Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708045 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

bu yazı hangi gazetede kardeşim. :)
fanatik miş ahmet abi...bende şaşırdım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı panic13

onlar mahalle baskısından dolayı almıyodur bıraksan hepsi alır...benimde etrafımdan almayan var boykottan değil kiminin aranması ver kimi asker kaçagı hepside on numara beşiktaşlı ama bu sebeble alamıyolar

O sebepten alınmıyor bu sebepten alınmıyor, gerçek şu ki passolig yüzünden ciddi bir kayıp oluyor. Geçen sene en az 5-6 maça hanımla birlikte gittim ama şimdi ona bile passolig isteniyor. Bunu yapanlar diyorlarsa ki, "bekleyelim 3-4 seneye zaten taraftar alışır", bişey demem ama bunun çok büyük bedeli olacaktır.

Bu durumda bizi etkileyen kısmı ise, stat gelirlerimizi neredeyse yok seviyeye indirmesi. Rize maçını 5000, Es-Es maçını 3000 kişiye oynadık. Görünen o ki Fener maçını da maksimum 20000 kişiye oynayacağız. Geçen sadece Bursa maçında 50000 kişi vardı.

Kısaca, bu sene Avrupa maçları dışında (ki onlardan da o kadar ümitli değilim, Yunan maçına gittim, 15000 kişi ya var ya yoktu) çok ciddi bir stat gelirinden mahrum olacağız. Bence seneye bile, maçların ortalaması %60-65'i geçmeyecek stada rağmen. Büyük tepki var yeni sisteme.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmet türker

fanatik miş ahmet abi...bende şaşırdım...
şimdi daha çok şaşırdım değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı mustafa.kuru

onlar mahalle baskısından dolayı almıyodur bıraksan hepsi alır...benimde etrafımdan almayan var boykottan değil kiminin aranması ver kimi asker kaçagı hepside on numara beşiktaşlı ama bu sebeble alamıyolar

Ben de aldım BJK logolu kart....Uzakta da olsak bir şekilde kulübe katkımız olsun....Samsun'da geçen sene açılan Kartal Yuvası açıldı orada da işler gayet iyi, hatta işletmecisiyle konuştum işler beklentisinden çok daha yüksek...
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı ahmet türker

Ben de aldım BJK logolu kart....Uzakta da olsak bir şekilde kulübe katkımız olsun....Samsun'da geçen sene açılan Kartal Yuvası açıldı orada da işler gayet iyi, hatta işletmecisiyle konuştum işler beklentisinden çok daha yüksek...
bir güzel haber daha , demekki işler iyi gidiyor kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmet türker

bu başkana bu yönetime sahip çıkın ,eleştirilecek yönlerini de kırmadan yapın diye boşuna söylemiyorum . bu yönetim gerçekten de çok özverili. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu başkana bu yönetime sahip çıkın ,eleştirilecek yönlerini de kırmadan yapın diye boşuna söylemiyorum . bu yönetim gerçekten de çok özverili. :)
Herşeyi o kadar çabuk tüketen bir algı oluştu ki abicim, anında tukaka ilan edebiliyoruz bir kişiyi, bir olguyu. Büyük liderler, büyük yazarlar, büyük sanatçılar, büyük takımlar iki günde oluşmuyor. Bu renklerin içinde sabır var, özveri var, anlayış var, bunları unuttuğumuz zaman zaten bu takımı tutmayalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

O sebepten alınmıyor bu sebepten alınmıyor, gerçek şu ki passolig yüzünden ciddi bir kayıp oluyor. Geçen sene en az 5-6 maça hanımla birlikte gittim ama şimdi ona bile passolig isteniyor. Bunu yapanlar diyorlarsa ki, "bekleyelim 3-4 seneye zaten taraftar alışır", bişey demem ama bunun çok büyük bedeli olacaktır.

Bu durumda bizi etkileyen kısmı ise, stat gelirlerimizi neredeyse yok seviyeye indirmesi. Rize maçını 5000, Es-Es maçını 3000 kişiye oynadık. Görünen o ki Fener maçını da maksimum 20000 kişiye oynayacağız. Geçen sadece Bursa maçında 50000 kişi vardı.

Kısaca, bu sene Avrupa maçları dışında (ki onlardan da o kadar ümitli değilim, Yunan maçına gittim, 15000 kişi ya var ya yoktu) çok ciddi bir stat gelirinden mahrum olacağız. Bence seneye bile, maçların ortalaması %60-65'i geçmeyecek stada rağmen. Büyük tepki var yeni sisteme.
benim bu forumdan tanıdığım bir sürü beşiktaşlı passolige o kadar karşı olmasına rağmen beşiltaşlılık ağır bastığı için kan kustuk kızılçık şerbeti içitik hesabı kartlarını aldılar burda mesele mahallenin tek akıllısı bizmiyiz galatasaray bizden aylar sonra passoligle anlaştı adette bizi geçtiler fenerbahce kısa zaman önce anlaştı oda muhtemelen bizi geçeçek eee biz boykottayız FB-GS Senin kadar boykot etmiyo.. birde görelim onlar boykot etsinler tabi edebilirlerse
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 14:52:20 Oktay ]

Çevrimdışı yavvuzz

Ankete 80 günden az ikincilik tahtına oturmaya çok yakın :D , benimle  aynı fikirleri paylaşan bir çok arkadaş varmış  .

Çevrimdışı pascal26

ben bunu 10 ay önce wow forumunda dile getirmiştim... Toygar Işıklı çok iyi Beşiktaşlı vebence türkiyenin dünya çapındaki müzik adamlarından biri...
Vodafone arena için epik tarz bir şarkı yapmasını çok istiyorum sözsüz olarak...

ezel tadında da olur.. bence mükemmel yapar..
Ben de yeni marşlar bekliyorum yeni stadla beraber. Ama Hayko Cepkin'den. Ben artık depresif moda, sızlanı durmaya doydum. Tezahüratlar bile cehennemli mezarlı sürekli. Bize yüksek tempolu ampülleri patlatacak gümbür gümbür bi marş lazım. Yaparsa Hayko yapar.

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı ozan062

stadımıza para akması için iki maçlık kombineye hucum olmalı

hadi onu istemiyorsan takımı yanlız bırakmayalım hadi dolusunnn
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Passolig'in varsa ve gidemiyorsan bile al biletini. Passolig'in yoksa Partizan maçı için tek maçlık kart al. Ne kadar gelir o kadar çabuk inşaatın bitmesi demektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Geovani

Evet passonun vaatettikleriyle uygulama anlamında uçurumlar var,passoya karşı olanlar birçok tanıdğım kartal yuvalarından maddi destek olmaya çalışıyor...Ama burda şu durum var biz sistemi protesto edelim derken bu onurlu GURURLU formasını sonuna kadar terleten çocukları yalnız bırakıyoruz bu çocuklar desteklenmeyi her zamankinden fazla hakediyor....fener ve partizan maçlarını 70 bin kişiye oynasak kombineler hariç ne kadar kazanç elde ederiz ???? stad hemen bitirilsin istiyoruz ama belkide kapasite ve kazanç anlamıda bir şans olan LANET olimpiyatı doldurmuyorsak kendimizide ssorgulamalıyız....Ben çevremde protesto eden kardeşlerimi arkadaşlarımı abilerimi ikna etmeye çalışıyorum ve tüm kartal yüreklilerinde bunu yapmasını istiyorum...YENİ STAD VE BİLİNÇLİ YÖNETİMLE RENKLİLERİN ÜSTÜNE KABUS GİBİ ÇÖKECEĞİMİZ GÜNLER YAKIN...PROTESTO DEĞİL DESTEK ZAMANI....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evet passonun vaatettikleriyle uygulama anlamında uçurumlar var,passoya karşı olanlar birçok tanıdğım kartal yuvalarından maddi destek olmaya çalışıyor...Ama burda şu durum var biz sistemi protesto edelim derken bu onurlu GURURLU formasını sonuna kadar terleten çocukları yalnız bırakıyoruz bu çocuklar desteklenmeyi her zamankinden fazla hakediyor....fener ve partizan maçlarını 70 bin kişiye oynasak kombineler hariç ne kadar kazanç elde ederiz ???? stad hemen bitirilsin istiyoruz ama belkide kapasite ve kazanç anlamıda bir şans olan LANET olimpiyatı doldurmuyorsak kendimizide ssorgulamalıyız....Ben çevremde protesto eden kardeşlerimi arkadaşlarımı abilerimi ikna etmeye çalışıyorum ve tüm kartal yüreklilerinde bunu yapmasını istiyorum...YENİ STAD VE BİLİNÇLİ YÖNETİMLE RENKLİLERİN ÜSTÜNE KABUS GİBİ ÇÖKECEĞİMİZ GÜNLER YAKIN...PROTESTO DEĞİL DESTEK ZAMANI....

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burda bir polemik başlatmak istemiyorum ama en başta Çarşı'nın buna ön ayak olması gerekiyor tribün önderi olarak. Sisteme karşı çıkacağız derken takımımıza ayıp ediyoruz. Fener ve Partizan maçları full çekse 9-10 Milyon TL sadece tribün hasılatı elde ederiz, böyle bir zamanda ilaç gibi gelir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

@bjk_mabet

merhabalarr,, catının ısıklandırması hakkında bir gelişme varmıdır?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yakup

+1903

birde başka bu noktaya parmak atalım o zaman. madem sisteme girmek istemiyorsun partizan maçında passolig zorunlu değil. şimdi neyi protesto edeceksin maça gelmezsen gelme ama o 75.000 bileti bitir. asteras maçında ki gibi 7.000 kişi ile olmuyor bazı şeyler, o satılan bilet daha olimpiyatın kirasını karşılamıyor.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı mustafa.kuru

Şimdi protesto zamanı değil, kulübe katkı zamanı, herkes elinden geldiğince katkıda bulunmalı, maça gidemiyorsan, maddi durumun iyi değilse bile git Kartal Yuvasından 10 TL ye rozet al bileklik al, damlaya damlaya göl olsun....
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burda bir polemik başlatmak istemiyorum ama en başta Çarşı'nın buna ön ayak olması gerekiyor tribün önderi olarak. Sisteme karşı çıkacağız derken takımımıza ayıp ediyoruz. Fener ve Partizan maçları full çekse 9-10 Milyon TL sadece tribün hasılatı elde ederiz, böyle bir zamanda ilaç gibi gelir.
Bu taraftar Gutiyi Quaresmayı karşılamaya tribüne 20.000 bin kişi gitti. Şu takım Guti ve Quaresma kadar ilgiyi hak etmiyorsa söyleyecek söz bulamıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

Şimdi protesto zamanı değil, kulübe katkı zamanı, herkes elinden geldiğince katkıda bulunmalı, maça gidemiyorsan, maddi durumun iyi değilse bile git Kartal Yuvasından 10 TL ye rozet al bileklik al, damlaya damlaya göl olsun....

bizimkiler göl değil oluşan gölü bulandırmasın bazen diyoruz abi  :)
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı panic13

Alıntı

Hepinizin görüşlerinizi paylaşıyor ve tamamını destekliyorum. Umarım bu Passolig sorunu herkesi memnun edecek şekilde en kısa sürede düzelir. @Geovani çok güzel bir noktada durmakla birlikte passolig sisteminin değişmesi veya revize edilmesi için bişeyler yapmak gerek. Kendi adıma, iki maçlık kombineyi alacağım, Partizan maçına gideceğim ama Fener maçına gitmeyeceğim.  Ben de tepkimi, kendimce böyle göstereceğim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizimkiler göl değil oluşan gölü bulandırmasın bazen diyoruz abi  :)
Dünyanın en çok konuşan ama icraat yapmayan taraftarı olabiliriz bence :) Herkes bol keseden sallıyor, buna benim çevremdeki pek çok kişide dahil ama iş katkıya gelince oğullarına ufak bir Beşiktaş forması, tişörtü almayı bile çok görüyorlar. Şimdi imkanı olmayan, şehir veya ülkesi dolayısıyla bu desteği sağlayamayacak olanları bunun dışında tutuyorum ama hep konuşup hiç katkı vermeyenleri düşünmeye davet ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı faith

Polemik değil fakat çArşı passolig konusunda bakışını değiştirmeyecektir. Şöyle ki aslında tribünler artık eskisinden daha tehlikeli. Düşünün yanınıza bir şekilde gelmiş bir adam, biri göndermiş bişe olmuş ve adam o an orada. Sahaya birşey atıyor, polis kamerası bölgeyi tespit ediyor, akşam evinizden karakola alınırsınız.

Bunu polisiye roman veya kurgu olarak algılayacak arkadaşlar mutlaka vardır, lakin yaşım gereği ve ömrünün büyük kısmını içeride - dışarıda statta geçirmiş biri olarak söylüyorum ki, bu gözler neler gördü.

Yine şahsi fikrim passolig mevzusu mutlaka iptal edilecektir, ve yine muhtemel hükumet bu hususta kulüpler ile de anlaştı fakat biraz daha bekliyorlar ki zararın neresinden dönersem kardır mantığı. Bu iş lig tv ye yaradı diyenler var mesela, asla öyle değil. Taraftarsız maç seyir zevki de vermez malum, dolayısı ile ortam aslında tahmin edildiğinden çok daha fazla karışık.

Taraftar yoksa maçı az kişi izler, insanlar alıcılarını iade eder, lig tvlerini iptal eder, reklamlar geri çekilir, reklam gelirleri düşer, özetle kar oranı azalır da azalır, sonra iş zarara dönmeye başlar, bu hangi vadede olur bilemiyorum fakat kısa/orta vadede olacağı kesin. He şu da gerçek passolig eğer bir yılını tamamlarsa sonra bir daha kolay kolay yıkılmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Polemik değil fakat çArşı passolig konusunda bakışını değiştirmeyecektir. Şöyle ki aslında tribünler artık eskisinden daha tehlikeli. Düşünün yanınıza bir şekilde gelmiş bir adam, biri göndermiş bişe olmuş ve adam o an orada. Sahaya birşey atıyor, polis kamerası bölgeyi tespit ediyor, akşam evinizden karakola alınırsınız.

Bunu polisiye roman veya kurgu olarak algılayacak arkadaşlar mutlaka vardır, lakin yaşım gereği ve ömrünün büyük kısmını içeride - dışarıda statta geçirmiş biri olarak söylüyorum ki, bu gözler neler gördü.

Yine şahsi fikrim passolig mevzusu mutlaka iptal edilecektir, ve yine muhtemel hükumet bu hususta kulüpler ile de anlaştı fakat biraz daha bekliyorlar ki zararın neresinden dönersem kardır mantığı. Bu iş lig tv ye yaradı diyenler var mesela, asla öyle değil. Taraftarsız maç seyir zevki de vermez malum, dolayısı ile ortam aslında tahmin edildiğinden çok daha fazla karışık.

Taraftar yoksa maçı az kişi izler, insanlar alıcılarını iade eder, lig tvlerini iptal eder, reklamlar geri çekilir, reklam gelirleri düşer, özetle kar oranı azalır da azalır, sonra iş zarara dönmeye başlar, bu hangi vadede olur bilemiyorum fakat kısa/orta vadede olacağı kesin. He şu da gerçek passolig eğer bir yılını tamamlarsa sonra bir daha kolay kolay yıkılmaz.
Görüşlerine tamamen katılıyorum..
Korku akıl katilidir.