Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701409 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Sabah yazmıştım bu dolaşan helikopterler ne diye...

Cevabı belli oldu kameraymış... İzlemedikleri bir şey varmı acaba...

:bandit:
TURSAN

Çevrimdışı ahmetx

http://www.hepsiburada.com/liste/dji-rc-helikopterler/department.aspx?categoryId=1201002&qs=%2fbrand%3d%7bdji%7d

ortadaki kayıt alabilen hazır set 3,795 TL (yerde görüntüleme sistemi dahil değil sanırım düzenleme:kamera da dahil değilmiş)
soldaki ise 4,950 TL  kumandasına akıllı telefon yerleştirerek uygulama ile (hem ios hem android) yerdeyken görüntü alınabiliyor kamerası hareket ettirilebiliyor.
 :evillol:
alalım şu  aletten @Necmi abi,kaç kişi yardımda bulunacak adını yazdırsın belirlenen hesaba maliyeti bölüşelim gönderelim,süper olur merak ettiğimiz kısımları detaylı inceleriz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

eski açığın duvarla olan ara kısmı da az geniş değilmiş

Çevrimdışı ahmetx

öneriler ve istekler bölümü olarak revaçta değiliz onun için burada da paylaşayım istedim.
Beşiktaş vodafone arenada siyah koltuk,kırmızı merdiven ve çıkışlar,beyaz tribün yazısı nasıl olur?

[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 15:16:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

Wow'dan,Donanimhaber'den beri takip ediyorum.Ancak kaydolabildim :evillol:
Herkese iyi forumlar..
:hosgeldin

Çevrimdışı Yakup

Konu Dışı:

Şuana kadar 73.041 passolig satmışız. 2 hafta sonra fb maçı var olimpiyatta ve oranın kapasitesi 76.092 resmi olarak. Ve güvenlik gereği fb taraftarı alınmayacak gözüküyor. Şimdiden o maça organize olunmalı. unutulmamalı ki alınacak her passolig ve bilet stadyuma tuğla olarak geri dönmektedir.  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimiçi Necmi

Hepsinize cok tesekkurler arkadaslar :)

Testlerimizi,endoskopi ve kolonoskopimizi yaptirdik tahmin edilen seyler cikti.ama cok sukur ki buyuk bir ameliyat gerektiren durum yok simdilik.ilac tedavilerine basladim.belli periodlarla takip edilecek.ayrica doktor maç izlememi yasakladı ama kim takar sadece daha az stres yapmaya calisacam :)

Tekrar iyi dilekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz :)
geçmiş olsun :) Ben sana diyorum hep stres yapma diye :bandit: burda 1 senelik stresin karşılığı kolonoskopi  :o_o:  @Deniz

Çevrimiçi Necmi

Konu Dışı:

Şuana kadar 73.041 passolig satmışız. 2 hafta sonra fb maçı var olimpiyatta ve oranın kapasitesi 76.092 resmi olarak. Ve güvenlik gereği fb taraftarı alınmayacak gözüküyor. Şimdiden o maça organize olunmalı. unutulmamalı ki alınacak her passolig ve bilet stadyuma tuğla olarak geri dönmektedir.  :ok: :ok: :ok:
@ilhaNouma  bizim stadyumda tuğla kullanmıyorlar :evillol:

Çevrimiçi Necmi

alalım şu  aletten @Necmi abi,kaç kişi yardımda bulunacak adını yazdırsın belirlenen hesaba maliyeti bölüşelim gönderelim,süper olur merak ettiğimiz kısımları detaylı inceleriz.
alibabada var 53 dolar  @ahmetx  :D

Çevrimdışı ACAB1903

@bjk_mabet senden bi ricam olacak.. kapalı en üst katın dolaşım alanından bir foto paylaşır mısın..?

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

fikir güzel ama dha tost makinesiyle upload etmiş gibi duruyor.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Konu Dışı:

bunun 10 bini Ankarada satıldı. :D

Çevrimdışı Oktay

Konu Dışı:

PASSO almayan fenerli olsun :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Konu Dışı:

Olimpiyatı fener maçında mahşer alanına çevirmeliyiz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

@ilhaNouma  bizim stadyumda tuğla kullanmıyorlar :evillol:

@Necmi abi yılların deyimini biran çöpe attın yakıştıramadım sana  :evillol: :evillol: gerçi türkçe takıntılı arkadaşımız  :alala: :alala: (çıkaramadım kusura bakmasın) bu mesajını görmesin  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yakup

PASSO almayan fenerli olsun :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

@Oktay artık onlarda alıyorlar. hatta 4.000 civarı almışlar  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TALAT

partizan maçında alınan tedbirleri görünce savaşamı gidiyoruz diye düşündüm. inanılmaz fanatikler. sırplar zaten avrupanın an azılı halkı. Avrupanın kasapları diye biliniyorlar. İnsani olarak avrupanın en gaddar halkı. Bende aslen kosovalı olduğumdan dolayı ve kosovalılara yaptıkları ırkçılıktan dolayı katlettikleri insanların dramlarını çok yakından biliyorum. Hatta orandan kocası kaçırılıp katledilen ve bir daha haber alamadıklarından ötürü 2 çocukla kaçan bir anneye alt kattaki evimizi verdik.Hala sırp katliamından beri orada yaşıyorlar. Onlara kol kanat geren Türklere bu yüzden inanılmaz düşmanlar. Bu sebepten umarım taraftarımıza ve takımımıza zarar vermezler. Allah onlara bu fırsatı vermesin.

bence bizim medya biraz abartıyor. olaylı maçtan hemen sonra galatasaray basketbol takımı kızılyıldız deplasmanında oynadı. 10bin kişiden fazla full tribüne karşı ve bildiğim kadarıyla bir sorun olmadı. bizim maçtan önce çarşamba günü banvit partizan deplasmanında oynayacak. ama kimsenin sırplar şöyle hazırlanıyor böyle hazırlanıyorlar dediği yok. bence takımı germek için medyanın abartmasından başka bir şey değil.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı dropoon

quadkopter bjk tv de kesin vardır. yoksada alınır pahalı bısey degıl zaten. bı cok fırmada IT bölümlerinde hobby amaçlıda var. haftalık duzenlı cekerler hem sıteden hem youtube kanalından yayınlanır guzelde olur.

Çevrimdışı mmeteris

Değerli arkadaşlar ben de aranıza katıldım, gece gündüz stadyum düşünür oldum. D.haber ve wow'dan sonra nereye kayboldunuz derken buldum  :sevinc bu arada adminler yan yatmış avatarımı düzeltebilir mi rica etsem?

Çevrimdışı Altuğ

Değerli arkadaşlar ben de aranıza katıldım, gece gündüz stadyum düşünür oldum. D.haber ve wow'dan sonra nereye kayboldunuz derken buldum  :sevinc bu arada adminler yan yatmış avatarımı düzeltebilir mi rica etsem?

Fotoğrafını pc'de düzeltip tekrar profil ayarları alanından avatar kısmına upload edebilirmisin.

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu haliyle de eksantrik olmuş :)  :hosgeldin
Korku akıl katilidir.