Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Şuanda moralımı az da yerıne getirecek olan mustafanın resimleri olacaktır..
haydaaa 98 diyorsun Ahmet Abi he ?  :bandit:

Çevrimdışı arda

bende 185 gün diyorum  :iscrewy:
ama Vodafone Arenada Şampiyonluk turu atmaya   :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

dünkü maçtan dolayı moralim çok bozuk çok isteksiz gittim stada ama yinede resimleri çektim derbiye gitmeyebilirim bu kadar tiyatronun döndüğü ligi neden izliyorsak hala anlamıyorum

Vodafone Arena 28 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (113 Resim)

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı kaanzor

dünkü maçtan dolayı moralim çok bozuk çok isteksiz gittim stada ama yinede resimleri çektim derbiye gitmeyebilirim bu kadar tiyatronun döndüğü ligi neden izliyorsak hala anlamıyorum

:sevinc :sevinc

Dostum eline sağlık
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yavvuzz

Mustafa Resimler için teşekkürler. Senin gibi düşünüyorum  fakat şunu da biliyorum ki bu takıma sahip çıkmamız lazım . O nedenle maça gideceğiz o kadar  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynı tiyatroyu izlemekten o kadar yoruldum ki. Bazen sadece piyon olduğumuzu düşünüyorum ve moralimi bozuyor. Lucescu bile dayanamayıp gitmişti. Bu arada eline sağlık kardeşim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

Senarist her sene figüran yazsada, en iyi yardımcı oyuncu değil and the Oscar goes to.. Çünkü Beşiktaş oynuyor Mustafa. Istanbula gelişim biraz uzayabilir ama derbiden sonraki ilk organizasyona katılmak istiyorum. Artık forumun güzel insanlarını tanıma zamanı geldi.
Eline Sağlık Mustafa  :super:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türken

Vodafone Arena 28 Ekim 2014 Resimlei için Tıklayınız (113 Resim)
Selam Mustafa resimler için teşekkürler. Aynı oyun geçen senede oynandı ve biz onların oyununa geldik. Bu sene öyle olmamalı ve olmayacak. Bu sebepten istediklerini yapmayalım takıma sahip çıkalım. Mutlaka maçta olalım. Gün birlik günü

Çevrimdışı ahmetx

Sen bana dua et,bir de Necmi abiye ve bjk_mabede  sor istersen kaç günümüz var diye  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Biz takıma sahip çıkar,takımda makine gibi oynarsa hiç kimse bir şey yapamaz.Endişelenmeyin gs taraftarı bile sizin kadar umutsuz değil yahu  :alala:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Volkan Başaran

Biz takıma sahip çıkar,takımda makine gibi oynarsa hiç kimse bir şey yapamaz.Endişelenmeyin gs taraftarı bile sizin kadar umutsuz değil yahu  :alala:

Adamlar belkide haftaya bizi geçecek gayet normal  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı sherlock

Öncelikle fotoğraflar için teşekkürler.Maça gelecek olursakta, töre küfür etmiş sonrasında haklı olarak hakem oyundan atmış.Takım 10 kişi ve geride olmasına rağmen bırakmamış öne geçmiş ama necip'in bireysel hatalarından dolayı maçı verdik.Moralimiz bozuk evet ama bu takımın arkasında olalım diğer renkliler top vs oynamıyorlar.

Çevrimdışı ilhan

Mustafa kardeşim öncelikle ellerine sağlık teşekkür ediyorum.
Senin nezdinde maça gitme ihtimali olupta,  senin gibi gitmemeyi düşenen arkadaşlara sesleniyorum. Oyun demişsin Mustafa kardeşim, o maça gitmemek bence o oyunun  bi parçası olmak demektir, zaten bu oyunu yazanların amacı bizleri takımdan soğutmak moral bozmak takımdam elimizi eteğimizi çektirmek değil mi? Zor Oyunu bozar, bizde eğer bu oyunu bozmak istiyorsak her zamankinden daha fazla kenetlenmeye, desteklemeye, desibel rekorlarını yine alt üst ederek karşılarından dimdik durmalıyız. Yapmayın arkadaşlar gidin takımımızı destekleyin, bu oyunlara başeğmeyin.

Çevrimdışı kaanzor

Senin nezdinde maça gitme ihtimali olupta,  senin gibi gitmemeyi düşenen arkadaşlara sesleniyorum. Oyun demişsin Mustafa kardeşim, o maça gitmemek bence o oyunun  bi parçası olmak demektir, zaten bu oyunu yazanların amacı bizleri takımdan soğutmak moral bozmak takımdam elimizi eteğimizi çektirmek değil mi? Zor Oyunu bozar, bizde eğer bu oyunu bozmak istiyorsak her zamankinden daha fazla kenetlenmeye, desteklemeye, desibel rekorlarını yine alt üst ederek karşılarından dimdik durmalıyız. Yapmayın arkadaşlar gidin takımımızı destekleyin, bu oyunlara başeğmeyin.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Adamlar belkide haftaya bizi geçecek gayet normal  :D
Çok erken havaya giriyoruz,sanki farkı 10 puan açtık,derbileri süpürdük,çabuk da moralimizi bozuyoruz sanki liderden 10 puan gerideyiz ve tüm derbileri kaybettik.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Sagol Mustafa ellerine saglik

Çevrimiçi Kartal Ç

Çünkü tüm bu tiyatroya rağmen alayını yıkıp şampiyon olduğumuzda onların ağlamalarını izlemek 5 şampiyonluk zevki veriyor :evillol:
Emeğine sağlık Mustafa sen moralini bozma biz bize yeteriz  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sedat_BJK

Valla kimse tiyatro felan demesin. 2-1 oldu. Bilic maci elleriyle verdi. demba ba yi cikarsa necibi on liberoya atip ismaili alsa maci gayet rahat tutardik. Sivok oyuna girdi, nerede oynadigi belli degil. Ba macin basindan sahada yoktu zaten. Bu ds yetmezmis gibi birde iskele cokmus insaatta. Normale donduk,, cile bulbulum cile.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı A.Ozkul

Mustafa hocam fotoğraflar için teşekkürler. İskelede göcük olayına gelirsek çoğu inşaatta gerçekleşen istenmeyen bir durum. Umarım yaralanan olmamıştır ancak benim bir ricam olacak. O kısmın detaylı fotoğraflarını silmeniz mümkün mü? Zira burayı takip eden leş kargaları bundan bile asparagas, yaygara haberi çıkarabilir. Benim görüşüm bu tabiki

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar macla ilgili muhabbeti artık basliginda yapalim suan eski acik tablada kirislerde numarali tablada yeni acik tablada calismalar suruyor gayet yerinde calisma var eski acikta beton gorebiliriz yarina :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

dünkü maçtan sonra kimsenin hali kalmamış,ortalıkta kimsecikler yok.

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaslar macla ilgili muhabbeti artık basliginda yapalim suan eski acik tablada kirislerde numarali tablada yeni acik tablada calismalar suruyor gayet yerinde calisma var eski acikta beton gorebiliriz yarina :icool:
eski açık numaralı arası ,eski açık 2. kat kirişlere yetişirmi sence? Birde o boşluk sanki çöplükmüş gibi duruyor. Çok kötü

Çevrimdışı If Else

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Biz bu oyunu bozarız, o kadar! Gün destek günü arkadaşlar! Keşke İstanbul'da sizinle maçta olabilseydim. Hepinizle omuz omuza, @bjk_mabet liderliğinde sesimiz kısılana kadar tezahurat yapardık  :s20: :s20: :s20:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!