Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6709894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Forumu sürekli takip ediyorum çok katılmasamda. Merak ettiğim bir konu var eski açık üst katın ortasına doğru hafif bir yükselme bekliyordum lansman videosuna göre ama görünen o ki dümdüz ilerliyor hafif bir yukarı yükselme olmayacakmı ortada acaba. Herkese iyi forumlar.

Hocam eski açıktaki testere kirişler bu şekilde devam edecek köşeye doğru tekrar yükselmeye başlayacak.

Çevrimdışı Gokhan

Hocam eski açıktaki testere kirişler bu şekilde devam edecek köşeye doğru tekrar yükselmeye başlayacak.
Cevap için teşekkürler. Keşke az birazda olsa kapalı gibi ovallik olsaydı.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı pascal26

Çevrimdışı panic13

55. günün sabahı doğuya bakalım arkadaşlar. Güneş, işte bizim için o gün yükselmeye başlayacak :) Kaba inşaatın bitişi dönüm noktası olacak:)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı FARUK

Sezin S. foursquare hesabından alıntıdır

ysariusta

• Ziyaretçi

Sabah haberlerde Beşiktaş'ta vinç devrildi diye bir haber gördüm. Acayip tırstım bizim stat ile alakalı diye ama değilmiş çok şükür. Yine de ciddi bir durum yoktur umarım.
yok yok yıldız yokuşunda devrilmiş, boğaziçi katılımı diye söylendi. Orada ne var acaba? Bir aracın üstüne devrilmiş. Umarım kimseye bir şey olmamıştır. Zemin etüdünde metro delmiş bir ülkede hemen hemen sorunsuz iş yapılıyor.  :claps: :claps: :claps: Hemde bu hızla. Müthiş. Bu işin mühendisliği, işçiliği gerçekten alkışı hak ediyor.

Çevrimdışı Yakup

@FARUK hocam bir önceki sayfada attığın fotoda alacalı prekast işinde eski açık kapalı köşedeydi şimdi eski açık numaralı tarafına doğru kaymış. puzzle gibi 5 oran 5 burdan mı takıyorlar  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Yakup

yok yok yıldız yokuşunda devrilmiş, boğaziçi katılımı diye söylendi. Orada ne var acaba? Bir aracın üstüne devrilmiş. Umarım kimseye bir şey olmamıştır. Zemin etüdünde metro delmiş bir ülkede hemen hemen sorunsuz iş yapılıyor.  :claps: :claps: :claps: Hemde bu hızla. Müthiş. Bu işin mühendisliği, işçiliği gerçekten alkışı hak ediyor.

ben o vinci kaldırmaya gelen vincinde devrildiğini okudum. yeminle şansa yaşıyoruz bu memlekette  :lol: :lol: :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

ben o vinci kaldırmaya gelen vincinde devrildiğini okudum. yeminle şansa yaşıyoruz bu memlekette  :lol: :lol: :lol:
:aaa:

Çevrimiçi murat

Forumu sürekli takip ediyorum çok katılmasamda. Merak ettiğim bir konu var eski açık üst katın ortasına doğru hafif bir yükselme bekliyordum lansman videosuna göre ama görünen o ki dümdüz ilerliyor hafif bir yukarı yükselme olmayacakmı ortada acaba. Herkese iyi forumlar.
o bölüm düz ilerleyecek.eki açık orta 15 kenarlara doğru 16-17-18-19 diye yükselecek.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam bir önceki sayfada attığın fotoda alacalı prekast işinde eski açık kapalı köşedeydi şimdi eski açık numaralı tarafına doğru kaymış. puzzle gibi 5 oran 5 burdan mı takıyorlar  :evillol: :evillol: :evillol:

çalışabildikleri pek bir alan yok hocam şuan anca bir sağa bir sola :)

Çevrimiçi murat

Gördüğüm kadarı ile, kapalı bitti. Eski açık bu hızla giderse 20 gün içinde biter. Numaralı müthiş süratli gidiyor, şimdiye kadar ki hızı baz alırsa, 50-60 gün içinde biter diyebiliriz. Ama işte yeni açık büyük soru işareti. Onun yetişme durumuna göre çatının montajı belli olur. Bildiğim kadarı ile çatı montajı tamamlanmadan çim serilmeyecek. Yanlışım var ise düzeltmenizi rica ederim.
eski açık köşe hariç 30-35 gün içinde biter.köşenin bitmesi 60 gün sürer.yeni açık otopark kısmı hariç 60-75 gün içinde bitirilebilir ama mevsim dolayısıyla sarkmalar olacaktır.şu an yeni açık 2 loca katı kaldı 15 erden 30 gün yaparbu süre zarfında ikinci kat testere kirişlerde yapılmaya başlanırsa yılbaşına yetişmemesi için neden yok.

Çevrimdışı Recep Muratoğlu

Orjinali buydu.

Merhaba arkadaşlar bu şekilde eski açığın göründüğü bir çalışma varmı acaba?

Çevrimdışı Yakup

çalışabildikleri pek bir alan yok hocam şuan anca bir sağa bir sola :)

eski açık üst kat kapalı birleşiminde neden çalışmıyorlar ?

Çevrimdışı ahmetx

Gördüğüm kadarı ile, kapalı bitti. Eski açık bu hızla giderse 20 gün içinde biter. Numaralı müthiş süratli gidiyor, şimdiye kadar ki hızı baz alırsa, 50-60 gün içinde biter diyebiliriz. Ama işte yeni açık büyük soru işareti. Onun yetişme durumuna göre çatının montajı belli olur. Bildiğim kadarı ile çatı montajı tamamlanmadan çim serilmeyecek. Yanlışım var ise düzeltmenizi rica ederim.
Necmi abi çatı bitmeden çime geçilmez diyor ama çatı havaya kalktıktan sonra bence drenaj ve çime başlanabilir,çünkü maratonlarda 6m,kale arkalarında  8m ara var saha ile tribün arasında.Vinçler rahatlıkla sığar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Merhaba arkadaşlar bu şekilde eski açığın göründüğü bir çalışma varmı acaba?
Bu işinize yarar mı? :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi abi çatı bitmeden çime geçilmez diyor ama çatı havaya kalktıktan sonra bence drenaj ve çime başlanabilir,çünkü maratonlarda 6m,kale arkalarında  8m ara var saha ile tribün arasında.Vinçler rahatlıkla sığar.

Necmi abi çatı iskeletinin bitmeden zemine geçilemeyeceğini söylüyor ki bende aynı düşüncedeyim dediğin gibi yapılır zaten abi büyük ihtimalle de öyle olacak

Çevrimdışı serti67

necmı abı catı gerılmeden demek ıstemıstır burda catı gerılmıs mebran kaplanıyoo yanı saha ıcınde vınce gerek kalmamıss
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Ardau

@mustafa_(87) ellerine sağlık hocam.

yeni açık devasa tabla büyük oranda tamamlanmış; numaralı birleşiminde ufak bi alan kalmış demirlenmeye devam eden orası da üç dört güne betonlanır. yeni açık-kapalı birleşiminde betonlanan tablanın üstüne üst kat testereler için iskeleler kurulmuş. yine üst kat tablanın bi kısmı demirlenmiş, orası da dört-beş gün yer sanırım betonlanma dahil. :ok:

numaralı-eski açık köşede temel betonu yeni atılan yerde çok az bi demirleme işi kalmış. bu iki tribünde artık birleşti sayabiliriz :super:
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmetx

necmı abı catı gerılmeden demek ıstemıstır burda catı gerılmıs mebran kaplanıyoo yanı saha ıcınde vınce gerek kalmamıss
saha içinde de vinç lazım.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ekim 2014, 15:06:23
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
beyler peki çatının minimum 5 ay'ı mı var para falan olsa daha kısa sürede bitme ihtimali var mı yoksa para ile bir ilgisi yok mu bu durumun

Çevrimdışı panic13

beyler peki çatının minimum 5 ay'ı mı var para falan olsa daha kısa sürede bitme ihtimali var mı yoksa para ile bir ilgisi yok mu bu durumun

Çatının ihalesi yapıldı bir kaç ay önce, şu an üretiliyor, üretimi 3-4 ay alıyor diye biliyorum. Stadyumun kabasının bitmesine göre montaja başlanacak.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

cati 2 ayda havaya kalkar 2 ay civarinda kaplamasi biter 4 ay suresi var bu hava sartlarina bagli olarak 1 ay daha atabilir ocakta baslarsak mayista cati hazir hale gelir sıkıntı olmaz ama mayista mac oynanmasi cok zayif bir ihtimal suan icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

saha içinde de vinç lazım.

saha ıcnde degıl kenarda catı gerılırken bırden cok fazla vıncc oluyoo ben ondan bahsettım gerıldıkten sonra zemın baslamıstır beraberınde catı kaplaması olur herhalde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS