Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708064 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

necmi abi 2 gündür bakamadım üniversite öğrencisiyim projeler falan vardı :D 3,4 sayfa geri gittim göremedim kusura bakma abi

forumun hiti neden düşüyor bu aralar diyordum tabi girmezseniz düşer :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi sen cuma günü proje yayımlayacaktın _?  :evillol: :evillol: :evillol: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Abi vizeler bir bitsin gece gündüz burda olacağız :)
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı mehmetthedum

Cine5'te 90+3'ü denk geldim izliyorum. Levent tüzemen'i ve gurcan bilgiç'i yarın yolda görürsem döverim.net. gokhan tore ve hakem kararları üzerinden eyyorluyorlar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen cuma günü proje yayımlayacaktın _?  :evillol: :evillol: :evillol: :alala: :alala: :alala:
öylemiydi :alala: yaşlılık işte hatırlamıyorum :D

Çevrimdışı ZEKI

forumun hiti neden düşüyor bu aralar diyordum tabi girmezseniz düşer :bandit:
@Necmi abi esas kasima dogru 19-24 yas arasi iyice girmez, vizeler baslar  :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ZEKI

hangi cuma ama ??? tarih verdimi  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi murat

@Necmi abi esas kasima dogru 19-24 yas arasi iyice girmez, vizeler baslar  :boxin: :boxin: :boxin:
çocuklarıçok sıkmayın :D

Çevrimdışı ALI RIZA

öylemiydi :alala: yaşlılık işte hatırlamıyorum :D
çökmüşssün resmen deplasman seni yordu bayaa  :s20: :s20: :s20: Stat seni çileli yaptı  :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

Valla kapasiteden çok koltuk dizaynını merak ediyorum ben  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Salih A.

Cine5'te 90+3'ü denk geldim izliyorum. Levent tüzemen'i ve gurcan bilgiç'i yarın yolda görürsem döverim.net. gokhan tore ve hakem kararları üzerinden eyyorluyorlar.
abi levent tüzemenle aynı apartmanda kalıyorum komşu olarak ta dövülesi bir adam zaten dövmek istersen adres veririm :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

hangi cuma ama ??? tarih verdimi  :ebebe: :ebebe:
geçen hafta cuma günü dedi pazartesi (dün) yayımlayacaktı @ZEKI hocam :) Öğrenci grubu sınav sorusu buradan mı sorsanız :) üye olsunlar cevap bulsunlar  :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

abi levent tüzemenle aynı apartmanda kalıyorum komşu olarak ta dövülesi bir adam zaten dövmek istersen adres veririm :)

yarınki macın skorunu onun kapısına as

baska seye gerekmi var:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

ulen shaktar alacağın olsun 7de kaldı.. neyse yarın gsden umutluyuz :D

Çevrimdışı ZEKI

geçen hafta cuma günü dedi pazartesi (dün) yayımlayacaktı @ZEKI hocam :) Öğrenci grubu sınav sorusu buradan mı sorsanız :) üye olsunlar cevap bulsunlar  :kop: :kop:
yönetim sayfasinda paylasacagim  :kop: :kop: bugun zaten ufaktan dokundurdular taslar geldi.. fark etmedin mi @ALI RIZA

Çevrimdışı Salih A.

yarınki macın skorunu onun kapısına as

baska seye gerekmi var:D
ben ona neler ettim neler 3 defa attırmaya çalıştı :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

ben ona neler ettim neler 3 defa attırmaya çalıştı :)
zaten senin komşunsa başkasına gerek yok sen tek başına halledersin onu :D

Çevrimdışı ALI RIZA

yönetim sayfasinda paylasacagim  :kop: :kop: bugun zaten ufaktan dokundurdular taslar geldi.. fark etmedin mi @ALI RIZA
2 üye olan oldu ama _? hocam yönetimden yazın sizin bölüm hangi alan _?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı omercandas

Şikayet tamamdır  :tabe:
Bildirim Kayıt No : 48370 rtük'e şikayet tamamdır.

Çevrimdışı Deniz