duyabilirsiniz
yok hocam ucube olmaz zaten tribünün altında kalacak ve küçük bir tribün olacağı için resimdeki gibi demir yığını olmazdı gerekrse demir kolonlar kaplanırdı tribün ile sütunlar arasında kalır belli bile olmazdı, bir stadta demir yığını yapıları en son ben isterim sırf o yüzden tt arena ve diğer yeni yapılan stadların hiçbirini beğenmiyorum, sırf estetik açıdan simetri sağlansın ve kapasite artsın diye öneriyordum zamanında, yoksa ben de istemem bir demir yığını :)

Çevrimdışı Kartal Ç

@bjk_mabet

Juventus arena stadının tribün eğimleri konusunda bilginiz var mı?

alt kat 28 üst kat 35 diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı bjk_mabet

Kesinlikle...hala daha inanamıyorum şükürler olsun....ama kaldırılır koltuk yasal mıdır mabet? Mümkünatı var mı sence
bu presedür hakkında bir bilgim yok malesef ama en güncel standartlarda yapılıyor stat bu yüzden kaldırılır koltuk olurmu bilemem..

Çevrimiçi murat

Tam olarak nasıl bir düzen olduğunu bilmiyorum ama en önemli engel passolig o şekilde bir denetleme yapabilirler diye düşünüyorum.
Çok takılmamak lazım bu konuya millet gecekondu stat yapıyor izin almadan .o gün bir gelsin halledilir

Çevrimdışı mazi

çok sesli söylemesin nazar değer :)
ne güzel olur. 48 bin için Son güne kadar beklicez...

Çevrimdışı sallapati

saraçoğlu gecekondu staddır.. biizim stadı saraçoğlu ile karşılaştıran taş olur  :bandit:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Çok takılmamak lazım bu konuya millet gecekondu stat yapıyor izin almadan .o gün bir gelsin halledilir

Evet hocam zaten stad ölçüleri gayet büyük ileriki yıllarda izin çıkarsa 50bin de olur ama önemli olan bizim ilk etapta bu yapılacak olan stadı doldurmamızdır yoksa 100bin kişilik stad yapıp 20-30 bin'e oynamak hem takımın moralini bozar hemde yapılan inşaata yatırılan paraya yazık olur en mantıklı stadı biz yapıyoruz şu an bittiğinde tüm takımlar oraya gelmemek için dua edecekler.

Çevrimdışı mazi

Yeni açık 1. Kat en üste 3 sıra trübün de olurmuş sanki ,  Murat sende bakarmısın bugünkü mabed in fotolara , yer var sanki ? Ne dersin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Oyak'a Passo kart aldırmak lazım izinsiz sahada 11 kişilik mikser ekibini kurdu resmen...! Rakip Pompacıyı dolduruyorlar...! Ahh şimdi statttan 1 Foto olacaktı da gece 01 in keyfine...!

Çevrimiçi Necmi

Basket sahası için henüz cok erken en iyi ihtimal ile 2-3 yıllık bir süresi var yapımı için...
evet çatı ve güneş panelleri ile ilgili yılbaşından sonra daha net ve kesin görseller gelicek..
yılbaşından sonra :alala: stad bitiyor zaten ozaman bizde maça gittiğimizde çekeriz :D @bjk_mabet

Çevrimiçi murat

=megiddo link=topic=878.msg87394#msg87394 date=1414623235]
yok hocam ucube olmaz zaten tribünün altında kalacak ve küçük bir tribün olacağı için resimdeki gibi demir yığını olmazdı gerekrse demir kolonlar kaplanırdı tribün ile sütunlar arasında kalır belli bile olmazdı, bir stadta demir yığını yapıları en son ben isterim sırf o yüzden tt arena ve diğer yeni yapılan stadların hiçbirini beğenmiyorum, sırf estetik açıdan simetri sağlansın ve kapasite artsın diye öneriyordum zamanında, yoksa ben de istemem bir demir yığını :)
[/quote]
Ben yanlış anladım galiba.dediğin sistem açılır kapanır tribün gibi birşey sanırım .maliyetini karşılama süresi ve zaman sıkıntısı ayrica proje değişikliği ve izin alınma süresi gibi etmenler artı bakım maliyeti vs olası gibi birşey gözükmüyor.

Çevrimdışı frkndgnr

Çevrimiçi murat

Yeni açık 1. Kat en üste 3 sıra trübün de olurmuş sanki ,  Murat sende bakarmısın bugünkü mabed in fotolara , yer var sanki ? Ne dersin
Normalde projede var zaten .henüz yapılmadı diyelim.

Çevrimdışı ALI RIZA

Baya bir paint terk oldu ama idare edin :D
yok güzel olmuşta sahada kiler hangi takım  :alala: :alala: