Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6688132 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Cumhuriyetimiz ilelelebed payidar olsun.
Kaba inşaatta Son 97 gün.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı berk_bjk

Bana yılbaşında kaba bitecek gibi geliyor çok az iş kaldı. İşler azaldıkça daha çok işçi aynı yere yoğunlaşacağı için işler bundan sonra hızlanarak devam edebilir.

Çevrimdışı quentine83

kamera önündeki demirlenmemiş tablalara neden başlamıyorlar.sanırım bi tek orası kaldı.10 kişi girişse bir iki  saatte biter orası...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 14:34:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu arada eski açık testerelerinde 14 tanesi betonlandı :D
teşekkürler hocam

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

@MURAT ağabey fotolar için teşekkürler elinize sağlık  :tabe:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı yatoraya

yeni açıkta prekast çalışması mı var?

fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 15:20:19
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 15:21:09
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı TØLGA

yeni açıkta prekast çalışması mı var?

fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar.
kameradan sankilim yeni açık köşede en alttaki prekastlar takılmış gibi duruyor
yarın daha net anlasılır diye tahmin ediyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pascal_21

Maalesef başkan peşinde olduğu 50 milyon dolarlık krediyi alamadığı takdirde stadin yeni.sezona da hatta önümüzdeki sezonun devre arasına bile yetismemisinin zor olduğunu düşünüyorum. Bu işçi sayısı ve maddi imkansizliklarla stadı tamamlamak mucize..amacım buradaki sinerjiyi bozmak değil ama heyecanımı yitirdim malesef

Çevrimdışı ALI RIZA

vay be stat şekli çıktı artık... Dışardan iyi görünüyor tam mabet olacak  :bandit:

Çevrimdışı berk_bjk

Maalesef başkan peşinde olduğu 50 milyon dolarlık krediyi alamadığı takdirde stadin yeni.sezona da hatta önümüzdeki sezonun devre arasına bile yetismemisinin zor olduğunu düşünüyorum. Bu işçi sayısı ve maddi imkansizliklarla stadı tamamlamak mucize..amacım buradaki sinerjiyi bozmak değil ama heyecanımı yitirdim malesef

Bir kaç hafta takip et stadı resimlere bak ilerlemeye işçi sayısına sonra ne zaman biter tekrar düşün derim.

Çevrimdışı pascal_21

Bir kaç hafta takip et stadı resimlere bak ilerlemeye işçi sayısına sonra ne zaman biter tekrar düşün derim.

Ben forumun sessiz takipcilerindenim yorum yazmasamda tüm fotolari takip ediyorum. Gerek kulübe yakin kişilerin söyledikleri gerekse benim gozlemlerim gerekse de başkanın pek iyimser sayilmayan söylemlerinden edindigim izlenim bu şekilde. Umarim ve dilerim ben yanilirim

Çevrimdışı mduru

Yeni açık numaralı köşede betonlama başlamış :evillol: :evillol: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serkan7738

kredi ile ilgili bilgiyi nerden aldığınızıda öğrenebilirmiyiz nerden çekilmeye çalışılmış onaylanmadığı haberi nerden alınmış ?