Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708384 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena 21.10.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ahmet türker

Biz Beşiktaşlılara ırkçılık yakışmaz dostlar Devlet politikaları yüzünden halklar suçlanmamalı :bandit:
sen ırkçılık yapmasanda karşıdaki yapıyor , ben onu söyledim kardeşim .

Çevrimiçi Necmi

sen ırkçılık yapmasanda karşıdaki yapıyor , ben onu söyledim kardeşim .
yok ben o anlamda söylemedim burda kimse ırkçı değil ama gidişatta iyi değildi neyse bu konuyu kapatalım tehlikeli sularda yüzmenin anlamı yok

Çevrimdışı Oktay

@Oktay gördün mü bugün obitaşçı demirci arkadaşların hızını ?
@aktar_ismail Görmezimiyim hepsinin eline sağlık :ok:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz obitaşın Performansı hakkında değerli uzman görüşlerini alalım :ok:

@Oktay abi şimdi gördüm yazdığını kusura bakma.

Kalıpçı ve demirci sayısı nedir Obitaş'ın bu bilgiler var mı elimizde?

Obitaş Kasım ayının ortalarında(20-25 gün sonunda) işi bitirmesi mümkün değil. Çatıya hazır hale bile getirmesi mümkün değil. Obitaş yavaştır-hızlıdır bu ayrı bir konu ama yeni açığın görüntüsüne göre mümkün değil. Tabi önümüzdeki günlerde yeni işçi girişleri olmaması şartıyla. Yönetim basar parayı, Obitaşcığım eleman artırımına git hakedişi düşünme ekstra mesai yap malzemeni aksatmadan tedarik ederiz günlük ortalama 200-300m3 beton dök derse işin rengi değişir. :)

Çevrimdışı ilhan

eski açık
Abi çok güzel de aklıma bi şey geldi paylaşmak istedim. 1950'li yıllarda amcam askere gider ve şoför okuluna gönderirler. İlk derste Komutan radyatörü gösterir ve sorar bu nedir diye,  amcam bakar bakar ve sonunda valla komutanım olsa olsa arı peteği der

Çevrimdışı ahmet türker

yok ben o anlamda söylemedim burda kimse ırkçı değil ama gidişatta iyi değildi neyse bu konuyu kapatalım tehlikeli sularda yüzmenin anlamı yok
bana kalsa devletlerin sınırları bile saçma geliyor ,herkes insan diyorlar adem ve havvadan geldik diyorlar , sonrada saçma sapan kategoriler koyuyorlar değerli kardeşim ,neyse stad inşaatı baya iyi gidiyor diyelim de bu yazıyı silmesinler . :lol:

Çevrimdışı Salih A.

:)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Deniz

@Sezgin Cengiz abi sence obitaş yeni açığı ne zaman teslim edebilir?Ben ocak ayı ortaları gibi düşünüyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Obitaş hala demir mi bağlıyor o kadar projektör ışığı neden yanıyor...  :alala: :alala: :alala:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

@Sezgin Cengiz abi sence obitaş yeni açığı ne zaman teslim edebilir?Ben ocak ayı ortaları gibi düşünüyorum..

@Deniz bence şu 75 günde normal çatıya başlayacak kadar tribün kısmını bitirsin helal derim obitaşa.

Çevrimdışı ahmet türker

ulen shaktar alacağın olsun 7de kaldı.. neyse yarın gsden umutluyuz :D
kardeşim karıştırma ,onlar kendi sahalarında 7 tane yediler ,biz inönüde yenmiştik hatırlarsan. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Obitaş hala demir mi bağlıyor o kadar projektör ışığı neden yanıyor...  :alala: :alala: :alala:
çalışma var yakınlaştır yakınlaştır hareket var  :bandit: gözlerim ağrıdı  :ebebe:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Deniz kardeşim sen ona Şubat ortalarına doğru de. :tabe:

Çevrimdışı Efe

bende :D
Tribün kabası için son 81 gün :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz bence şu 75 günde normal çatıya başlayacak kadar tribün kısmını bitirsin helal derim obitaşa.
bence bu hızla 75-80 günde bitirirler kardeşim. :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Ne yazıcamı bilemedim :) bugün kabataşta sigara almaya giderken :)
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 00:31:28 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı izorlu85

çalışma var yakınlaştır yakınlaştır hareket var  :bandit: gözlerim ağrıdı  :ebebe:

Nur inmiş gibi yeni açığın numaralı köşesine arkadaş göremiyorumda net bi şekilde ama çalışma var sanırım akşam vinç fırıl fırıl demir taşıdı...  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

bence bu hızla 75-80 günde bitirirler kardeşim. :)

Ahmet abi 11 kolonu 1 aydır dikiyorlar kapalının o taraftaki valla böyle çalışırlarsa ben umutlu  değilim o kadar ama.. en başta bu hızı gösterselerdi umudum olurdu ama  ben sadece tribün kabasını bitirsinler  onada razıyım otoparkı çatı kurulurken de yaparlar..

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı harunmustak

Ne yazıcamı bilemedim :) bugün kabataşta sigara almaya giderken :)
Basarılar yaz abi :))
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Deniz

abi 75 gün iyi süre eğer iyi bir çakışma olursa büyük ilerleme görülebilir.ama ben 75 günde kabanın biteceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Abdullah

Aynen ocak ortası biter kabası yeni açığın  :icool: