Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Taze Taze Mustafadan
heyecan yaptırdın hee murat abinin 2 saat öne attığı fotolarmıs  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

heyecan yaptırdın hee murat abinin 2 saat öne attığı fotolarmıs  :busted_cop:
:kop: :kop: :kop: :kop: Forum a biraz hareket gelsin

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

@saricasi Sinan abi seni gördüm şimdi Palladium'un orada  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  58 sn.58 saniye önce
27.70 kotundan cekilmis tum resimler 23:30 da paylasicam :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA salvador hayallerimi yıktın
Hocam bişe olmaz  :bandit: Yarın süpriz yapar bize mustafa :) Gece zaten güzel foto da gelecek  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı quentine83

@ysariusta kardeşim ne oldu bizim resimler...bilgisayar başında bekliyoruz.... :ebebe:
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

@quentine83 sohbet çok keyifliydi yeni çıktım yola statta işler süper gidiyor zaten görmüşsünüz. Beton altıda başlayacak demişti mabet erken başladı galiba. İki saate  kadar fotoğraf atmış olurum

Çevrimdışı Türkay

NTVspor da Övünç Özdem bugün olimpiyat zemini hakkında "Genellikle İngiltere ve İrlanda da kullanılan bir çim" dedi. Hibrit mi acaba?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı dropoon

NTVspor da Övünç Özdem bugün olimpiyat zemini hakkında "Genellikle İngiltere ve İrlanda da kullanılan bir çim" dedi. Hibrit mi acaba?  :alala:

çimin tohumu dedi

Çevrimdışı quentine83

@quentine83 sohbet çok keyifliydi yeni çıktım yola statta işler süper gidiyor zaten görmüşsünüz. Beton altıda başlayacak demişti mabet erken başladı galiba. İki saate  kadar fotoğraf atmış olurum

Ok.kardesim.sabirsizlikla bekliyoruz.her foto kutsaldir bizim icin.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimiçi Kartal Ç

burdan yola çıkarak internette pek çok yerde karşılaştığım bir yanlış anlamayı da düzeltmek isterim. bizim vodafone arenaya yapacağımız hibrit çimdeki hibrit tabiri genetik olarak hibrit tohum manasında değil, sahaya makinelerle enjekte edilecek sentetik liflerle doğal çimin birlikteliği manasında hibrittir. olimpiyattaki tadilatta yine doğal çim kullanıldı. zaten gsgm veya beşiktaş olimpiyat zeminini hibritleştirmek için 1 milyon dolar civarı bi maliyeti olan sentetik lif enjeksiyonu işini yapmaz. çünkü bu zeminin aslında drenajlarıyla falan artık tamamen değişmesi gerekiyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

FENERBAHÇE - PARTİZAN  İKİLİ KOMBİNE SATIŞLARI NEREDEN YAPILIYOR.

VODAFONE ARENEDAN MI ??

Çevrimdışı TØLGA

beyler martin linnes molde ile 3 yıl uzatmış sözleşmesini :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy: :by2: :by2: :by2: :by2: :alala: :alala: :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

@saricasi Sinan abi seni gördüm şimdi Palladium'un orada  :icool:
İşten çıkmıştım ses verseydin :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ZEKI

FENERBAHÇE - PARTİZAN  İKİLİ KOMBİNE SATIŞLARI NEREDEN YAPILIYOR.

VODAFONE ARENEDAN MI ??
Bugun @ysariusta ile stadtaydik, sevgili mabette katildi ama basket macina gidecegi icin erken ayrildi, ayak ustu sohbetimizde fotograflardan bahsetti bir tanesini gosterdiki korkunçtu. Bu arada yeni acik numaralida betonlama saat 18:00 de baslayacakti. Saat itibariyle baslamistir. Ancak Su anda mecidiyekoyde iyi bir yagmur var. Ysariusta da cok guzel detay fotograflar cekti. Sizi guzel fotolar bekliyor. Ozellikle yeni acik kapali aradan cektigi resim 10 numara  :kop: :kop: :kop:
Bu arada az once cevahir kartal yuvasindaydim, hic bir forma yok gurulan tshirti yok. Uzun kollur formalar hic gelmemis. Ucu icinde cikmis ama sirada kırmızının uzun kollusu varmis. Bu arada yaklasik 20 kisi kuyrukta fb ve partizan maci icin pasolig cikartiyordu ve bilet alacaklardi. Passo kartida aninda veriliyordu
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 19:04:45 ZEKI ]

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ALI RIZA

bekliyoruz artık fotoğrafları... Ayrıca Diyarbakır kartal yuvası ile görüştüm forma L beden Siyah var :) 2 gün sonra değişim yapacagım M yi L ile Süper olacak... Bence başka sehirlerdeki kartal yuvaları ile irtibata geçip istesinler...

Çevrimdışı Anıl

İşten çıkmıştım ses verseydin :)
Arabayla geçtik abi yoksa gelirdim yanına :)

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Anıl

Nsl gidiyor stadla aran :)
Valla eskisi kadar sık takip edemiyorum abi dersler falan. Pazar günü gidicem bakalım o zaman görücem ne durumda :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

büyük büyük olacak unutmuşum kamara ayarlarını değiştirmeyi arkadaşlar