Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6710086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

sahada tarla gibi ama he :)
[/quote]yenı ekmısler bıtmemıss:)))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı TØLGA

selam cemaat  :super: fotolara bakıyorumda gözüme takıldı öncedende görmüştüm sorma fırsatım olmadı

var simetrik olarak bir benimmi gözüme takılıyor bu  :alala: prekastlar takılınca düzgün birşey gözükür inş.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

selam cemaat  :super: fotolara bakıyorumda gözüme takıldı öncedende görmüştüm sorma fırsatım olmadı

var simetrik olarak bir benimmi gözüme takılıyor bu  :alala: prekastlar takılınca düzgün birşey gözükür inş.
Aleyküm Selam bana da öyle geldi ama göz yanılması bence  :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 15:27:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi pazara kadar numaralı eski açık arası temel betonunu atarlar mı sence .bana göre  yetişir o süreye rahatça

Çevrimdışı TØLGA

diğer fotolardada baktım uzakdan çekim flen var simetrik bir sıkıntı var gibi testere kirişleri çapraz geldiği için böyle kalcak galba  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

göz yanılması değil köşelerdekiler böyle olacak. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

biletler ne zaman satışa çıktı yahu.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ahmetx

haydaaaaa  :D
her yönüyle asimetrik bir stadımız olacak :kop:,simetri takıntısı olanlar stadımıza bakmasınlar lütfen  :lol:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi pazara kadar numaralı eski açık arası temel betonunu atarlar mı sence .bana göre  yetişir o süreye rahatça
orasi yetismez kapali yaninin tablasi atilmaya daha yakin orda yogunlastilar numarali donusu hafta ici biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

burdan daha net belli oluyor.

[img width=800 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2014/10/vodafone-arena-23.10.2014-051.jpg[/img]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 15:47:52
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
bu arada obitaş üst testere kiriş sayısını 13 yapmış, ayrıca şu an betonlanan tablanın yanında önceden betonlanan alana iskeleleri getirmiş üst testere kirişleri için gerekli olan son katın iskelelerini kuruyor 1 haftaya kadar o alanda bitebilir  :D :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Dışı : Fenerbahçe Ve Partizan Maç biletleri satışa çıktı bilgiler için

http://besiktasarena.com/index.php?topic=948.new
[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 15:51:59 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o tarla böyle oldu sonra  :lol:

ABİ İŞYERİNDEYİM SENİN FOTOĞRAF ACILMADI :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

ABİ İŞYERİNDEYİM SENİN FOTOĞRAF ACILMADI :)

şimdi açılır umarım,hızlı resimden yükledim.

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustai twitter hesabından alıntıdır.
Vodafone Arena 23 Ekim 2014

Çevrimdışı sallapati

Keşke saha içine dev ekran kurulup akşamki maç canlı yayınlansa işçiler için bir güzellik olur

Çevrimdışı capo di capi

Kızmayın ama kaba 80 gün'e bitmez bence.  :alala:
Süleyman Seba Ölümsüzdür

ysariusta

• Ziyaretçi

Kızmayın ama kaba 80 gün'e bitmez bence.  :alala:
yok canım 90 günde prekast dahil bitmezse taşeron firmalara kızacam ben

Çevrimdışı Yakup

@yeniinonustai twitter hesabından alıntıdır.
Vodafone Arena 23 Ekim 2014

o kadar saat sağa sola giden alacalının cinci prekast takmamış mı ? :bawling: :bawling:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

yok canım 90 günde prekast dahil bitmezse taşeron firmalara kızacam ben

prekasta ihtimal vermiyorum abi ben. baksana bir bitmeye eski açık bitecek sonra yeni açık sonra numaralı günde 5-10 taneye bitecek şey değil bunlar.  :akuma: :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy