Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701186 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

eleman sayısı neden artsın mevcut çalışanlar bu seferde otopark bölümüne kayacak testereleri yapan ekip sayısında fazla bir değişiklik olmaz
@Necmi  abi stat bitirttin hemen otoparka geçirttin  :evillol: yahuu arkadaki otoparkın çokmu acelesi var :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

abi öyle anlattın ki 2-3 haftaya bitecek gibi geldi :)

ay sonuna bitecek zaten bişey kalmadı bitiriyorlar tablaları yarın çalışma yavaşlamazsa sıkıntı yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar Dostlar Konu dışı olan Muhabbetleri Sileceğim......

Konu Dışı : .................Konuyu yazın...............................

Yukardaki gibi konu dışıları başlık açarsanız sadece konu uzamaması koşuluyla bırakacağım....

Çevrimiçi Necmi

@Necmi stat bitirttin hemen otoparka geçirttin  :evillol: yahuu arkadaki otoparkın çokmu acelesi var :biggrinking:
arabayı nereye park edeceğiz :D

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Anıl

ben o kadar iyimser değilim ama istenirse olmayacak bir şey de değil sadece o değil yarıya kadar üst testerelerde bitmiş olur o zaman büyük ihtimal
@Necmi abi sadece tribün kabası için tahminin nedir senin ? Ben sadece eski açık-numaralı köşeden korkuyorum o taraf hala başlamadı. Oradan giriş çıkış olduğu için orası biraz sıkıntı çıkaracak gibi... Çünkü yarın o köşenin temeli betonlanacak. Ardından orada ilk katın çıkılıp yolun ordan verilmesi için birde iskelelerin sökülmesi beklenmek zorunda. Betonun mukavemet kazanıp iskelelerin sökülmeside 25-30 gün desek araç giriş-çıkışının numaralı alta verilmesi için daha en az 40 gün var demek oluyor. Ama çatıyı taşıyacak aparatlar en son köşede takılır. Diğer taraftaki aparatlar takılana kadar da oranın biteceğini düşünüyorum. Bana göre stadda en son bitecek yer malesef eski açık-numaralı köşesi olacak :alala:

Çevrimdışı Anıl

@Necmi  abi stat bitirttin hemen otoparka geçirttin  :evillol: yahuu arkadaki otoparkın çokmu acelesi var :biggrinking:
Stad açılana kadar arka taraf bitmek zorunda @Oktay abi. Çünkü yeni açık tribüne seyirci girişleri o otoparkın üstündeki yollarda. Yani en azından kabası bitmeli :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Stad açılana kadar arka taraf bitmek zorunda @Oktay abi. Çünkü yeni açık tribüne seyirci girişleri o otoparkın üstündeki yollarda. Yani en azından kabası bitmeli :evillol:
Otopark bölümü stadın çatısı bitene kadar hallolur :ok:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sadece tribün kabası için tahminin nedir senin ? Ben sadece eski açık-numaralı köşeden korkuyorum o taraf hala başlamadı. Oradan giriş çıkış olduğu için orası biraz sıkıntı çıkaracak gibi... Çünkü yarın o köşenin temeli betonlanacak. Ardından orada ilk katın çıkılıp yolun ordan verilmesi için birde iskelelerin sökülmesi beklenmek zorunda. Betonun mukavemet kazanıp iskelelerin sökülmeside 25-30 gün desek araç giriş-çıkışının numaralı alta verilmesi için daha en az 40 gün var demek oluyor. Ama çatıyı taşıyacak aparatlar en son köşede takılır. Diğer taraftaki aparatlar takılana kadar da oranın biteceğini düşünüyorum. Bana göre stadda en son bitecek yer malesef eski açık-numaralı köşesi olacak :alala:
en son yeni açık biter :D numaralı tarafındaki yeni açık köşe tribün kabaları aralık sonu veya en geç ocak ortası biter tabiki bu tempo devam ederse genel anlamda kabanın bitmesi mart sonunu bulur ön tarafın düzenlenmesi yolun falan yapılması temmuz ayını görür gibi

Çevrimdışı Anıl

Otopark bölümü stadın çatısı bitene kadar hallolur :ok:
Bence de @Oktay abi :ok: Stad haziran ayında tamamen bitmiş olur. Bunu biraz hızlandırıp Mayısa çekebilirlerse eğer stadda ki ilk maçımıza şampiyon olarak çıkacağız inşallah :super:

Çevrimiçi Necmi

taraftar bir şekilde girerde elektrik odaları panolar falan hep oralarda stadın ışıklandırılması için orda bayağı bir elektrik işi var bitmeliki onlarda yapılsın :)

Çevrimdışı Oktay

en son yeni açık biter :D numaralı tarafındaki yeni açık köşe tribün kabaları aralık sonu veya en geç ocak ortası biter tabiki bu tempo devam ederse genel anlamda kabanın bitmesi mart sonunu bulur ön tarafın düzenlenmesi yolun falan yapılması temmuz ayını görür gibi
@Necmi abi sen bu akşam sana bihaller olmuş :evillol: Sayın abicim ilk etap çatı aparatı takılacak seviyeye gelmesi en fazla  dört ay sonrası zaten stadın açılacağı güne kadar biter  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Bence de @Oktay abi :ok: Stad haziran ayında tamamen bitmiş olur. Bunu biraz hızlandırıp Mayısa çekebilirlerse eğer stadda ki ilk maçımıza şampiyon olarak çıkacağız inşallah :super:
ben istemiyorum olimpiyatta şampiyonluk turunu atalım birileri orda küme düşmemeye oynamıştı olimpiyatı bahane etmişti tarihe böyle geçsin :evillol:

Çevrimdışı celiker1

Bu akşam Fb-Gençler maçındaydım.Daha önce Kadıköyde bizim trübünden 4 Fb maçı ve bizim stada göre kapalı üst eski açık trübününden Fb stadında 5 maç izlemiş biri olarak stadın sahaya etkinliğinin net issedilebildiğini görüyorsun.Bugün birde Fb stadının bizimkinin yanında tırt olduğunu bildikçe hep aklıma şu geldi ÇOK EĞLENECEĞİZ ÇOOOOOKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen bu akşam sana bihaller olmuş :evillol: Sayın abicim ilk etap çatı aparatı takılacak seviyeye gelmesi en fazla  dört ay sonrası zaten stadın açılacağı güne kadar biter  :biggrinking:
biter tabiki o kadarda ... değillerdir herhalde (noktalı yerleri siz doldurun) :D

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi o gaziler büfenin orasının düzenlemesini biz mi yapacağız belediye mi ? Ve o bölümün yapılması tahmini ne kadar sürer :)

Çevrimdışı Oktay

Valla hesap bilen yapsın son üç ayda yüzde olarak  nekadar ilerleme oldu ?? Bu kıstas bu önümüzdeki üç ayın göstergesi olur

Çevrimdışı Anıl

Valla hesap bilen yapsın son üç ayda yüzde olarak  nekadar ilerleme oldu ?? Bu kıstas bu önümüzdeki üç ayın göstergesi olur
@Oktay abi hesaba kitaba pek gerek kalmadı artık, en geç Ocak 15'te tribün kabası biter :evillol:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi o gaziler büfenin orasının düzenlemesini biz mi yapacağız belediye mi ? Ve o bölümün yapılması tahmini ne kadar sürer :)
Büyük ihtimal biz yapacağız ama bizim açılışımızı etkilemez orası sanırım stad açıldıktan sonra seneye kalır oraların düzenlenmesi

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi hesaba kitaba pek gerek kalmadı artık, en geç Ocak 15'te tribün kabası biter :evillol:
Ozaman Ağustos 15e yedi ay mı kalıyor :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydın konu dışı mı kaldı :alala: otopark stadın dışında olabilir ama konunun içinde bence :evillol:
gecen sayfayı temizledim de  :evillol: Haberiniz olsun

Çevrimdışı Oktay

Bide bizim en büyük şansımız çok fazla çevre düzenlemesi olmaması stat biter ve oynanacak hale geldimmi en fazla Etrafında Kaldırım düzenlemesi olur oda kapalıdaki yol tarafında

Çevrimiçi Necmi

Bide bizim en büyük şansımız çok fazla çevre düzenlemesi olmaması stat biter ve oynanacak hale geldimmi en fazla Etrafında Kaldırım düzenlemesi olur oda kapalıdaki yol tarafında
önde arkada çok iş var numaralı tarafındada geçiş yolları var en kolay olan kapalı :D

keser döner sap döner gün gelir hesap döner @Oktay

stad bitecekte biz maç seyrederken obitaş hala arkada çalışıyor olacak :evillol: ondan korkuyorum
@aktar_ismail bu arada yeni açık arkada mangal yapmamıza izin verirlermi :D acaba

Bana her türlü izin verirler @Necmi abi  :evillol: