Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695096 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta içeriye mikserler girip çıkıyor içeride de fışkırtıcı var galiba çift dikiş beton artıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Aykutt

@Efe ekleme yapayım tır yük getirmiş bırakmış şimdi geldiği yere geri dönüyor.Prekast getirmiş sanırım :)

Çevrimdışı megiddo

eski açık kapalı birleşimi köşede prekastlar güzel görünüyor, kale arkası da komple tamamlansaydı iki tribün yekpare şekilde görüntü çok hoş olacak.

Tribün kabası için son 75 gün :D

15 gun baya hızlı geçmiş :) Önümüzdeki ay çok önemli cok iş yapılacağı kanısındayım umarım 30 günlük süreçte bitme noktasına gelir en azından sadece üst kat kirişler kalır..
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 01:58:40 Epkem ]

Çevrimdışı megiddo

bu arada yanlış görmüyorsam eski açık üst kat testere kirişleri taşıyan kolonlar testere kirişin orta kısmına mı denk geliyor? kapalıdaki gibi uç kısmında da taşıyıcı kolon olacak mı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

Hüzünlü bir günün sonuna geldik ve yeni bir günü başlangıcındayız...! Stat başlığı altında gelişi güzel yaklaşık 5- 6 sayfa sohbet sildim yorumlarını göremeyenler lütfen kimse kusura bakmasın yarın konu bütünlüğünü sağlamak amacındayız...! diğer konularımıza da değerli yorumlarınızı bekleriz...!
fener maçı için Konu başlığımız alttaki linktedir

http://besiktasarena.com/index.php?topic=824.msg86250

Not: Ünlemlerim Geri geldi...!  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Oktay

Hüzünlü bir günün sonuna geldik ve yeni bir günü başlangıcındayız...! Stat başlığı altında gelişi güzel yaklaşık 5- 6 sayfa sohbet sildim yorumlarını göremeyenler lütfen kimse kusura bakmasın yarın konu bütünlüğünü sağlamak amacındayız...! diğer konularımıza da değerli yorumlarınızı bekleriz...!
fener maçı için Konu başlığımız alttaki linktedir

http://besiktasarena.com/index.php?topic=824.msg86250

Not: Ünlemlerim Geri geldi...!  :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

@ALI RIZA başıma geleceğini bildiğim için dün Akşam yorum yazmadım  :alala:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı ahmet türken

@ALI RIZA başıma geleceğini bildiğim için dün Akşam yorum yazmadım  :alala:
herkese gunaydin. ben yazmistim hepsi uctu :D

Çevrimdışı Oktay

Arkadaşlar geçen senede bir Mağlubiyeten sonra toparlanamadık şu anda koşulsuz - Şartsız takıma destek zamanı Fenerbahçe maçına yoğun ilgi bekliyorum bu Arada stat beton işleri bittimi ben kameradan seyredemiyorumda :biggrinking:

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Hoşgeldin ozaman :) Ben ufak ufak stada doğru gideyim forumdan tek temsilci olarak yalnız başıma :( yenilirsek benden bilmeyin ha uğursuzluğum yoktur :)
Günaydın Serkan Abi :D @Serkan7738

Silinen mesajlar 1 tl karşılığı kurtarılır diye reklam yapacağım ama @ALI RIZA bu mesajı da anında patlatır  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Silinen mesajlar 1 tl karşılığı kurtarılır diye reklam yapacağım ama @ALI RIZA bu mesajı da anında patlatır  :evillol:
İsmail Abi hürmetler....

Çevrimdışı ilhan

Kötü geçmiş bir akşamın sabahından günaydın arkadaşlar. Kalbimizdeki Beşiktaş sevgisi gibi, gününüz aydın, mutlu, sağlıklı ve bereketli geçsin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Gün kabus aydınlanmıyor
Bitmedi ızdırabımız

Çevrimdışı arda

Kötü geçmiş bir akşamın sabahından günaydın arkadaşlar. Kalbimizdeki Beşiktaş sevgisi gibi, gününüz aydın, mutlu, sağlıklı ve bereketli geçsin.

Aynen, Herkese günaydın. Böyle şeyler olur ligin daha başı alsan ne fark eder almasan ne farkeder ama 10 kişi kaldıktan sonra skor bulmak güzeldi Kerim içinde iyi oldu. Sonuça sakatlar bilmemneler hakemler tansiyon felan derken olacak böyle şeyler. Eski açık bu gece betonlanır inşallah en önemli olan konu bu, ligin ikinci yarısına kadar potada kalmak önemli sonra stadın bitti bitiyor bitti bitecek hali herkese ekstra motivasyon getirecek. Daha delikanlı arkadaşlara sesleniyorum, moral bozmaya gerek yok, organize olup gitmeyen gitmeyecek arkadaşlarınızı gazlayıp olimpiyatı doldurmaya gerek çok. Bu takım son yılların en iyi kadrosu, alayı genç uzun yıllar hizmet verebilecek topçular, Vodafone arena çok önemli! geleceği inşa ediyoruz, Olimpiyatı dolduralım, biraz daha demir alalım, demire gerek çok. Bu motivasyonu hiç bozmayalım. Moral bozmaya gerek yok.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türken

Arkadaşlar geçen senede bir Mağlubiyeten sonra toparlanamadık şu anda koşulsuz - Şartsız takıma destek zamanı Fenerbahçe maçına yoğun ilgi bekliyorum bu Arada stat beton işleri bittimi ben kameradan seyredemiyorumda :biggrinking:
aynen katılıyorum. geçen senede bir sağ bek tarafından yapılan faciadan dolayı sezonu kaybettik. Dün akşamda aynı faciayı seyrettik. Ama bu sefer öyle olmasın hep destek tam destek diyelim nazarlık olsun. Stadımızda o moralle yükselmeye devam etsin

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Şuanda moralımı az da yerıne getirecek olan mustafanın resimleri olacaktır..

Çevrimdışı ahmetx

günaydın,bazen mağlubiyetler galibiyetlerden daha çok kazandırır.

Kaba inşaatta son 98 gün. :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Kartal Ç

Abi şurdan bi öğrenci  :evillol:

bu arada yanlış görmüyorsam eski açık üst kat testere kirişleri taşıyan kolonlar testere kirişin orta kısmına mı denk geliyor? kapalıdaki gibi uç kısmında da taşıyıcı kolon olacak mı?

kapalıdaki kirişler en uç noktalarından arkadaki stadı çevreleyen kolonlara bağlanıyor. eski açıktakiler daha kısa olduğu için arka kolonlara kadar uzanamayacak. dolayısıyla onlar orta kısmından kolonla desteklendi. uç kısımlarında kolona gerek yok yani.