Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698688 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

1,000 üye eğer istanbuldan olursa benimle tanışıp stadı gezme şansı olucak :)
hemen üye ediyorum  :kop: :kop: :kop: kendimi

Çevrimdışı Oktay

Bende izlenimimi aktarayım ; maraton tribününden yaklaşık 13-14 kişi kartlarımızı okutup aranma taranma derken toplamda 7-8 dk da tamamımız içeri girdik koltuk numarası var ama takan yok herkes gözüne kestirdiği yere kurulmuş biz biraz Köşeye tezgahı kurduk görüş açısı iyidi  bulundugumuz yerden stada Hakimlik stadın içi Dışarıya göre süperdi dışarda dondurucu soğuğa rağmen içerde bir Çok arkadaş montunu çıkardı .. Sonuçta stat da şartlar dört dörtlük değildi ama maraton tribünde fazla sıkıntı yoktu

Çevrimdışı ahmet türker

Abi sen bu olaylari anlatinca aklima 7-8 sene once ki bi olay geldi...

Inonu stadinda hangi mac bilmiyorum.. Kapali alttayim..Ust kat ile bi gerilim oldu ve 15-20 kisi alt kata geldi... Alt kattakilerle kavga cikti... 60-70 kisi kavga ediyor... Hemen cevik kuvvet geldi... Bu sefer o birbiriyle kavga yapan 70 kisi cevik kuvvete saldirmaya basladi..  :lol: Demek istedigin polis olsa nolur, kamera olsa ne olur, kavga ciksa ne olur... gs-fb macinda Sneijder'in ilk golunden sonra butun tribun fbye kufur etmeye basladi... Hangi taraftar ceza aldi... Gokhan Gonul tac atisi kullanirken arkasinda ailesi ile birlikte gelmis bir taraftar ana avrat sovdu Gokhan'a... Kameralar da kabak gibi cekti... Ceza aldi mi? Bilinmez...Alma olasiligina da kimse inanmaz... Gecen sene Fernandes'e saha icinde vuran taraftara ceza geldi... 2 mac sonra tribundeydi... Bu sene yine tribunde gozuktu... Sistem o kadar sacma ki, yoluncak kaz araniyor baska birsey degil... Ama bu ulkedeki taraftarlar ya da futbol seyircisi bu passolig'i eger ki bir sene icinde iflas ettiremiyorsa, (hadi 1 sene daha koyalim, 2 sene olsun) devam edecekse yaziklar olsun...
passoligin güvenliğe hiç bir katkısı olmadığını herkes gördü, bütün tv kanallarında konuşuldu ,tamamen birilerine peşkeş olduğu ortaya çıktı kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu arada gs baskan adayi Duygun Yarsuvat gecen gun bir aciklama yapti... TT Arena'da bir maclik elektrik gideri 1 milyon TL diye... Dogru yanlis bilemiyorum... Bu passolig yuzunden tribun gelirleri yerlerde malum... Kulupler bu sene sonunda ses cikarmazsa onlara da lanet olsun...
kluplerin şimdi bile, neden sessiz kaldıkları anlaşılr bir şey değil ,klupler birliği ne işe yarar ,bir işe yaramıyorsa neden var .

Çevrimdışı ahmet türker

bu haftaki derbide 37 bin seyirci varmış belkide uzun yıllardır ilk defa böyle oluyor.

Çevrimdışı Fatih

kluplerin şimdi bile, neden sessiz kaldıkları anlaşılr bir şey değil ,klupler birliği ne işe yarar ,bir işe yaramıyorsa neden var .
Baslarinda Goksel Gumusdag var...

Anadolu derbisi diye gecen bursaspor - eskisehir macinda 4.500 kisi vardi...  :iscrewy:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

abi para aldıkları için ses çıkarmıyorlar ve destekliyorlar bence bu sene bi değişim olmayacaktır ama gelecek sezon için anlaşma nasıldır iptal olabilir mi hiç bilmiyorum doğrusu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu haftaki derbide 37 bin seyirci varmış belkide uzun yıllardır ilk defa böyle oluyor.
Ahmet abi Bu hafta GS şampiyonlar liği maçı var passo Şart olmadığı için asgari 45 bin kişiye oynar ...
Bu passo ne açayip bişemişki milleti maçdan soğutmuş ... Bilmem anlatabildimmi

Çevrimdışı Mehmet92

Ahmet abi Bu hafta GS şampiyonlar liği maçı var passo Şart olmadığı için asgari 45 bin kişiye oynar ...
Bu passo ne açayip bişemişki milleti maçdan soğutmuş ... Bilmem anlatabildimmi

abi galatasarayın anderlecht maçı da passoligsizdi ama bomboş tribünlere oynadılar

Çevrimdışı Oktay

abi galatasarayın anderlecht maçı da passoligsizdi ama bomboş tribünlere oynadılar
O daha fena demekki passo etkisi okadar anlatıldığı gibi değilmiş

Çevrimdışı Efe

vinç operatörü indi şimdi vinçten beton işleri bitmiş gibi görünüyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay 1 ay sonra kameranın yeri değişir dimi?
Ne bir Ay'ı bir hafta içinde değişir :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Oktay

Hadi hayırlısı :)
Dün kamera konusu geçti zaman olarak tam Aklımda kalmadı ama şuanda kamera yeri konusunda çalışma Yapılıyor yalnız tam zamanı @Necmi abi söyleyebilir

Çevrimdışı bjk_mabet

Resimler ile slayt az önce yayınlandı elimde olan tüm resimleri ve videoların hepsini yayınladım ...
Tekrar Ankara ekibine çok çok teşekkür ediyorum...

Saygılarımla....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Oktay

Resimler ile slayt az önce yayınlandı elimde olan tüm resimleri ve videoların hepsini yayınladım ...

Saygılarımla....
Tşk  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı frkndgnr

obitaş üst testere kiriş yapmadan benim içim rahat etmeyecek :ebebe:

Çevrimdışı If Else

Saygılarımla....

Ellerine Sağlık Mabet  :ok:  Çok güzel olmuş. Siz Beşiktaşlı dostlarımla tekrar görüşeceğim günü iple çekiyorum  :)
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ilhan

Saygılarımla....
Ne demek kardeşim emeklerine sağlık

Çevrimdışı Oktay

obitaş üst testere kiriş yapmadan benim içim rahat etmeyecek :ebebe:
İçin rahat olsun ocak Ayında yeni açığı teslim ediyo
Kaynak;sağlam ;)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

1000.  üye kim arkadaşlar...Orlando'da akşam yemeği hakkı kazandı :lol:
Ayrıca @bjk_mabet le stad turu.......

Çevrimdışı Necmi

Dün kamera konusu geçti zaman olarak tam Aklımda kalmadı ama şuanda kamera yeri konusunda çalışma Yapılıyor yalnız tam zamanı @Necmi abi söyleyebilir
vodafone dan onay bekleniliyormuş stadın içine yerleştirilmesine zafer bey izin vermiyormuş sürekli çalışmaların olduğu alanda kablo geçmesini uygun bulmamış efenin önerisi sunulmuş ama kabul etmemişler şu an için numaralının arka tarafında reklam panolarının o tarafa düşünülüyormuş ama mevcut kamerada bütün alanın görüntüsünü alamadığı için haraketli kamera takılması önerisi vodafone a sunulmuş birden fazla kamera yer olmadığı için takılamıyor malesef bunlar kesin bilgi değildir sadece bu konuda uğraşıldığını bilmeniz için yazıyorum