Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6701308 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Satışa çıkarılacak saatlerle ilgili tanıtım yapılmış. Her gün bir sponsorluk, bir işbirliği anlaşması duymaktan gına geldi. Demiröreni geri istiyoruz alışık değiliz buna..

:D :D :D
TURSAN

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Taze taze. Deneme bir iki.
Yasin hocam wow da sürekli resim paylaşırdın burdada başlamış olman çok iyi hoşgeldin  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eline sağlık. Testereler için iskeleler kurulmaya başlanmış yavaş yavaş bu güzel bi haber :)
Korku akıl katilidir.

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Stadın görsellerini incelemekten sınavıma çalışamıyorum. Cuma günü çok zor bir sınavım var. Dua edin de hoca insafa gelsin :D

Çevrimdışı Efe

Ihsan Coskun efendi yine aciklamalarda bulunmus.Stadimiz Nisan-Mayis ayinda bitiyormus.Hadi hayitli olsun.

Bu adama aciklama yapma hakkini kim niye veriyor anlamiyorum. :s20: :s20:
mayis ayinda acilmasi cok muhtemel degil ama mac oynanacak hale gelmesi muhtemel bahsetmek istedigi o aslinda tam bitisten bahsetmiyor mac oynanmasi bitmesi demek bizler icin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Stadın görsellerini incelemekten sınavıma çalışamıyorum. Cuma günü çok zor bir sınavım var. Dua edin de hoca insafa gelsin :D
aman değerli kardeşim sınavın daha önemli ,başarılı olup bir yerlere gelmeniz beşiktaşa da daha faydalı olur ,önce sınav artan zamanda beşiktaş . :)

Çevrimdışı FARUK

eline sağlık  :ok:
yanlış hatırlamıyorsam kardeşinin foto makinasının bir süre sende olacağını söyleyerek başlamıştın paylaşıma wow dayken  :)
obitaş üst testereleri toplu halde imal edecek anlaşılan   :super:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi üyeliği siler misin ben de bi şansımı deneyeyim  :evillol:
bari beklede rakam yaklaşsın nerden baksan altı ay sürer :evillol: @yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

git dersine çalış yoksa cumartesine kadar engellerim seni :evillol: forum senin geleceğini kurtarmaz :bandit: @aytactereci

Çevrimdışı Afyon Kartalı

git dersine çalış yoksa cumartesine kadar engellerim seni :evillol: forum senin geleceğini kurtarmaz :bandit: @aytactereci

Arkadaşlar 1-2 saatte bir stadın üzerinden küçük bir (oyuncağa benziyor) helikopter geçiyor bu nedir...
TURSAN

Çevrimiçi Necmi

haklısın ahmet abide acaba dedim altlı üstlü verseler dahamı iyi olurdu diye. daha az gözükürlerdi. arada locada var bütünlükleri bozulurdu. Ama vardır elbet bir bildikleri. Belkide alttan loca sahipleri rahatsız olabilir diye düşünülmüşde olabilir. Yaşayıp görecez . Kervan yolda düzelir misali. Allahtan kombineyi eski açıktan aldıkta rakiple uğraşmayacaz. o zevki yeni açık yaşayacak :D
alt üst kontrolü zor olur böyle etrafını ağla kapatırlar hem daha dar alanda güvenlik sağlanır eski açıkta resmen tribün kapatıyorlar kamera açısınada girerler ve orası boş görünür

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sorabilirmiyim. Kombine alacağım passolig kartına para yüklerken mi taksit yapıyorlar....
öyle bir hataya düşme kombineyi passoligle alamıyorsun başka kart istiyor :D sadece BJK kartlarla alırsan taksit oluyor diğerleriyle tek çekim yapılıyor @Afyon Kartalı

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (89 Resim)

Herkese teşekkürler hadi bakalım iyi seyirler  :)
Geçmiş olsun @mustafa_(87) resim çekmeye başladığına göre kendini daha iyi hissediyorsun sanırım ellerine sağlık

Çevrimdışı Afyon Kartalı

öyle bir hataya düşme kombineyi passoligle alamıyorsun başka kart istiyor :D sadece BJK kartlarla alırsan taksit oluyor diğerleriyle tek çekim yapılıyor @Afyon Kartalı

Sağolasın abi...
TURSAN

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

65 bin tl x100

6.5 milyon tl

yarısı kalsa 1 futbolcu yapar

Akıllıca iş saatten futbolcu almak

devam başkan

Çevrimdışı ahmet türker

65 bin tl x100

6.5 milyon tl

devam başkan
:ok:

Çevrimdışı Yakup

65 bin tl x100

6.5 milyon tl

devam başkan

Hublot tarafından Beşiktaşımız için tasarlanan ve 100 tane üretilen ‘Hublot King Beşiktaş Titanium’ modelinin yanı sıra, yalnızca 1 adet üretilen ve açık artırmada satılacak altın kaplama ‘Hublot King Power Beşiktaş Unique Piece’ modeli, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

bu 1 tanesi de en az 10 tane saat fiyatına satılır herhalde  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İhsan beyin röportajını izledim de  bizim düşündüğümüz çim fiber kullanılarak yapılan çim diyor hibrit çimin bir çeşidi mi acaba ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı FARUK

İhsan beyin röportajını izledim de  bizim düşündüğümüz çim fiber kullanılarak yapılan çim diyor hibrit çimin bir çeşidi mi acaba ?

hocam hibritliğini sağlayan makine ile 20cm derine gömülen sentetik çim.
bu sentetik çim "artificial turf fibres" olarak geçiyor
ihsan coşkun fiber derken lifleri yani "sentetik çim lifleri" ni tarifliyor
[ Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 12:38:56 FARUK ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

hocam hibritliğini sağlayan makine ile 20cm derine gömülen sentetik çim.
bu sentetik çim "artificial turf fibres" olarak geçiyor
ihsan coşkun fiber derken o sentetik çimi tarifliyr

teşekkürler cevap için  :ok: en çok çatıyı ve zemini merak ediyorum tribünlerin ne kadar harika olacağı ortada artık...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ACAB1903

Bu 65.000 Tl nin kaçı klübe kalıcak kaçı Hublot'a gidicek? Kart1903'e dönmesin sonra..

Çevrimdışı KUMANOVALI

Wowturkeyden bu yana takip ediyorum.Üye olmak için kısmet bu güneymiş.Herkese selamlar saygılar.Aklıma takılan bir soru var örneğin kapalıda prekastların son kata kadar takıldığı orta bölgelerde son prekasttan sonra herhangi bir yükselti yok.Yani çatı ile tribün arası boşluk ne ile kapanacak?Çünkü gördüğüm kadarıyla lansman fotolarında çatı ile son prekast arası çatıyı taşıyacak taşıyıcı kolonlar var ama kolonlar arası boşluklar mevcut.Sorum manasız gelebilir ya da daha önce paylaşılmış bir cevabı olabilir zamanınızı aldığım için özür dilerim.Cevaplayabilirseniz sevinirim.

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı FARUK

Yasin' in çektiği fotoya göre, eski açık üstte 2. seyirci giriş-çıkış kapısı da betonlanmış ve kalıbı sökülmüş.