Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695215 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

eski açık numaralı arası ,eski açık 2. kat kirişlere yetişirmi sence? Birde o boşluk sanki çöplükmüş gibi duruyor. Çok kötü

Orası bana sorarsan en son bitecek yer arac gecisi oldugu icin insaatin son bolumunde biter gibi gorunuyor ocak ayinda biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

Ben pazartesiden itibaren 60 saymaya başlayacağım :evillol: sayması kolay olur.kaba inşaatı 1 seneye sığdırmak güzel bir hedef :bandit:

Çevrimdışı demir_kArtAl

burada ki iskele yıkılmasında bi sağlık sorunu yoktur inşallah. Allah çalışan emekçilerimize kolaylık versin yağmurda kalıplar çok kaygan olur aman bastıkları yerlere dikkat etsinler. inşallah böyle olaylar bi daha yaşanmadan biter stadımız

bir iki çakal haber yapar şimdi, yeni stadın duvarı çöktü, inşaat bir sezon daha sarkabilir diye.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı mustafa.kuru

Valla dün gece sinirden gece 2 ye kadar uyuyamadım, bu arada stad muhteşem görünüyor...yeni açık üst testere kirişleri de ortaya çıkmaya başlamış (yeni gördüm) benim için tek sevindirici gelişme bu....Bu arada herkese günaydın, @MURAT geçen telefonda tanıştık, telefonda da olsa güzel muhabbet ettik....Çok mutlu oldum tanışmaktan...
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 11:32:42 mustafa.kuru ]
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ahmetx

@mustafa_(87) eğer fotoğraf çektiğin noktalardan zoom ayarını ve kamera yüksekliğini değiştirmeden çekebilirsen,fotoları birleştirip panoromik görüntü elde edebiliriz. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

burada ki iskele yıkılmasında bi sağlık sorunu yoktur inşallah. Allah çalışan emekçilerimize kolaylık versin yağmurda kalıplar çok kaygan olur aman bastıkları yerlere dikkat etsinler. inşallah böyle olaylar bi daha yaşanmadan biter stadımız
cok onemli bi kaza degil ufak bi bolumde akttaki iskeleler yıkilmis saglik sorunu yoksa problem yok bi kac gune hallederler diger bolumler betonlanmis problem yok :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Ben pazartesiden itibaren 60 saymaya başlayacağım :evillol: sayması kolay olur.kaba inşaatı 1 seneye sığdırmak güzel bir hedef :bandit:
@MURAT sen stadı bitirdin yahu  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı panic13

Yalnız şu Obitaş'a iyice kıl olmaya başladım :) Hani güneşli havada yaptığınız uzun bir yürüyüşte t-shirt bile size ağır gelir ya? İşte Obitaş'ın ufak da olsa şu meseleleri beni uyuz ediyor :) KEndi evimi yapsam, çiçeklere yaptırcam, o derece :D

Şaka bi yana, inşallah bu hafif kaza yüzünden yaralanan falan yoktur. Hiç bir inşaat, mal, mülk, meta insan canından daha kıymetli değildir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı murat

@MURAT abi ?? İhsan Beyle Akşam maçımı izledin naptın :D
@MURAT sen stadı bitirdin yahu  :D

iyi düşünün iyi olsun felsefem budur. :sevinc

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı SDemirsoy

iyi düşünün iyi olsun felsefem budur. :sevinc
öyle tabi abi ama iddalı yaklaşım :D

Çevrimdışı izorlu85

arkadaşlar ben kaçırdım sohbeti galiba ama  kamera ile ilgili son durum ne  oldu yeri değişecekmi değişecekse nerede  olucak.. :alala: :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı brci

arkadaş bu nasıl paralel evren takım tökezliyo inşaatta da iskele çöküyo  :alala:

Çevrimdışı Efe

Obitas 2.kat testere icin ilk demirleri koymus hayirlı olsun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 27.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-20:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

arkadaş bu nasıl paralel evren takım tökezliyo inşaatta da iskele çöküyo  :alala:
olsun hasar olacaksa az hasarla atlatmak her zaman onemlidir dun bitti artık suana bakalım hersey yolunda suan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

olsun hasar olacaksa az hasarla atlatmak her zaman onemlidir dun bitti artık suana bakalım hersey yolunda suan :)

çok şükür böyle devam etsin ... bizi süre olarak geriye götürürmü bu kaza ? demirler falan yamulmuş  :alala:

Çevrimdışı ahmetx

bizim stad inşaatından sonra bu stadın inşaatı bana çok ilginç geldi (arena 92 paris 32.000)

Çevrimdışı Yakup

bizim stad inşaatından sonra bu stadın inşaatı bana çok ilginç geldi (arena 92 paris 32.000)

bu rugby stadı olacak bildiğim kadarıyla  :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

çok şükür böyle devam etsin ... bizi süre olarak geriye götürürmü bu kaza ? demirler falan yamulmuş  :alala:
yok cok sıkıntı cikarmaz sadece bi kac emekcinin zamanini calacak o kadar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

dünkü maçtan dolayı moralim çok bozuk çok isteksiz gittim stada ama yinede resimleri çektim derbiye gitmeyebilirim bu kadar tiyatronun döndüğü ligi neden izliyorsak hala anlamıyorum

Vodafone Arena 28 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (113 Resim)
@mustafa_(87)  :olmaz :olmaz lig uzun bir maraton hakem lehimizede aleyhimizede saçma sapan kararlar verdi bu sonuçlar olacak kaybedilmiş bir şey yol moral bozmayada gerek yok resimler için eline sağlık

Çevrimdışı TURKahvesi

Ahmet bakıyorum yine formdasın  :lol:

hakikaten bu nasıl bir stat projesi  :o_o:

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Serkan Abi :D @Serkan7738

Günaydın @SDemirsoy biz bu konuyu sen yokken dün gece uzun uzun tartıştık artık maç özetlerini bile izlememem gerektiğini söyledi @Necmi abi  :D :D :D