Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700121 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bide bizim en büyük şansımız çok fazla çevre düzenlemesi olmaması stat biter ve oynanacak hale geldimmi en fazla Etrafında Kaldırım düzenlemesi olur oda kapalıdaki yol tarafında

kaba bitsin demirlerin arasından da gireriz sıkıntı yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

önde arkada çok iş var numaralı tarafındada geçiş yolları var en kolay olan kapalı :D
Kapalı yol tarafı Kaldırım  harici stat işleri ile alakalı gibi duruyor :alala:

Çevrimdışı Necmi

keser döner sap döner gün gelir hesap döner @Oktay
hayırdır bayram sonrası obitaşa isyanlardaydın :D genemi fikrin değişti
artık yeni açıktan bilet alırız millet maçı izlerken biz üstten obitaşı izleriz :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi abi sadece tribün kabası için tahminin nedir senin ? Ben sadece eski açık-numaralı köşeden korkuyorum o taraf hala başlamadı. Oradan giriş çıkış olduğu için orası biraz sıkıntı çıkaracak gibi... Çünkü yarın o köşenin temeli betonlanacak. Ardından orada ilk katın çıkılıp yolun ordan verilmesi için birde iskelelerin sökülmesi beklenmek zorunda. Betonun mukavemet kazanıp iskelelerin sökülmeside 25-30 gün desek araç giriş-çıkışının numaralı alta verilmesi için daha en az 40 gün var demek oluyor. Ama çatıyı taşıyacak aparatlar en son köşede takılır. Diğer taraftaki aparatlar takılana kadar da oranın biteceğini düşünüyorum. Bana göre stadda en son bitecek yer malesef eski açık-numaralı köşesi olacak :alala:

@anilt Anıl güzel kardeşim geçmiş olsun

Hala Madrid  :D

artık yeni açıktan bilet alırız millet maçı izlerken biz üstten obitaşı izleriz :evillol:
İnsan sevdiğini eleştirir ama asla vazgeçmez Necmi abi  :)

Çevrimdışı Efe

mangalı yeni açıkta değil eski açıkta boğaza karşı yapalım zaten yeni açık bitmez biz mangal yaptığımızda hala beton döküyo olurlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

mangalı yeni açıkta değil eski açıkta boğaza karşı yapalım zaten yeni açık bitmez biz mangal yaptığımızda hala beton döküyo olurlar :evillol:
En büyük zevklerimizden biri beton dökumu oldu,  bana ne arkadaş boğaz manzarasından.  Haksız mıyım @Oktay ?

Çevrimdışı Oktay

En büyük zevklerimizden biri beton dökumu oldu,  bana ne arkadaş boğaz manzarasından.  Haksız mıyım @Oktay ?
Yerden göğe kadar Haklısın   :ok:

Stat bittikten sonra boş zamanlarımızda gidip bir inşaatı seyredelim @Oktay

Çevrimdışı Necmi

inşaat manzarası daha keyifli olur

Çevrimdışı Salih A.

aynen abi stat bitti bende alıştım inşaat izlemem gereken var diyen varsa yeni açıktan kombinesini alsın :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Barış Hoca

:)
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Anıl

Stat bittikten sonra boş zamanlarımızda gidip bir inşaatı seyredelim @Oktay
Benim işim kolay evimin hemen önünde geniş bir inşaat alanı var henüz hafriyat ve kuşak aşamasında :evillol::evillol:

Çevrimdışı Oktay

Benim işim kolay evimin hemen önünde geniş bir inşaat alanı var henüz hafriyat ve kuşak aşamasında :evillol::evillol:
Çok ballısın Anıl  :evillol:

Çevrimdışı Oktay

şimdi sen soğuk der gelmezsin :D
Son üç maçtır düblorümü göndermedim @Necmi abi :D

Çevrimdışı Ayhan

Kış aylarında hava şartlarının olumsuz olması çalışma hızını ne kadar etkiler

Çevrimdışı Oktay

Kış aylarında hava şartlarının olumsuz olması çalışma hızını ne kadar etkiler
Bikere Sezgin cengize bu soruyu sorduğumuzda aşırı sağnak yağış harıci fazla etkilemez dedi

Çevrimdışı ALI RIZA

aramızda konuşacak isek kendi yerimizde konuşalım :D ALİ RIZA kovar şimdi bizi :evillol:
Ufaktan temizliyorum @MURAT abi  :bandit:

Çevrimdışı Ayhan

Bikere Sezgin cengize bu soruyu sorduğumuzda aşırı sağnak yağış harıci fazla etkilemez dedi

Kapalı üst kat kirişler yapılırken yağmurlu günlerde çalışmıyorlardı. Bu kışa stadın büyük bölümü o aşamada giriyor

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi ya da @bjk_mabet üst kat testere kirişlerde kullanılabilecek kaç hazır kalıbımız var acaba?  :alala:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ya da @bjk_mabet üst kat testere kirişlerde kullanılabilecek kaç hazır kalıbımız var acaba?  :alala:
3 tane olması lazım

Çevrimdışı Salih A.

3 tane olması lazım
abi ali rıza dan önce sen mi temizlik yaptın kendi yorumundan başlayıp :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

abi ali rıza dan önce sen mi temizlik yaptın kendi yorumundan başlayıp :)
evet önce kendi yorumlarımı sildim :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK