Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı F1RAt

zemin biraz daha düzeltilecek sonra catı sonra saha zemini drenaj hattı çimler ve koltuklar aynı anda ilerliyebilir..ama önce catı yapılacak..

Sagol :)  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 10:36:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
zemin biraz daha düzeltilecek sonra catı sonra saha zemini drenaj hattı çimler ve koltuklar aynı anda ilerliyebilir..ama önce catı yapılacak..

Şunları konuşmaya başlamak bile mutluluk verici  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

eski açık yatay üst kirişi nerden gördün kamerada görünmüyorki :D seninle ilgili ciddi şüphelerim artıyor diğer kameraların IP si var sende ve bize söylemiyorsun :alala: :D @Efe
yok abi kaliplanmisti kirisler yeni inönü fotosunda var onlara beton attılar baska kameram yok valla siz ne goruyosaniz bende aynini goruyorum sadece biraz daha dikkat ediyorum  :icool: bugun numaralida calismalar hizli eski acikta durum degerlendirmesi var suan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni açık prekast işlemlerinde obitaş'ın kalite farkına şahit olacaksanız şimdiden belirteyim.  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Yeni açık prekast işlemlerinde obitaş'ın kalite farkına şahit olacaksanız şimdiden belirteyim.  :tabe:
obitas 2 kat saglam dokturmus prekastlara betonu abi :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

obitas 2 kat saglam dokturmus prekastlara betonu abi :kop:

Obitaş ipek gibi dümdüz döküyor betonu, çiçeklerin bir kirişi diğerini tutmadığı için çok uğraştılar prekastları ayarlamak için, hilti bile kullandılar bir çok sefer, başka söze gerek bile yok. Öyle değil mi @Oktay ?

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Efe

Bugun tatil olana arkadaslar aksam ustu falan oralardan gecerlerse foto iyi gider :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

kartal yuvasına gitmem lazım. malum step şartlarında maç izlenecek artık. sonra forumda adımız çıkar yaz günü taraftarı diye....  :evillol: :evillol: Beşiktaş'takine giderim

ysariusta

• Ziyaretçi

@ekrem86 dan haber var mı? Onlar eğilip eski açığı çekebiliyor malum bendeki göbek o kısıma engel oluyor  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Efe eski açıktaki tabla haftaya biter mi sence

Çevrimdışı arda

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu, yeni açık ilk prekastları hayırlı, günümüz aydın olsun. Derbi haftası keyifli, Mabedimiz 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında açılmış olsun. Inşallah Oooley Oley Ooley Beşiktaşım Oley Oleeyyy!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

@Efe eski açıktaki tabla haftaya biter mi sence
valla normalde coktan biterdi ama numaralida orta tablayi ondan oncelikli tutuyorlar o bitmeden eski acik tablada bitmeyecek gibi gorunuyor tahminen hafta sonu betonlanir her ikiside
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ARKADAŞLAR BENM GİBİ İŞYERİNDEN  GİRENLER İÇİN EKRAN FOTOSU ALABİLİRMİYİZ CANLI YAYIN..

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

ARKADAŞLAR BENM GİBİ İŞYERİNDEN  GİRENLER İÇİN EKRAN FOTOSU ALABİLİRMİYİZ CANLI YAYIN..

:ok:
harikasınız yaa...  :lol: :lol: :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

valla normalde coktan biterdi ama numaralida orta tablayi ondan oncelikli tutuyorlar o bitmeden eski acik tablada bitmeyecek gibi gorunuyor tahminen hafta sonu betonlanir her ikiside
testere kirişlerde oraya kadar geldi zaten bir an evvel bitmeli ki üst testereler onu beklemesin

Çevrimdışı Efe

testere kirişlerde oraya kadar geldi zaten bir an evvel bitmeli ki üst testereler onu beklemesin
abi en gec pazara betonlanir gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

aynen bu cimden istiyorum stada hangi stadyumdan almislar cimi bilmiyorum ama desenleri bile on numara  :ok: :sevinc

nou camp tan almıştım

Vodafone Arena 28.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş Arena ‏@ArenaBesiktas  2 dk.2 dakika önce
#VodafoneArena An İtibari İle

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sherlock

vodafone arena'da bu tezahüratı hayal ediyorum içim kıpır kıpır oluyor :)