Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

eski açık yatay üst kirişte betonlama sürüyor yeni açıkta tablaya beton atılmadı daha galiba ilerleyen saatlerde orasıda betonlanır yarın gece numaralı birleşiminde beton şov bekliyorum yeni açıkta :icool:
eski açık yatay üst kirişi nerden gördün kamerada görünmüyorki :D seninle ilgili ciddi şüphelerim artıyor diğer kameraların IP si var sende ve bize söylemiyorsun :alala: :D @Efe

Çevrimdışı auysal4

eski açık yatay üst kirişi nerden gördün kamerada görünmüyorki :D seninle ilgili ciddi şüphelerim artıyor diğer kameraların IP si var sende ve bize söylemiyorsun :alala: :D @Efe

Bu Efe'nin gozlerime zeval gelmesin , yeminlen stadin ozetini veriyo her gece

Çevrimdışı ALI RIZA

aynen pot kırıyor durmadan  :alala:  her alandaki çalışmaları işçileri su baskınlarını vs görüyor... :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi bizim kameranın aynında bir kamera daha var yukarda çekiyor... onun açısı bizim kameraya göre farklı ve görüntü kalitesi daha iyi onu başkan felan izledi sistem mabette izliyor  :evillol:

veya
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 03:20:17 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bizim kameranın aynında bir kamera daha var yukarda çekiyor... onun açısı bizim kameraya göre farklı ve görüntü kalitesi daha iyi onu başkan felan izledi sistem mabette izliyor  :evillol:

yok bu aynı kamera :D stad yükselmediği için sana kamera yüksek görünüyor kabataş tarafındaki kuleden çekim bu

Çevrimdışı ALI RIZA

yok bu aynı kamera :D stad yükselmediği için sana kamera yüksek görünüyor kabataş tarafındaki kuleden çekim bu
yüksekliğe bakar mısın kapalı catı hizasına nasıl görünüyor zoom 4x yapmışlar  :D mabet bilgisayar ekranında gösterdiği resim vardı bulamadım twitter da onda vardı görüntü... bir ara yoklama çek araya al olimpiyatta kimse görmez bilmez  :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

zaten kameranın görüntüsü net 1080P ama izlesene.com bunun kalitesini düşürüyor direk IP le bağlanırsan pırıl pırıl görüntü alırsın gösterdiğin iki resimde vinçlerin konumuna arkadaki sabit olan binalardaki izdüşümüne bakarsan aynı açı olduğunu görürsün yani bütün resimler aynı kameradan alınmış görüntüler bu net belli oluyor

Çevrimdışı AhmetY

https://www.3dkonut.com/proje/bkyg7g/vodafone-arena/tam-ekran

böyle bi şeye denk geldim. Burdan kombine alan arkadaşlar hangi açıdan sahayı izleyeceklerini görebilirler az çok ayrıca koltuk renkleri de bu şekilde olabilir ve yapay hali bile gerçekten inanılmaz heyecan verici aman nazar değmesin :D

Çevrimiçi Necmi

https://www.3dkonut.com/proje/bkyg7g/vodafone-arena/tam-ekran

böyle bi şeye denk geldim. Burdan kombine alan arkadaşlar hangi açıdan sahayı izleyeceklerini görebilirler az çok ayrıca koltuk renkleri de bu şekilde olabilir ve yapay hali bile gerçekten inanılmaz heyecan verici aman nazar değmesin :D
uzun zamandır var bu :D

Çevrimdışı AhmetY

ilk defa gördüm ben bi an yeni bi şey sandım hevesle yazdım abi bozmasana hemen :D

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaslar gunaydin. Oncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayrami Kutlu olsun.

Kameradan bakamadim. Bugun calisma olacakmi stadda. Yoksa resmi tatil diye staddada tatil varmi?

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar....
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...
TURSAN

ysariusta

• Ziyaretçi

Vinçler dönüyor ama eski açık tablada çalışan yok  :alala: efe de uyuyorsa, nerden bilecez kim nerde çalışıyor

Çevrimdışı ZEKI

Vinçler dönüyor ama eski açık tablada çalışan yok  :alala: efe de uyuyorsa, nerden bilecez kim nerde çalışıyor
bir saat once 10 a yakin kisi calisiyordu ama sanirim arka alana gectiler. Su anda da 6-7 isci tablada

ysariusta

• Ziyaretçi

daha önce video şeklinde paylaşılmıştı "stat abi"nin hikayesi
http://onedio.com/haber/besiktaslilar-in-sabirsizlikla-bekledigi-vodafone-arena-nin-instagram-hesabi-bu-gorkemli-yukselise-ev-sahipligi-yapiyor--387499?utm_medium=tracker_link&utm_source=onedio&utm_content=widget-click&utm_campaign=Beşiktaşlılar%27ın%20Sabırsızlıkla%20Beklediği%20Vodafone%20Arena%27nın%20Instagram%20Hesabı%20Bu%20Görkemli%20Yükselişe%20Ev%20Sahipliği%20Yapıyor!&utm_term=0xid-54455b77f1c6a6360762889c-517e68667341e2273700000d

ysariusta

• Ziyaretçi

bir saat once 10 a yakin kisi calisiyordu ama sanirim arka alana gectiler. Su anda da 6-7 isci tablada
sabahçı efe  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ahmet türken

Paletli vinç bir haftadır yatıyor. Kiralama bedelini Beşiktaş inşaatmı yoksa Alacalı inşaatmı karşılıyor? Kuruşun hesabını yapmak zorundayız diyordu başkan. Bizde düşünmek zorundayız. Umarım Alacalı inşaatındır

Çevrimdışı Türkay

Bu anlamlı gününün sabahında herkese iyi günler, mutlu sabahlar  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atakan Uzun

yeni açık ilk prekastlar koyulmaya başlanmış. hayırlı olsun tez zamanda bitsin inşallah :ebebe: :super:

Çevrimdışı bjk_mabet

Paletli vinç bir haftadır yatıyor. Kiralama bedelini Beşiktaş inşaatmı yoksa Alacalı inşaatmı karşılıyor? Kuruşun hesabını yapmak zorundayız diyordu başkan. Bizde düşünmek zorundayız. Umarım Alacalı inşaatındır
Alacalı ya ait :)
günaydınlar herkese ve CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı F1RAt

Arkadaslar, saha alaninin yukseltilmesi, cimlerin yerlestirilmesi, cati nin yapilmasi ve koltuklarin takilmasi islemleri hangi siraya gore yapilacak?

Çevrimdışı Abu Ali Imran

yeni açık ilk prekastlar koyulmaya başlanmış. hayırlı olsun tez zamanda bitsin inşallah :ebebe: :super:

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 10:27:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zafer, "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı ise, "Başaracağım" diye başlayarak sonunda "Başardım" diyebilenindir.

- Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun Kartallar. Zafer de bizim olsun bu sene başarı da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaslar, saha alaninin yukseltilmesi, cimlerin yerlestirilmesi, cati nin yapilmasi ve koltuklarin takilmasi islemleri hangi siraya gore yapilacak?

zemin biraz daha düzeltilecek sonra catı sonra saha zemini drenaj hattı çimler ve koltuklar aynı anda ilerliyebilir..ama önce catı yapılacak..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 10:31:41
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Yeni  açıkta prekast çalışmaları başlamış  :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın