Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708774 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 23.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-19:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı melih

Takımı biran önce 45 bin kişi önünde stadımızda görmek istiyorum.
Bitirin şu stadı yazık günah bu çocukların futboluna.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese hayirli cumalar. Ne guzel bir gun. Forumdaki heyecani iliklerimde hissettim. Takim guzel, insaat guzel hayat besiktasliya guzel.  :biggrinking: :biggrinking:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ahmetx

çatının ne kadar süreceğine dair ipucu verecek olan Karsnodarda bizim çatının benzerine  başlandı ilgelenen arkadaşlara ....

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Mahmut .y foursquare hesabından alıntıdır
yeni açık son kat tablasında döşeme betonu için kirişler arasındaki demirlerde örülmeye başlanmış son kademeye geçildi :)
ama öndeki testerelerin kalıplanması uzun sürüyor

Çevrimdışı ahmetx

Vur kazmayı Ferhat çoğu gitti azı kaldı,
geliyoruz pek yakında  :super:

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 12:25:48 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Mahmut .y foursquare hesabından alıntıdır
yeni açık son kat tablasında döşeme betonu için kirişler arasındaki demirlerde örülmeye başlanmış son kademeye geçildi :)
ama öndeki testerelerin kalıplanması uzun sürüyor
pazar betonlanir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

arkadaşlar canlı yayındamı sorun var bendemi açılmıyor. diğer videolar açılıyor ama canlı yayında tık yok diğer kanallardanda denedim mustafanın siteden ve vodafonearenadan hepsi aynı.

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar canlı yayındamı sorun var bendemi açılmıyor. diğer videolar açılıyor ama canlı yayında tık yok diğer kanallardanda denedim mustafanın siteden ve vodafonearenadan hepsi aynı.
açılıyor abi bende ikisinde de

Çevrimdışı KAP

Hepinize Selamlar,
Mabedimizi çok yakında bu halde görmek ümidiyle...

eline sağlık özenli bir çalışma olmuş. Keşke arkadaki yeşilliğiyle birlikte iki tarafta da bu seviyeye ulaşsak :evillol:
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Efe

eline sağlık özenli bir çalışma olmuş. Keşke arkadaki yeşilliğiyle birlikte iki tarafta da bu seviyeye ulaşsak :evillol:
1.5 ay sonra benzer bi goruntu olusacak sadece prekastlar olmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Çok zengin olaydım, 30 milyon EUR verip, paranın sadece inşaatta kullanılması kaydı ile, takıma sponsor olurdum :D Parayı bastırsak 4 ayda da biter inşaat.

Şİmdi yurtdışında yaşayan bir arkadaşım hergün benim gibi aslantepe'nin fotolarına bakıyordu netten. Fena dalga geçiyordum :S Şİmdi biz daha fenası olduk :D Adam beni görse tefe koyacak :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Şu temel işleri tamamen bitsin ortalığı bir güzel süpüresim var :D :D :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok zengin olaydım, 30 milyon EUR verip, paranın sadece inşaatta kullanılması kaydı ile, takıma sponsor olurdum :D Parayı bastırsak 4 ayda da biter inşaat.
Şİmdi yurtdışında yaşayan bir arkadaşım hergün benim gibi aslantepe'nin fotolarına bakıyordu netten. Fena dalga geçiyordum :S Şİmdi biz daha fenası olduk :D Adam beni görse tefe koyacak :D
30 olmasa da 10 bile olsa bize mükemmel ilaç olur... hatta 5 bile süper olur.. Hiç yoktan ufak ödeme yapar Önümüze bakardık rahat bir şekilde...
Dünkü maçtan sonra taraftara tekrar iş düşüyor olimpiyatı fullemek...

Çevrimdışı panic13

30 olmasa da 10 bile olsa bize mükemmel ilaç olur... hatta 5 bile süper olur.. Hiç yoktan ufak ödeme yapar Önümüze bakardık rahat bir şekilde...
Dünkü maçtan sonra taraftara tekrar iş düşüyor olimpiyatı fullemek...

Abi çok doğru söylüyorsun da, sadece benim çevremde passolig muhabbetinden dolayı maçları boykot eden en az 10 tane adam var. Ben aldım ama açıkçası benim de içimden gitmek gelmiyor. Avrupa maçları dışında, lig maçları için henüz kullanmadım. Sanki suç işleyecekmişim gibi geliyor.

Çevrimdışı Efe

Abi çok doğru söylüyorsun da, sadece benim çevremde passolig muhabbetinden dolayı maçları boykot eden en az 10 tane adam var. Ben aldım ama açıkçası benim de içimden gitmek gelmiyor. Avrupa maçları dışında, lig maçları için henüz kullanmadım. Sanki suç işleyecekmişim gibi geliyor.
suan boykotluk zaman degil besiktas kulibunun paraya ihtiyaci var passolig forma vs bunlar alinmali 8 ay sonra herkes yapsin protestosunu staf bittikten sonra ama simdi yapilacak is degil bu yonetim camura saplanmis kulubu duzluge cikarmaya calisiyor destek olalim maclara gidelim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

suan boykotluk zaman degil besiktas kulibunun paraya ihtiyaci var passolig forma vs bunlar alinmali 8 ay sonra herkes yapsin protestosunu staf bittikten sonra ama simdi yapilacak is degil bu yonetim camura saplanmis kulubu duzluge cikarmaya calisiyor destek olalim maclara gidelim :)

Kendime hem siyah hem beyaz, hanıma siyah forma, kaşkol, t-shirt, yeğene tulum, arkadaşlara doğum günü hediyesi olarak formalar :D... bunları alıyoruz çok şükür. İmkanım dahilinde destek oluyoruz. Passo lig muhabeti ise çok başka...

Çevrimdışı Efe

Kendime hem siyah hem beyaz, hanıma siyah forma, kaşkol, t-shirt, yeğene tulum, arkadaşlara doğum günü hediyesi olarak formalar :D... bunları alıyoruz çok şükür. İmkanım dahilinde destek oluyoruz. Passo lig muhabeti ise çok başka...
valla passoligi ben rahatca kullaniyorum herangi bi sıkıntı yok maca gitmedigim zaman kombinemide baskasina transfer ediyorum suan bu sistemle devam edilecek bende tekel olmasina karsiyim ama kuluplerde boyle olmasini istiyor maca gitmek icinde passolig sart besiktasin para kazanmasi icin passolig alip kombinede aldim stadta tuzumuz olsun ben bu sekilde dusunoyurum stad bitene kadar destek olunmali daha sonrasinda besiktas kendini cevirmeye baslayacak passoligten ancak takimlar isterse cikilabilir bem pek ihtimal vermiyorum bu sene seneye ne olur bilinmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idilahmet

rüzgar sağnak'ın da dediği gibi fener-partizan maçı için 100bin bilet stad inşaatına ilaç gibi gelir.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı Efe

Numaralı tablada emekçi kaynıyor.  :ok:
yeni acikyada baya var tam secilmiyor kalipcilar testere kirisleri kaliyor denirciler tabladalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

onlar mahalle baskısından dolayı almıyodur bıraksan hepsi alır...benimde etrafımdan almayan var boykottan değil kiminin aranması ver kimi asker kaçagı hepside on numara beşiktaşlı ama bu sebeble alamıyolar

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı quentine83

sanırım eski açık kamera önündeki işçiler temel e yardım ediyor.keşke şöyle imkan olsaydıda 50 çiçeklere 50 obitaşa takviye olsaydı işlerin süresi biraz daha kısalırdı ...
İsmet Yarkın ONUR