Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688367 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş Arena ‏@ArenaBesiktas  8 dk.8 dakika önce
#91YılKutluOlsun An İtibari İle #VodafoneArena

Çevrimdışı Emre.Guler

Beşiktaş Arena ‏@ArenaBesiktas  8 dk.8 dakika önce
#91YılKutluOlsun An İtibari İle #VodafoneArena

Bu fotoya bakınca yeni açıkta henüz prekast işlemi başlamamış

Çevrimdışı FARUK

Bu fotoya bakınca yeni açıkta henüz prekast işlemi başlamamış
tırdan indirme yapıolardı kameradan öyle göründü sanırım :)

Çevrimdışı FARUK

son fotoya göre yeniaçıkta sıkıntılı yer betonlanmış
numaralıda temel arkaya kadar dökülerek tamamlanmış

Çevrimdışı Sertaç Durgun

son fotoya göre yeniaçıkta sıkıntılı yer betonlanmış
numaralıda temel arkaya kadar dökülerek tamamlanmış
Yeni açık-numaralı köşe tablası bugün betonlanır sanırım.  Testere kirişlerin basamakları da kalıplanmış.  :)
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimiçi Kartal Ç

kapalı eski açık arasındaki kule vincin kalkmasına ne kadar kaldı? o sökülünce köşenin 2.katının prekastlarına başlanabilir rahatlıkla.

Çevrimdışı quentine83

kamera önündeki demirleme neden bu kadar uzun sürdü.üstelik sol taraf da duruyor henüz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 13:14:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Beyler dun de sordum da gorulmedi muhtemelen stadin toplam da kac tane üst testere kirisi olacakve bunun kaci yapildi , yine toplam kac sütun olacak ve bunun kaci yapildi ???

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 13:15:08
kamera önündeki demirleme neden bu kadar uzun sürdü.üstelik sol taraf da duruyor henüz...
Arka tatafi demirliyolar kamera onunde 2-3 demirci var

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 13:16:05
kapalı eski açık arasındaki kule vincin kalkmasına ne kadar kaldı? o sökülünce köşenin 2.katının prekastlarına başlanabilir rahatlıkla.
Mabet iki uc gun once 20 gune kalkacak demisti

Çevrimdışı Serkan7738

Beyler dun de sordum da gorulmedi muhtemelen stadin toplam da kac tane üst testere kirisi olacakve bunun kaci yapildi , yine toplam kac sütun olacak ve bunun kaci yapildi ???

kapalı ve numaralıda 14 tane kiriş var eski açıkta 29 tane kiriş var sütun sayısını net olarak bilmiyorum yeni açık içinde İsmail Abi'ye bşavurabilirsin :)

Çevrimdışı Serkan7738

bu arada eski açık testerelerinde 14 tanesi betonlandı :D

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Yeni açık-numaralı birleşimi tabla ve eski açıkta kamera önünde gördüğümüz tabla'nın bugün betonlanacağını düşünüyorum.Obitaş artık bu üst kat testere kirişi yapsa çok iyi olacak 1 haftadır ha bugün ha yarın bekliyoruz  :D

Çevrimdışı Serkan7738

Yeni açık-numaralı birleşimi tabla ve eski açıkta kamera önünde gördüğümüz tabla'nın bugün betonlanacağını düşünüyorum.Obitaş artık bu üst kat testere kirişi yapsa çok iyi olacak 1 haftadır ha bugün ha yarın bekliyoruz  :D

kameranın önündeki tablanın bugün betonlanacağını sanmıyorum

Çevrimiçi Kartal Ç

Çünkü eski açıkta kamera açısı dışında kalan kısımda demir örüyorlar.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

kameranın önündeki tablanın bugün betonlanacağını sanmıyorum

O bölgede çalışan emekçiler çiçeklerden olduğu için böyle bir tahmin yaptım obitaş olsa 2-3 gün beklemek zorunda kalırdık  :D

Çevrimdışı quentine83

eski açık testere kirişler geldi dayandı.önceliği kamera önüne vermeleri gerekiyor bence.testere ve sütunların olduğu bölgeyi bi betonlasınlar arka bi şekilde yapılır.orda kritik bişey yok.boş alan...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bazen kameraya bakıyorum.yeni açıkta 2.5 -3 aylık  bi iş kalmadı  diyorum.bazende daha çok iş var zor yetişir diyorum.bende anlamıyorum niye böyle oluyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada yeni açık betonlanan yerde hemen uzun sütunlar ortaya gelene kadar hemen dikilse bir kaç tane .ay bitmeden baya bi güzel olur.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acik numarali birlesimi tamam gibi gorunuyor gece beton sov bekliyorum :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

bazen kameraya bakıyorum.yeni açıkta 2.5 -3 aylık  bi iş kalmadı  diyorum.bazende daha çok iş var zor yetişir diyorum.bende anlamıyorum niye böyle oluyor...
al bendende o kadar

Çevrimdışı megiddo

Vodafone ne zaman kamerayı değiştirecek acaba? Zaten bir kısmı kapanmış kameranın hemen önündeki tabla da betonlanırsa kolonlar testere kirişler dikilmeye başlanacak kamera tümden kapanacak.