Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6708349 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Gokhan_1903

malzeme derken deri pantolon kamçı falanmı :D
kelepçe falanda varmış abi :D

Çevrimdışı Salih A.

zincir, palaska ,çekme halatı . :kop:  :kop:
abi seninde fantazi dünyan baya farklıymış :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi gece calismalari basladimi yoksa yeni emekciler mi bekleniyor?
bilgim yok Mabetin sesi kısık benim sesim kısık telefonda konuşamadık hiç :D @toedeyou denedim ama anlaşmak bayağı zor oluyor :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

partizanı farklı yeneceğiz.. iddaa oynayanlar handikaplı bassınlar  :bandit:
her zaman iyimser olan benimdir ,sen bendende iyimsersin değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi seninde fantazi dünyan baya farklıymış :)
çaktırma anlamamış gibi yapıyorum ,yatak, demir direk filan demek istemiyorum kardeşim. :lol:

Çevrimdışı sallapati

her zaman iyimser olan benimdir ,sen bendende iyimsersin değerli kardeşim. :)

Ahmet abi , Tottenham forumlarında partizan taraftarı yazmış.. son yılların en kötü partizanıyız diye..

Çevrimiçi Necmi

beyler şaka gibi ; BJK maçını iddaa da tek maç açmışlar.. evi arabayı satıp basın :D

Beşiktaş kazanır 2.10
Beşiktaş handikaplı kazanır ; 4.85
:bandit: :bandit: iddia sayfamız var yeri burası değil  :boxin:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı eski inönü

bende :D
Tribün kabası için son 81 gün :D
abi prekast dahil mi bu süreye?
bir de çatının başlaması için prekastların bitmiş olması gerekiyor mu?

Çevrimdışı Efe

abi prekast dahil mi bu süreye?
bir de çatının başlaması için prekastların bitmiş olması gerekiyor mu?
hayir dahil degil prekast yapilirken orta yuvarlak olusuturulabilir catida ocak ayinda cati baslayacak ufaktan subatta hizlanir prekast bitince
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

hayir dahil degil prekast yapilirken orta yuvarlak olusuturulabilir catida ocak ayinda cati baslayacak ufaktan subatta hizlanir prekast bitince
ortada prekast için vinç dolanırken halatlar serilmez :)

Çevrimdışı toedeyou

@Necmi abi caniniz sagolsun nasilsa konusursunuz ama bizide bilgilendirin kameradaki isiktan ne oldugu belli degil orada

Çevrimdışı eski inönü

teşekkurler  :ok:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi caniniz sagolsun nasilsa konusursunuz ama bizide bilgilendirin kameradaki isiktan ne oldugu belli degil orada
bilgi aldıkça bunu direk açıklıyoruz sadece Beşiktaşa zarar vereceğini düşündüğümüz konularda susuyoruz

Çevrimdışı ahmet türker

:aman: :pes abilerime bak  :kop: :kop: :kop:
yalnız ben necmi kardeşimin yanında masum kalıyorum . :kop:  :kop:

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi , Tottenham forumlarında partizan taraftarı yazmış.. son yılların en kötü partizanıyız diye..
yıne de bir spor ülkesi ,abartmak doğru mu bilemiyorum, bence yensek yeter gibi . :)

Çevrimdışı ALI RIZA

gece çalışması var sanırım _? demir örüyorlar herhalde

Çevrimdışı ahmet türker

malzeme derken deri pantolon kamçı falanmı :D
buna hangi başlığı önerirsin kardeşim. :kop:  :kop:  :kop:

Çevrimiçi Necmi

bunun başlığı olmadığı için buraya yazdım şimdi buna başlık açsak kapatırlar bizi riske girmeyelim :evillol:

Çevrimdışı Salih A.

abi yunanistan ülke puanında bize geçerse sen asıl seneye bizim ligin ikincisini gör :) kamçı deri takım bağlama için halat artık aklına ne gelirse :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ahmet türker

bence prekastlar sorun olmaz , ihsan coşkun aylar önce bu vinçlerden 5,6 tane getirebiliriz günde 10,12 tane herbiri takıyor demişti . :)

Çevrimdışı ahmet türker

abi yunanistan ülke puanında bize geçerse sen asıl seneye bizim ligin ikincisini gör :) kamçı deri takım bağlama için halat artık aklına ne gelirse :)
bizi geçerlerse asıl şampiyon olan yandı ,ön eleme oynamak zorunda kalabilirmiş. :)

Çevrimdışı toedeyou

gece çalışması var sanırım _? demir örüyorlar herhalde

Eski acikta kolonlar betonlaniyor ama Yeni acigi en iyi @Efe goruyor ben hicbirsey goremedim

Çevrimdışı ahmet türker

bunun başlığı olmadığı için buraya yazdım şimdi buna başlık açsak kapatırlar bizi riske girmeyelim :evillol:
sesli güldüm kardeşim. :kop:  :kop: