Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Hepsinize cok tesekkurler arkadaslar :)

Testlerimizi,endoskopi ve kolonoskopimizi yaptirdik tahmin edilen seyler cikti.ama cok sukur ki buyuk bir ameliyat gerektiren durum yok simdilik.ilac tedavilerine basladim.belli periodlarla takip edilecek.ayrica doktor maç izlememi yasakladı ama kim takar sadece daha az stres yapmaya calisacam :)

Tekrar iyi dilekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz :)
Doktor renklidir @Deniz kıskanmıştır.... Çok geçmiş olsun.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Elif Altındağ ‏@EAltindag twitter hesabından alıntıdır

bu küçük 4 pervaneli cihazla çekilmiş sanki

Çevrimdışı ZEKI

@Deniz hersey temiz cikmis gozun aydin. Tekrardan gecmis olsun. Bu yasta strese gerek yok abim. Takama kafana bir seyi sacin uzunsa takacaksin toka o kadar.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

beton şov için hazırız

@bjk_mabet ne zaman geliyor bir bilgi var mı acaba ?

Çevrimdışı ahmetx

Elif Altındağ ‏@EAltindag twitter hesabından alıntıdır

bu küçük 4 pervaneli cihazla çekilmiş sanki
bu alet ne kadardır,çok değilse forum olarak ortak alsak iyi olmaz mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

26 MAYIS - 17 EKİM ARASI DEĞİŞİM (21 Haftalık değişim )

Yıl sonuna yaklaşık 11 hafta var kaba bitecek inşAllah ! :super:

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı selçukaras

ARKADAŞLAR O FOTOLAR DOĞAN HABER AJANSINA AİT SİTE ADRESLERİNİ KOYDUM ORADAN BAKABİLİRSİNİZ

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ozan062

ihsan beyefendi yine tarihler vermiş büyük adam
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

birde 1903. üyemize büyük bir süpriz var stat turu yanında twitten yarın yazarım :)

yahu bizim sucumuz nedir:(( biz burada ilk üyelerdeniz olmuyor ama bu :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

ARKADAŞLAR O FOTOLAR DOĞAN HABER AJANSINA AİT SİTE ADRESLERİNİ KOYDUM ORADAN BAKABİLİRSİNİZ
sağol kardeşim baktık bile . :)

Çevrimdışı FARUK

bu alet ne kadardır,çok değilse forum olarak ortak alsak iyi olmaz mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/dji-rc-helikopterler/department.aspx?categoryId=1201002&qs=%2fbrand%3d%7bdji%7d

ortadaki kayıt alabilen hazır set 3,795 TL (yerde görüntüleme sistemi dahil değil sanırım düzenleme:kamera da dahil değilmiş)
soldaki ise 4,950 TL  kumandasına akıllı telefon yerleştirerek uygulama ile (hem ios hem android) yerdeyken görüntü alınabiliyor kamerası hareket ettirilebiliyor.
 :evillol:
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 14:40:36 FARUK ]

Çevrimdışı ilhan

Hepsinize cok tesekkurler arkadaslar :)

Testlerimizi,endoskopi ve kolonoskopimizi yaptirdik tahmin edilen seyler cikti.ama cok sukur ki buyuk bir ameliyat gerektiren durum yok simdilik.ilac tedavilerine basladim.belli periodlarla takip edilecek.ayrica doktor maç izlememi yasakladı ama kim takar sadece daha az stres yapmaya calisacam :)

Tekrar iyi dilekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz :)
Tekrar geçmiş olsun kardeşim

Çevrimdışı ahmet türker

26 MAYIS - 17 EKİM ARASI DEĞİŞİM (21 Haftalık değişim )

Yıl sonuna yaklaşık 11 hafta var kaba bitecek inşAllah . :super:

eline sağlık kardeşim . :)

Çevrimdışı ozan062

Hublot tarafından Beşiktaşımız için tasarlanan ve 100 tane üretilen ‘Hublot King Beşiktaş Titanium’ modelinin yanı sıra, yalnızca 1 adet üretilen ve açık artırmada satılacak altın kaplama ‘Hublot King Power Beşiktaş Unique Piece’ modeli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

bu 1 tanesi de en az 10 tane saat fiyatına satılır herhalde  :alala: :alala:

tek akıllı varlık biz değiliz:))
gs ve fenerden sonra biz tanıtıyoruz her zamanki gibi geriden geliyoruz ben bu işlere onem veririm ama sonuc onemli kaynak geliyor birsekilde

Çevrimdışı FARUK

gs ve fenerden sonra biz tanıtıyoruz her zamanki gibi geriden geliyoruz ben bu işlere onem veririm ama sonuc onemli kaynak geliyor birsekilde

hocam 3 takımla da çalışacağı önceden söylenmişti zaten firma tarafından. Onlar başlattı biz devam ettik değil yani

Çevrimdışı ahmet türker

bu iyi haberde bile moralini bozacak bir şey bulmuşsun ,tebrikler kardeşim . :lol:

Çevrimdışı dropoon

walkera lar var daha ucuza aynı işi gören helikopter. ama bombe yapıyor goruntude. dha goruntusu bende cok kotuydu 140p gıbı cok dusuk bı kalıteydı pek bısey goremedım

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

eline sağlık kardeşim . :)
sağol abi :) arada bir böyle çok gerilere gidip büyük değişimi görünce mutlu oluyorum motivasyon oluyor bana :) yapmışken de foruma da atıyım dedim yoksa 'ıf else' abi candır bu konuda :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ozan062

hocam 3 takımla da çalışacağı önceden söylenmişti zaten firma tarafından. Onlar başlattı biz devam ettik değil yani

anladım ancak ben toplantıyı izlediğimde yanında yetkiliyi neredeyse goreve davet etti baskan sanki farklı bir tarife sezdim ama bakalım:))

bu iyi haberde bile moralini bozacak bir şey bulmuşsun ,tebrikler kardeşim . :lol:

ben böyleyim abi sen daha yeni goruyorsun beni :lol:

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı FARUK

anladım ancak ben toplantıyı izlediğimde yanında yetkiliyi neredeyse goreve davet etti baskan sanki farklı bir tarife sezdim ama bakalım:))

ben böyleyim abi sen daha yeni goruyorsun beni :lol:

hublot u türkiye de doğuş pazarlıyormuş
o kişide doğuş tan
doğuş img ile ortaklığımız nedeniyle başkan öyle demiş :)