Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjkfatih63

Mustafa eline saglık.. Eski -numaralı birleşimine temel betonu atılmış.. Demir örme ne zaman başlar acaba  :tabe:
beton kurusun yarında demir örmeye başlarlar inş.

Çevrimdışı ahmet türken

şu rakip takıma ayrılan tribün çok canımızı sıkacak gibi duruyor. 404-405-406 nolu tribünler. tam altındaki 104-105-106 nolu bizim tribünlere yukardan ellerindeki fırlatırlarsa veya rakip takım futbolcuları kendi taraftarına koşunca yada sevinç gösterisi yapınca önce bizim taraftarı görecek. bizim taraftarlarda oradan birşeyler sahaya atarsa bayağı bir ceza alırız gibime geliyor. Acaba diyorum 404 -405 üst sıra ve 104 105 alt sırayımı verselerdi. Hem daha kenarda kalırlar hemde hiç gözükmezlerdi. 406 ve 106 nın yanında boşlukta bırakacaklarına göre yeni açık üst neredeyse ortaya kadar boşalacak

Çevrimdışı bjkfatih63

şu rakip takıma ayrılan tribün çok canımızı sıkacak gibi duruyor. 404-405-406 nolu tribünler. tam altındaki 104-105-106 nolu bizim tribünlere yukardan ellerindeki fırlatırlarsa veya rakip takım futbolcuları kendi taraftarına koşunca yada sevinç gösterisi yapınca önce bizim taraftarı görecek. bizim taraftarlarda oradan birşeyler sahaya atarsa bayağı bir ceza alırız gibime geliyor. Acaba diyorum 404 -405 üst sıra ve 104 105 alt sırayımı verselerdi. Hem daha kenarda kalırlar hemde hiç gözükmezlerdi. 406 ve 106 nın yanında boşlukta bırakacaklarına göre yeni açık üst neredeyse ortaya kadar boşalacak
bencede rakip taraftar bölümü sıkıntı yaratacak. rakip seyircilerin stada giriş çıkışlarıda ordan sıkıntı olacak. en yugun yer eski açıkta olmasaydı diye düşünüyorum.  :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

sıkıntı yapma ,hemen hemen bütün stadlarda böyle, reklilerin de üst katta kardeşim. :)

Çevrimdışı bjkfatih63

sıkıntı yapma ,hemen hemen bütün stadlarda böyle, reklilerin de üst katta kardeşim. :)
ahmet abi bizim stada en rahat giriş yapacakları yer esik açık olurdu bence. kavgasız gürültüsüz   :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Sabah suprizi mustafa :D
obitaşın da hız kazandığı görülüyor değil mi efe kardeşim. :)

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi bizim stada en rahat giriş yapacakları yer esik açık olurdu bence. kavgasız gürültüsüz   :alala:
esli açıkta muzeler restoranlar var ,orası ile deplasman takımlarının alakası olmaması lazım , eski açıkta yer verilirse daha küçük olduğundan daha geniş alan kaplarlar benim kanaatıma göre değerli kardeşim. :)

Banada öyle geldi abi eğer obitaş bu hızla giderse hafta sonu efenın dedigi kısımları betonlamış olurlar :) Umarım hafta sonu beton show yapar yenı acık

Çevrimdışı Efe

Son grobetonda atilmis stad bitise hizla yaklasiyor bu aydan daha 11 gun var  :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

abi onlar 1 haftadir cok iyi calisiyorlar kameradan ben seciyorum izliyorum o yuzden obitasta isi ciddiyete bindirdi aralik sonu cok guzel gelismeler olacak yeni acikta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjkfatih63

esli açıkta muzeler restoranlar var ,orası ile deplasman takımlarının alakası olmaması lazım , eski açıkta yer verilirse daha küçük olduğundan daha geniş alan kaplarlar benim kanaatıma göre değerli kardeşim. :)
bekleyip göreceğiz artık ahmet abi.  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

abi onlar 1 haftadir cok iyi calisiyorlar kameradan ben seciyorum izliyorum o yuzden obitasta isi ciddiyete bindirdi aralik sonu cok guzel gelismeler olacak yeni acikta :)
hadi hayırlısı değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı Oktay

Vodafone Arena 21 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (89 Resim)

Herkese teşekkürler hadi bakalım iyi seyirler  :)
@mustafa_(87)  eline sağlık fotolar içim teşekkürler

Çevrimdışı ahmet türker

bekleyip göreceğiz artık ahmet abi.  :ok:
ben moralinizi böyle küçük şeylerle bozmanızı istemem , yönetim en ince ayrıntısına kadar düşünmüştür ,eski açığın yarısını deplasman takımının kapladığını düşününce o zaman daha kötü olacağını düşünüyorum dğerli kardeşim. :)

Çevrimdışı bjkfatih63

ben moralinizi böyle küçük şeylerle bozmanızı istemem , yönetim en ince ayrıntısına kadar düşünmüştür ,eski açığın yarısını deplasman takımının kapladığını düşününce o zaman daha kötü olacağını düşünüyorum dğerli kardeşim. :)
haklısın abii. en azından yeni açıkta gözükmezler belki  :sevinc

Çevrimdışı ahmet türken

haklısın ahmet abide acaba dedim altlı üstlü verseler dahamı iyi olurdu diye. daha az gözükürlerdi. arada locada var bütünlükleri bozulurdu. Ama vardır elbet bir bildikleri. Belkide alttan loca sahipleri rahatsız olabilir diye düşünülmüşde olabilir. Yaşayıp görecez . Kervan yolda düzelir misali. Allahtan kombineyi eski açıktan aldıkta rakiple uğraşmayacaz. o zevki yeni açık yaşayacak :D

Çevrimdışı Oktay

Ihsan Coskun efendi yine aciklamalarda bulunmus.Stadimiz Nisan-Mayis ayinda bitiyormus.Hadi hayitli olsun.

Bu adama aciklama yapma hakkini kim niye veriyor anlamiyorum. :s20: :s20:
ihsan çoşkun  beşiktaş inşaat aş. genel müdürü ...açıklamayı vinç operatörümü yapıcaktı :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yasin..10

Çevrimdışı ahmet türken

İhsan Çoşkun'un Açıklamaları:

http://www.fanatik.com.tr/video-galeri/futbol/vodafone-arenanin-bitis-tarihi-belli-oldu-58921

bu müdür konuşmadan önce ne içiyor merak ediyorum. Acaba aktar ismailin parmağı varmı bu işte. özel karışım falanmı veriyor. kasım ortasına kaba inşaat biter diyor. acaba neyi kastediyor. bizim gördüğümüz inşaatsa ,onun gördüğü ne acaba anlamış değilim. Boşa tarih verip ne kendini üz nede fırsatçılara meydan ver

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Arkadaşlar affınıza sığınarak bir şey sorabilirmiyim. Kombine alacağım passolig kartına para yüklerken mi taksit yapıyorlar....
TURSAN

Çevrimdışı ONUR KOLCU

HAVAYA BAKARMISINIZ RESMEN İNŞAAT HIZLI GİTMESİ İÇİN RABBİM YARDIM EDİYOR..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Satışa çıkarılacak saatlerle ilgili tanıtım yapılmış. Her gün bir sponsorluk, bir işbirliği anlaşması duymaktan gına geldi. Demiröreni geri istiyoruz alışık değiliz buna..
Korku akıl katilidir.