Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6698675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Haziran ayından beri okuyucu olarak takip ettiğim foruma bugün itibariyle artık ben de katıldım.Bu zamana kadar gerek çektikleri fotoğraflarla bizi gelişimden gün be gün haberdar eden,gerek verdiği bilgilerle merakımızı gideren herkese çok teşekkür ederim.Ben de bugün öğleden sonra bi 15 dakika kadar izledim inşaatı,yeni açıkta çok yoğun çalışma vardı,umuyorum ki en geç ocak sonuna kadar çatı montajı başlamış olur.
:hosgeldin

Çevrimdışı Fatih

Bu sene eger sampiyon olursak;

Şampiyonluk Primi: 15 milyon lira
24 galibiyet alsak: 23 milyon lira
5 beraberliğin alsak: 2.5 milyon lira
Dayanışma payı: 13 milyon lira
Şampiyonluk unvanı payı: 14 milyon lira

Ortalama 67.5 milyon TL kasaya girecek... Yayin geliri, reklam, sponsorluk, kartal yuvasi vs. katarsak 250 milyon TL'yi cok rahat goruruz...

Bu sene kesin sampiyon olmamiz lazim... Cok guzel para...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

@Efe nisandan önce biter  :D

ocak iyidir @ZEKI abinin kaynak sağlam ocakta bitecek inşallah yeni açık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

şuan malzeme kaamyonu gelmiş demir yüksek ihtimal :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ortalama 67.5 milyon TL kasaya girecek... Yayin geliri, reklam, sponsorluk, kartal yuvasi vs. katarsak 250 milyon TL'yi cok rahat goruruz...

ayrıca 15 milyon euroya yakın şampiyonlar ligi katılım payı :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

1000 üyeye  son 4..arkayı dörtleyelim beyler..gençler bilmez bu slogan 80lerde ve 90ların başında efsane idi..

Çevrimdışı Abdullah

Oraya bir de avrupa ligi şampiyonluğu katarsak efsane olur efsane  :super:

Çevrimdışı Fatih

ayrıca 15 milyon euroya yakın şampiyonlar ligi katılım payı :ok:
Haklisin..Neden onu eklememisim acaba..  :alala: :lol:

Etti mi sana 280 milyon TL... Stad parasi cikti...

Baskan bu parayi koz olarak cok iyi bi sekilde kullanmali stat yapim surecinde... ki bence kullaniyordur...

Çevrimdışı Efe

Haklisin..Neden onu eklememisim acaba..  :alala: :lol:

Etti mi sana 280 milyon TL... Stad parasi cikti...

Baskan bu parayi koz olarak cok iyi bi sekilde kullanmali stat yapim surecinde... ki bence kullaniyordur...

biz şampiyon olarak vodafone arenaya başlarsak bütün sıkıntılar 1 sezonda biter yep yeni güçlü bir beşiktaşın dönemi başlar herkesin korkulu rüyası geri döner bu sezon ki şampiyonluk tüm şampiyonluklara bedel olabilir beşiktaşın mali açısı yönünden :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaşlar, Passoligle ilgili Sivas maçında yaşadıklarım ve beraberinde gelen soruları paylaşmak istedim.
Önde olayları anlatmam lazım...
Sivas maçı öncesi piknik alanında içinde ne olduğunu bilmediğim şişeler olan bir kasa geldi. Lezzetli keyifli bir içecekmiş. Bir şişe içtim ve yola çıktık stada vardık. Havanın soğukluğu içeceğin etkisi boşaltım sistemimde bir hareketlenme söz konusu. Kapalıdan biletliyim, kapalı girişinde bir kuyruk var ohooo. Beklersem rezil olurum. Biraz ileri gittim biraz geri geldim. Maraton girişleri falan var. İçeri girmenin imkanı yok. Dışarıda tuvalet yok. Kapalı girişine döndük mecburen. Herkesin girdiği yerde 2 kapı var. Birinden giriliyor öteki boş. Burası ne dedim? Kombineliler dediler. Aha dedim demek kombine bu işe de yararmış. Girdim içeri. Aramak falan yok. Stat binasına girdik yanımda Yiğit var. @Geovani'nin yeğeni. Bileti verdik açılmıyor kapı. Yiğit'in benimle olduğunu bilmiyor ama görevli. Kimse dışarda kalmasın dedi görevli aldı Yiğit'ten kartını yapıştırdı benim sırtıma kapıdan 3 kaktırmaya girdim. Sonrası polis araması. Sigaran var mı dedi? Var dedim, vereyim mi? Çakmak var mı dedi? Laz taklidi yapıp soruya soruyla karşılık verdim: Tuvalet var mı? Arkamda ki koridoru işaret etti. Koşarak durumu kurtardım ilk pisuvara pis su ikmal ettim. Yanlız tuvalet o kadar karanlık pisuvarı tutturmak problem. Daha da absürdü o kakafonide biri telefonunu şarj ediyordu.... Polislerin orada bir yoğunluk var haliyle. Ancak öte tarafta bir yoğunluk yok ve tribüne bir girişte orada var. Döndük girdik tribüne. Koltuk numarası falan hikaye. Zaten bir numaralandırma sistemi de göremedim.
Maç bitti. Çıkıyoruz. Yine tüm kapılar açılıp insanların çabucak ve kolayca çıkmasına engel olmak üzere sadece dar bir koridordan çıkış verilmiş. Yeğenimin aklına turnikeleri terse ittirmek geldi. Dönüyorlarmış. Daldık oradan. Beklemeden çıktık dışarıya.
Hiç abartmadan biraz mizahi anlattıklarımdan çıkan sorular şunlar.
Stat içindeki kameraların sigara içeni, küfür edeni, lazerle kaleci avlayanı tespit edebiliyorsa, neden beni her maç öncesi suçluymuşum gibi üst aramasına tabi tutuyorsun?
Millet sahaya para atıyor diye madeni paraları neden oradaki "hayır" kurumlarına bırakıyorum? Belki o para eve dönüş minibüs param?
Yıllardır aranıp taranıyoruz, viski şişesi, çakmak nasıl giriyor içeri? Hadi onu geçtim tribünde yanımda 2 tane polis var. Öte yanımda da galiz küfür eden bir üniversiteli grup var.  Polis bu suça müdahale etmiyor. Neden etmiyor?
Pasolig e bilet bir şey çözmez. Kanunları uygulayacak kolluk kuvvetleri maç izlemek için maça görev yazdırıyorsa bu iş değişmez. Kolluk kuvveti işini yapsa inanın bu passoya falanda gerek kalmaz.

Çevrimdışı ahmet türker

Haziran ayından beri okuyucu olarak takip ettiğim foruma bugün itibariyle artık ben de katıldım.Bu zamana kadar gerek çektikleri fotoğraflarla bizi gelişimden gün be gün haberdar eden,gerek verdiği bilgilerle merakımızı gideren herkese çok teşekkür ederim.Ben de bugün öğleden sonra bi 15 dakika kadar izledim inşaatı,yeni açıkta çok yoğun çalışma vardı,umuyorum ki en geç ocak sonuna kadar çatı montajı başlamış olur.
:hosgeldin  :)

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar, Passoligle ilgili Sivas maçında yaşadıklarım ve beraberinde gelen soruları paylaşmak istedim.
Sivas maçı öncesi piknik alanında içinde ne olduğunu bilmediğim şişeler olan bir kasa geldi. Lezzetli keyifli bir içecekmiş. Bir şişe içtim ve yola çıktık stada vardık. Havanın soğukluğu içeceğin etkisi boşaltım sistemimde bir hareketlenme söz konusu. Kapalıdan biletliyim, kapalı girişinde bir kuyruk var ohooo. Beklersem rezil olurum. Biraz ileri gittim biraz geri geldim. Maraton girişleri falan var. İçeri girmenin imkanı yok. Dışarıda tuvalet yok. Kapalı girişine döndük mecburen. Herkesin girdiği yerde 2 kapı var. Birinden giriliyor öteki boş. Burası ne dedim? Kombineliler dediler. Aha dedim demek kombine bu işe de yararmış. Girdim içeri. Aramak falan yok. Stat binasına girdik yanımda Yiğit var. @Geovani'nin yeğeni. Bileti verdik açılmıyor kapı. Yiğit'in benimle olduğunu bilmiyor ama görevli. Kimse dışarda kalmasın dedi görevli aldı Yiğit'ten kartını yapıştırdı benim sırtıma kapıdan 3 kaktırmaya girdim. Sonrası polis araması. Sigaran var mı dedi? Var dedim, vereyim mi? Çakmak var mı dedi? Laz taklidi yapıp soruya soruyla karşılık verdim: Tuvalet var mı? Arkamda ki koridoru işaret etti. Koşarak durumu kurtardım ilk pisuvara pis su ikmal ettim. Yanlız tuvalet o kadar karanlık pisuvarı tutturmak problem. Daha da absürdü o kakafonide biri telefonunu şarj ediyordu.... Polislerin orada bir yoğunluk var haliyle. Ancak öte tarafta bir yoğunluk yok ve tribüne bir girişte orada var. Döndük girdik tribüne. Koltuk numarası falan hikaye. Zaten bir numaralandırma sistemi de göremedim.
Maç bitti. Çıkıyoruz. Yine tüm kapılar açılıp insanların çabucak ve kolayca çıkmasına engel olmak üzere sadece dar bir koridordan çıkış verilmiş. Yeğenimin aklına turnikeleri terse ittirmek geldi. Dönüyorlarmış. Daldık oradan. Beklemeden çıktık dışarıya.
Stat içindeki kameraların sigara içeni, küfür edeni, lazerle kaleci avlayanı tespit edebiliyorsa, neden beni her maç öncesi suçluymuşum gibi üst aramasına tabi tutuyorsun?
Millet sahaya para atıyor diye madeni paraları neden oradaki "hayır" kurumlarına bırakıyorum? Belki o para eve dönüş minibüs param?
Yıllardır aranıp taranıyoruz, viski şişesi, çakmak nasıl giriyor içeri? Hadi onu geçtim tribünde yanımda 2 tane polis var. Öte yanımda da galiz küfür eden bir üniversiteli grup var.  Polis bu suça müdahale etmiyor. Neden etmiyor?
Pasolig e bilet bir şey çözmez. Kanunları uygulayacak kolluk kuvvetleri maç izlemek için maça görev yazdırıyorsa bu iş değişmez. Kolluk kuvveti işini yapsa inanın bu passoya falanda gerek kalmaz.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Fatih

biz şampiyon olarak vodafone arenaya başlarsak bütün sıkıntılar 1 sezonda biter yep yeni güçlü bir beşiktaşın dönemi başlar herkesin korkulu rüyası geri döner bu sezon ki şampiyonluk tüm şampiyonluklara bedel olabilir beşiktaşın mali açısı yönünden :ok:
Hocam zaten bu sene sampiyon olursak 2-3 senelik sampiyonluk ambargosunu cok rahat koyariz... Onder Ozen'in tohumlari yeni filizleniyor... Gonderilmesi buyuk hataydi... Umarim baskan yonetim ile tekrar gorusup sezon sonunda Ozen'i tekrardan kulube getirtir... Onder Ozen de kabul ederse tabi...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Hocam zaten bu sene sampiyon olursak 2-3 senelik sampiyonluk ambargosunu cok rahat koyariz... Onder Ozen'in tohumlari yeni filizleniyor... Gonderilmesi buyuk hataydi... Umarim baskan yonetim ile tekrar gorusup sezon sonunda Ozen'i tekrardan kulube getirtir... Onder Ozen de kabul ederse tabi...
şuan takımını anlatıyor ntv sporda kulakları ağzında :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Ankara BEŞİKTAŞ-sivas maçı etkinliği resimlerini slayt halinde birazdan yükleyeceğim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Fatih

Abi sen bu olaylari anlatinca aklima 7-8 sene once ki bi olay geldi...

Inonu stadinda hangi mac bilmiyorum.. Kapali alttayim..Ust kat ile bi gerilim oldu ve 15-20 kisi alt kata geldi... Alt kattakilerle kavga cikti... 60-70 kisi kavga ediyor... Hemen cevik kuvvet geldi... Bu sefer o birbiriyle kavga yapan 70 kisi cevik kuvvete saldirmaya basladi..  :lol: Demek istedigin polis olsa nolur, kamera olsa ne olur, kavga ciksa ne olur... gs-fb macinda Sneijder'in ilk golunden sonra butun tribun fbye kufur etmeye basladi... Hangi taraftar ceza aldi... Gokhan Gonul tac atisi kullanirken arkasinda ailesi ile birlikte gelmis bir taraftar ana avrat sovdu Gokhan'a... Kameralar da kabak gibi cekti... Ceza aldi mi? Bilinmez...Alma olasiligina da kimse inanmaz... Gecen sene Fernandes'e saha icinde vuran taraftara ceza geldi... 2 mac sonra tribundeydi... Bu sene yine tribunde gozuktu... Sistem o kadar sacma ki, yoluncak kaz araniyor baska birsey degil... Ama bu ulkedeki taraftarlar ya da futbol seyircisi bu passolig'i eger ki bir sene icinde iflas ettiremiyorsa, (hadi 1 sene daha koyalim, 2 sene olsun) devam edecekse yaziklar olsun...

Çevrimdışı bjk_mabet

1000 üyeye  son 4..arkayı dörtleyelim beyler..gençler bilmez bu slogan 80lerde ve 90ların başında efsane idi..
1,000 üye eğer istanbuldan olursa benimle tanışıp stadı gezme şansı olucak :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

2 kirişte başlamışlar üst kat testerelere  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Bu arada gs baskan adayi Duygun Yarsuvat gecen gun bir aciklama yapti... TT Arena'da bir maclik elektrik gideri 1 milyon TL diye... Dogru yanlis bilemiyorum... Bu passolig yuzunden tribun gelirleri yerlerde malum... Kulupler bu sene sonunda ses cikarmazsa onlara da lanet olsun...

Çevrimdışı Efe

1,000 üye eğer istanbuldan olursa benimle tanışıp stadı gezme şansı olucak :)
999 u gören hemen üye olsun mabetle tanışmak kaçmaz pişman olursunuz :D
Şampiyon Beşiktaş JK