Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708800 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

bu arada günaydn herkese.bütün işçiler 80-120 yi istiyor.hatta 80-100 ü istiyor.yeni açık iki güne kalmaz yeni betonlanan yere tabla kurarsa o zaman işte bu iş bitti derim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı faith

Çevrimdışı mmeteris

Günaydınlar arkadaşlar. Mustafanın resimleri harika.tam anlamıyla her sabah bayram yaşatıyor.çok sık foruma giremiyorum belki sorulmuştur veya biliniyordur, gece vardiyası ne zaman başlayacak belli oldu mu? Yani gündüz temposunda gece çalışmalarını kastediyorum

Çevrimdışı Efe

Şuan çalışmalar tam gaz sürüyor tablarda demirleme islemi hızlı :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

Şuan çalışmalar tam gaz sürüyor tablarda demirleme islemi hızlı :eyes

Eski açıkta kamera önündeki tablaya ne zaman beton atılır sence
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ugurkartalizma

Ya bu star gazetesi bizi hiç haber yapmıyo ha ne iyi ne kötü nasıl bi ilişkisi var çözemedim  :alala: :kop:

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 sa.1 saat önce
Eski açık köşe...

köşede araçlar için bırakılan yer kapanıyor yaz aylarının rutin sorusu ortadan kalkıyor :)

Çevrimdışı ahmet türken

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  1 sa.1 saat önce
Eski açık köşe...

köşede araçlar için bırakılan yer kapanıyor yaz aylarının rutin sorusu ortadan kalkıyor :)
darısı eski açıktaki ve numaralıdaki ceplerin başına

Çevrimdışı Efe

Mustafanin fotolara gore calismalar cok cok iyi durumda isci sayisi iyi durumda her gun belirgin ilerleme kaydediliyor yeni acikta ve numaralida eski aciktada calismalar normal duzeyde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Eski açıkta kamera önündeki tablaya ne zaman beton atılır sence
pazar gunu yarisina atilabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

o değilde numaralı , kapalının sahayla uzaklıgı 6 m kale arkaları 8m diye biliyorum uzak değilmi peki inönü nün son hali daha yakındı diye hatırlıyorum.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Yeni açık üstte betonlanan kirişlerin kalıbı sökülüp yandakilere takılmaya başlanmış yarın aksam oranında betonu biter herhalde

Çevrimdışı Efe

o değilde numaralı , kapalının sahayla uzaklıgı 6 m kale arkaları 8m diye biliyorum uzak değilmi peki inönü nün son hali daha yakındı diye hatırlıyorum.
bu verilen en yakin olculer eski stad ovaldi kose bayraklari nin bulundugu bolum yakindi diger bolumler uzakti simdi dikdortgen ve turkiyenin sahaya en yakin tribunleri insaa edildi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni açık üstte betonlanan kirişlerin kalıbı sökülüp yandakilere takılmaya başlanmış yarın aksam oranında betonu biter herhalde
deniz pazar diye tahmin ediyorum yarin betonlarlarsa supriz olur benim icin kaliplamasi uzun suruyor biraz oranin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı quentine83

ekim 31 itibariyle;
yeni açık kapalıya yakın olan testere kiriş zemini,numaralıya yakın olan 2.kat tabla  numaralı 2.loca katının tamamı ,eski açık son tabla (köşe hariç) betonlansa bu iş tamam demektir.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz Sezgün

deniz pazar diye tahmin ediyorum yarin betonlarlarsa supriz olur benim icin kaliplamasi uzun suruyor biraz oranin
Pazarda kabulumuz Efe herşey yolunda çok şükür  :ok:

Çevrimdışı Burak Akay

bu verilen en yakin olculer eski stad ovaldi kose bayraklari nin bulundugu bolum yakindi diger bolumler uzakti simdi dikdortgen ve turkiyenin sahaya en yakin tribunleri insaa edildi :)
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için birde yeni açık numaralı kadar yüksek olmuyacakmı sanki kalıplar olmuyacak gibi duruyo
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı oktayd

Hepinize Selamlar,
Mabedimizi çok yakında bu halde görmek ümidiyle...

Çevrimdışı Burak Akay

Hepinize Selamlar,
eline sağlık inanılmaz duruyor oraya giren hiç bir rakip çıkamıyacak :)tribünlerimiz çok dik offf bi an önce bitse artık  :ebebe:
İyi Günde Kötü Günde

ekim 31 itibariyle;
yeni açık kapalıya yakın olan testere kiriş zemini,numaralıya yakın olan 2.kat tabla  numaralı 2.loca katının tamamı ,eski açık son tabla (köşe hariç) betonlansa bu iş tamam demektir.
Üstad sen stadı bitirdin :D Keşke..

Çevrimdışı quentine83

Hepinize Selamlar,
abicim bu manzaranın en fazla iki ayı var...hem daha da ilerlemişi.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2014, 11:44:09 quentine83 ]
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

Hepinize Selamlar,
mükemmel olmuş abi izninle Paylaşıyoruz Twitter hesabımızdan :)

Çevrimdışı Efe

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için birde yeni açık numaralı kadar yüksek olmuyacakmı sanki kalıplar olmuyacak gibi duruyo
kapalidan 1 sira daha yuksek olacak yeni acik
Şampiyon Beşiktaş JK