Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704799 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu sene olimpiyatta iki maça gittim ikisinde de bedavacılar yine vardı. Yani bitirmedi.
Her alanda olduğu gibi passoligde de uygulama sıfır.
Passolig süper ötesi saçma bir sistem. Giden arkadaşlar zaten farkındalar hiç bir işe yaramadığının, ne kartına bakıyorlar ne okutucu da çıkan fotoğrafına ne yüzüne. 10-11 yaşlarında çocuklar passolig kartı olmadan babalarıyla beraber içeri girebiliyorlar. Çift geçiş halen mümkün. İsteyen istediği yere oturuyor. Amaç üzüm yemek değil herkes farkında o yüzden böyle şeylere takılmayın ve kartlarınızı alın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Geovani

@Geovani ligde lideriz takım şahane avrupada yine lideriz daha tribünleri doldurmak için ne bekliyoruz

@Oktay umarım bu güzel rüzgarla beraber birçok taraftarımız inatlarını kırıp takımı desteklemeye gelecektir..
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı ahmet türken

bu insanları anlamak imkansız. İnanın çoğu  passo yu neden boykot ettiğini bilmiyor. Merak ediyorum acaba bu kişilerin cebplerindeki hangi kartı alırken TC no vermeden aldılar. Hangi kurumda TC siz iş yaptılar, nerede kimliksiz kayıt yaptırdılar.Siyasi görüşmüş. Neyin siyasisi. Git siyasi savaşını partilerde yap. Beşiktaşımın üzerinden nemalanma. Kulübe zarar verme. Zaten almayacaksın passoyu, bırakta alacaklara engel olma.

Çevrimdışı Geovani

BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı SDemirsoy

Eline Sağlık @ZEKI abi obitaş çıldırdı şampiyonluk istiyor...

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

bu insanları anlamak imkansız. İnanın çoğu  passo yu neden boykot ettiğini bilmiyor. Merak ediyorum acaba bu kişilerin cebplerindeki hangi kartı alırken TC no vermeden aldılar. Hangi kurumda TC siz iş yaptılar, nerede kimliksiz kayıt yaptırdılar.Siyasi görüşmüş. Neyin siyasisi. Git siyasi savaşını partilerde yap. Beşiktaşımın üzerinden nemalanma. Kulübe zarar verme. Zaten almayacaksın passoyu, bırakta alacaklara engel olma.

:claps:  :claps: :claps:  :claps: :claps:

Çevrimdışı tayfun

obitaş sağlam gitmiş bugün.pazartesini sabırsızlıkla çekiyorum fotolar için.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@ZEKI abi eline sağlık

@bjk_mabet başkan
bugün süpriz var diye attın ebolayı ortayı  :naughty:
bi ben yedim yada süprizini atladım  :aaa:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı panic13

İnsanlara "hain" diyerek veya onların "akılsız" olduğunu düşünüp akıl vererek bu tepkiyi azaltacağınızı düşünüyorsanız bişey diyemem. Neticede "hain" de olsalar "eksik akıllı" da olsalar insanlar kendilerince Beşiktaş'a yardım etmeye çalışıyor. Kimisi passolig alıp maça gidiyor, kimisi sadece Avrupa'ya gidiyor, kimisi tepki koyduğu için sadece ürün alıyor. Kimisi kendince haklı sebeplerle hiç bir şey yapmıyor. Burada aklımızdan çıkarmamamız gereken şey, herkes BEŞİKTAŞ için doğru olduğu düşündüğü şeyi yapıyor. Kimsenin BEŞİKTAŞ sevgisini sorgulamamamızda fayda var.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Oktay

duymamış olman yapmadıkları anlamına gelmez :D senin duymadığın anlamına gelir sadece her iki kulüp taraftar guruplarıda protesto ediyor ve bunuda açıkladılar zaten görmüyormusun maçları fener derbisi bile yarı yarıya boştu @Oktay
galatasaray 35 bin kombine 80 binde passo satmış @Necmi abi  hangi protesto son gs-fb macına 35 bin taraftar geldi... biz bir kombineyle iki kişinin girdiği  geçen sene fener macına okadar taraftar toplayabildik :by2: :by2:
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 17:28:13 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Bize Fotoğraf Gönderen Hanımefendinin görüşünü paylaşayım bu kaba inşaatın 2 ay gibi bir sürede biteceğini söylüyor inanılmaz çalışma var diyor yukarıdan görebiliyor muazzam bir ilerleme olduğunu söyledi :)

Çevrimdışı Efe

Eline Sağlık @ZEKI abi obitaş çıldırdı şampiyonluk istiyor...
onu gecen soylemistim cildirdi diye manyak gibi calisiyorlar devasa tablalar 1 hafta tamamlandi obitastan guzel hareketler :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

onu gecen soylemistim cildirdi diye manyak gibi calisiyorlar devasa tablalar 1 hafta tamamlandi obitastan guzel hareketler :D
@Efe sende gizli obitaşcıymışssın  :evillol: :evillol:
ben ve @aktar_ismail aylar önce obitaş deiğimizdse ikimiizi  taşla kovalamadıkları kaldı :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Afyon Kartalı

TURSAN

Çevrimdışı SDemirsoy

biraz bozuk çekilmiş ama olsun an itibari ile :)

Çevrimdışı Oktay

biraz bozuk çekilmiş ama olsun an itibari ile :)
maşallah obitaş kalem gibi tabla yapıyo ne kadar düzenli ve tertipli iş çıkarıyolar :D :D

Çevrimdışı halvetifarazi

Burası eğri mi benmi yanılıyorum  :uyucam:
Çekim eğik olduğundan öyle algılanıyor.

Çevrimdışı Afyon Kartalı

maşallah obitaş kalem gibi tabla yapıyo ne kadar düzenli ve tertipli iş çıkarıyolar :D :D

Bende @Necmi abiye bunu söylemek istiyordum. Yavaşlar ama kalite olarak çok iyiler...
TURSAN

Çevrimdışı murat

Passoyu saçma bulma nedenlerimi şöyle sıralayayım.1 senelik 25 TL ücreti saçma buluyorum.adam belki tek maça gelecek bir senelik 25 TLücret verecek.bunu kombine alana 25 yap maç maç gelene ufak ufak aal bari.2 elinde bilet ile gidiyorsun yerine oturamıyorsun elinde bir belge yok bu sistemde nasıl yerine oturacaksın.kaldıki passo geldi daha hiç yerine oturabileni görmedim.tribünler boşta istediğin yere ooturabiliyorsun yoksa koltuğuna oturma şansın yok.3 . girişte yaşanan okumama problemleri.4. Bu passo işini tek bir banka yerine herkesin kendi k.kartı üzerinden bir sisteme oturtulabilirdi.o banka almış bu banka almış çokta önemli değilde bir sistem yapmışlardoğru düzgün çalışmıyor.call center daki bayan gün içinde tekrar tekrar deneyin sistem yoğunluktan dolayı ihtiyaca cevap veremiyor diyor.yani 2 saat maça gidecek diye adam tüm gün maç bileti peşinde koşacak.eğlence için önce biraz eziyet şart.tabi söylesedüşünebiliriz karda kışta olimpiyata gitmeyi soğuktan donmayı göze alan maç çıkışı toma ile sinirlerini test ettiriyorsan maç gidişi ve dönüşü trafiği göze alıyorsan bir günde bilet almakla uğraş ne var da diyebiliriz.

Çevrimdışı SDemirsoy

:) obitaş çıldırdı abi :D

Çevrimdışı Oktay

Passoyu saçma bulma nedenlerimi şöyle sıralayayım.1 senelik 25 TL ücreti saçma buluyorum.adam belki tek maça gelecek bir senelik 25 TLücret verecek.bunu kombine alana 25 yap maç maç gelene ufak ufak aal bari.2 elinde bilet ile gidiyorsun yerine oturamıyorsun elinde bir belge yok bu sistemde nasıl yerine oturacaksın.kaldıki passo geldi daha hiç yerine oturabileni görmedim.tribünler boşta istediğin yere ooturabiliyorsun yoksa koltuğuna oturma şansın yok.3 . girişte yaşanan okumama problemleri.4. Bu passo işini tek bir banka yerine herkesin kendi k.kartı üzerinden bir sisteme oturtulabilirdi.o banka almış bu banka almış çokta önemli değilde bir sistem yapmışlardoğru düzgün çalışmıyor.call center daki bayan gün içinde tekrar tekrar deneyin sistem yoğunluktan dolayı ihtiyaca cevap veremiyor diyor.yani 2 saat maça gidecek diye adam tüm gün maç bileti peşinde koşacak.eğlence için önce biraz eziyet şart.tabi söylesedüşünebiliriz karda kışta olimpiyata gitmeyi soğuktan donmayı göze alan maç çıkışı toma ile sinirlerini test ettiriyorsan maç gidişi ve dönüşü trafiği göze alıyorsan bir günde bilet almakla uğraş ne var da diyebiliriz.

@MURAT en başta şunu söyliyim kendine bir frofil resmi beğenemedin habire değişiyosun :evillol: :evillol: :evillol: söylediklerine katıldığım tek nokta maç biletini  herkes kendi kredi kartına alması yada uyarlanması..
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 17:49:53 Oktay ]

Çevrimdışı faith

İnsanlara "hain" diyerek veya onların "akılsız" olduğunu düşünüp akıl vererek bu tepkiyi azaltacağınızı düşünüyorsanız bişey diyemem. Neticede "hain" de olsalar "eksik akıllı" da olsalar insanlar kendilerince Beşiktaş'a yardım etmeye çalışıyor. Kimisi passolig alıp maça gidiyor, kimisi sadece Avrupa'ya gidiyor, kimisi tepki koyduğu için sadece ürün alıyor. Kimisi kendince haklı sebeplerle hiç bir şey yapmıyor. Burada aklımızdan çıkarmamamız gereken şey, herkes BEŞİKTAŞ için doğru olduğu düşündüğü şeyi yapıyor. Kimsenin BEŞİKTAŞ sevgisini sorgulamamamızda fayda var.

dediklerine katılıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Bİtti bitiyor.com yeni açık 1. katta son testere kirişler  :naughty:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

@MURAT en başta şunu söyliyim kendine bir frofil resmi beğenemedin habire değişiyosun :evillol: :evillol: :evillol: söylediklerine katıldığım tek nokta maç biletini  herkes kendi kredi kartına alması yada uyarlanması..
Katılmadığın yerleride yazsaydın oktay :)

Çevrimdışı ahmetx

passonun saçma yönlerini Aziz Yıldırım güzel açıklamış,bu adamı hala anlamış değilim. :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum