Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701433 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Wow'dan,Donanimhaber'den beri takip ediyorum.Ancak kaydolabildim :evillol:
Herkese iyi forumlar..
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

BU SAAT FİRMASININ VODAFONE ARENADA REKLAM ANLAŞMASI FLANDA İÇEREBİLİR BU SÖZLEŞME :)
Zaten açıklamada resmi zaman sponsoru gibi bir ifade geçiyor ve saatler stat bittikten sonra satışa çıkarılacak, çok yüksek ihtimal statta reklamı dönecek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Efe'de örümcek hisleri gibi beton ve demir hisleri gelişti inşaatı takip ede ede  :lol:
demir hislerim demir oruldugunu soyluyor :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı mimaralper

şundan versinler hemen bi tane  :icool:
güzel işler yapılıyor. tebrikler yönetim.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Eski açıktaki sütunların arası ortaya doğru açılıyor sanırım. Şuan kameranın önündeki 3 sütun arasında başka sütun olmayacak galiba. Bir de bu sütunların arası böyle açık mı kalacak bilen var mı? Stat güvenliği açısından soruyorum
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 13:31:14 Sertaç Durgun ]
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı siyah-1903

BU SAAT FİRMASININ VODAFONE ARENADA REKLAM ANLAŞMASI FLANDA İÇEREBİLİR BU SÖZLEŞME :)

arkadaşlar sponsorluk iyidir önemlidir elbette. gelir kapısı neticesinde.. ama bu hublot anlaşmasını çok da abartmaya gerek yok.. birebir aynı koşullarda yapıldığını düşündüğün anlaşmalar geçtiğimiz hafta renklilerle de yapıldı.. hublot doğus grubu tarafından türkiyeye getirilmeye başlanıyor, o sebeple marka bilinirliği için firma 3 büyüklere teklif yapmış.. yok vodafone arena yok vs gibi beklentileriniz olmasın diye diyorum.. basit bir google aramasıyla durum hakkında siz de bilgi sahibi olabilirsiniz  :eyes
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Oktay

şundan versinler hemen bi tane  :icool:
güzel işler yapılıyor. tebrikler yönetim.
hublot 65 bin liralık saatı çıkardıktan bir ay sonra tahtakalede 200 liraya A+ imitasyon çin işi replikası çıkar bizde 65 bin lira verecek para yok çakmasıyla idare ederiz :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Hepsinize cok tesekkurler arkadaslar :)

Testlerimizi,endoskopi ve kolonoskopimizi yaptirdik tahmin edilen seyler cikti.ama cok sukur ki buyuk bir ameliyat gerektiren durum yok simdilik.ilac tedavilerine basladim.belli periodlarla takip edilecek.ayrica doktor maç izlememi yasakladı ama kim takar sadece daha az stres yapmaya calisacam :)

Tekrar iyi dilekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Eski açıktaki sütunların arası ortaya doğru açılıyor sanırım. Şuan kameranın önündeki 3 sütun arasında başka sütun olmayacak galiba. Bir de bu sütunların arası böyle açık mı kalacak bilen var mı? Stat güvenliği açısından soruyorum

aynen hocam çelik desteklerin amacıda o zaten
çelik destekli sütunların arasında başka sütun olmayacak

Çevrimdışı siyah-1903

arkadaşlar sponsorluk iyidir önemlidir elbette. gelir kapısı neticesinde.. ama bu hublot anlaşmasını çok da abartmaya gerek yok.. birebir aynı koşullarda yapıldığını düşündüğün anlaşmalar geçtiğimiz hafta renklilerle de yapıldı.. hublot doğus grubu tarafından türkiyeye getirilmeye başlanıyor, o sebeple marka bilinirliği için firma 3 büyüklere teklif yapmış.. yok vodafone arena yok vs gibi beklentileriniz olmasın diye diyorum.. basit bir google aramasıyla durum hakkında siz de bilgi sahibi olabilirsiniz  :eyes

dediğim durumu açıklayan haberin linkini de vereyim
http://smluxuria.net/hublot-futbolda-3-buyuklerin-resmi-saati-oldu/
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkese iyi forumlar..

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Sertaç Durgun

aynen hocam çelik desteklerin amacıda o zaten
çelik destekli sütunların arasında başka sütun olmayacak
Teşekkür ederim hem bu konudaki cevap hem de haftasonu numaralı konusundaki cevaplar için. O gün teşekkür edememiştim şimdi fırsat oldu. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Testlerimizi,endoskopi ve kolonoskopimizi yaptirdik tahmin edilen seyler cikti.ama cok sukur ki buyuk bir ameliyat gerektiren durum yok simdilik.ilac tedavilerine basladim.belli periodlarla takip edilecek.ayrica doktor maç izlememi yasakladı ama kim takar sadece daha az stres yapmaya calisacam :)

geçmiş olsun, kendine dikkat et ,sağlıklı olursan beşiktaşa daha sağlıklı hizmetlerin olur ,gelecek sizin değerli kardeşim . :)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Denizcim aynı dertten müzdaribim ve seni çok iyi anlıyorum. İşin özü stresten uzak durmak ve diyet yapmak. Tekrardan geçmiş olsun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Geçmiş olsun Deniz. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

Çevrimdışı bjkfatih63

GEÇMİŞ OLSUN DENİZ KARDEŞ.. ALLAH ŞİFA VERSİN 

Çevrimdışı yasin..10

Alıntı
Yasin hocam wow da sürekli resim paylaşırdın burdada başlamış olman çok iyi hoşgeldin  :ok:

@Deniz Sezgün hocam 12 Haziran da kayıt olmuştum o günden beri sessizce muhabbeti dinliyordum. O yüzden yeni sayılmam.  :evillol:

Alıntı
eline sağlık  :ok:
yanlış hatırlamıyorsam kardeşinin foto makinasının bir süre sende olacağını söyleyerek başlamıştın paylaşıma wow dayken  :)

@FARUK hocam aynen öyle . Şimdi tekrar almak için bastırıyorum fotoğraf makinasını. İzin verdi ama Bursa'dan nasıl alacağım o sorun şu  anda.  :s20:

Sabah Ümraniye'de evden staja diye çıktım kafa bozuktu kendimi statta buldum. Yarım saat kadar izledim emekçi kardeşlerimizin çalışmalarını. Yeni açıkta devasa tablalar örülmeye devam ediyordu.  :super: Çicekler her zaman ki gibi arı gibilerdi. :tabe:

Çevrimdışı KUMANOVALI

Herkese iyi forumlar..

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Ayhan

Yeni açıkta ilk defa bir ucundan diğer ucuna kadar çalışma olduğunu görüyorum. Sezonun son maçı için umut verici bir gelişme.

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@yasin..10 hocam yeni üye olmadığını biliyordum aslında uzun zamandır resim paylaşmadığın için hoşgeldin dedim. Ama ne yalan söyleyeyim resmin devamı gelir diye bekleyip durdum yinede eline sağlık sen ve diğer resim çeken arkadaşların  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Stadın görsellerini incelemekten sınavıma çalışamıyorum. Cuma günü çok zor bir sınavım var. Dua edin de hoca insafa gelsin :D
yalandir yalandir o ..sifirci hoca diyorlar

Çevrimdışı ahmetx

geçmiş olsun bir daha beyaz futbolu seyretme  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

Herkese iyi forumlar..